• Etusivu
  • Talo

Kevytbetoniruuvit KBRM ja KBRM P

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö EJOT Sormat Oy
Päivitetty 27.03.2014
20139_36281.jpg

Sormat kevytbetoniruuvi KBRM on huokoisiin materiaaleihin, kuten kevytbetoniin (Siporex) ja kevytsoraharkkoon (Leca) tarkoitettu kiinnike, joka voidaan asentaa ilman esiporausta. Saatavana versiot uppokannalla ja kupukannalla.

EJOT Sormat Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20153_42744.jpg
Luotettavilla kiinnitystarvikkeilla rakennat turvallisesti
Luotettava kiinnitys saavutetaan valitsemalla rakennusmateriaaliin ja käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuva kiinnike. Oikean kiinnitystarvikkeen lisäksi rakenteen kestävyyteen ja lujuuteen vaikuttaa myös oikea asennustapa.
rakennuslevyt
Kevyet kiinnitykset rakennuslevyihin
Ohutseinämäiset rakennuslevyt ovat erittäin yleisiä kaikessa rakentamisessa, yleensä rakenteiden pintamateriaaleina. Rakennuslevyihin kuuluvat kipsi- ja kipsikuitulevyt, puukuitulevyt, vanerit, lastulevyt sekä erilaiset sisustuslevyt. Levyjen lujuus ja ominaisuudet vaihtelevat erittäin paljon. Levypinnan lujuuteen sekä kiinnikkeen asennuskohtaan vaikuttavat myös levypinnan takana sijaitsevat puiset tai metalliset rakenteet, kuten koolaukset.
betoniharkko
Kiinnitykset koviin rakennusmateriaaleihin
BetoniMaailman yleisin rakennusmateriaali, jota käytetään ensisijaisesti teollisessa rakentamisessa suuren puristuslujuutensa johdosta. Talonrakentamisessa yleisimpiä rakenneosia ovat perustukset, kantavat rakenteet, välipohjat ja porraselementit.UmpitiiliHyvin yleinen rakennusmateriaali, jota käytetään pääasiallisesti muuratuissa rakenteissa. Käytetään ensisijaisesti julkisivuissa pienkiinteistöjen rakentamisessa sekä teollisessa rakentamisessa osastoivien rakenteiden rakennusaineena.ReikätiiliHyvin yleinen rakennusmateriaali, jota käytetään pääasiallisesti muuratuissa rakenteissa. Käytetään ensisijaisesti julkisivuissa, osastoivien rakenteiden rakennusmateriaalina sekä kohteissa, joissa materiaalilta edellytetään jonkinasteista lämmöneristyskykyä.LuonnonkiviKäytetään rakentamisessa pääasiassa pintamateriaalina esimerkiksi julkisivuissa ja portaissa. Haurautensa johdosta luonnonkivi murtuu herkästi.
20167_46942.jpg
Kaipaako talosi julkisivu kasvojenkohotusta?
VILPE®-tuotevalikoimassa on omat remonttiin sopivat ratkaisunsa, jotka parantavat sekä ilmanvaihtoa että rakennuksen ulkonäköä! Edullisesti, helposti ja nopeasti.
Peltikaton maalaus telalla
Vesikaton maalaus
Vesikatot joutuvat kovalle rasitukselle alttiiksi kaikkina vuodenaikoina. Täyttääkseen tehtävänsä odotetulla tavalla koko suunnitellun käyttöikänsä ajan katto vaatii hoitoa ja huoltoa. Vesikaton kunnosta huolehtimisella voi pidentää katon käyttöikää merkittävästi. Esimerkiksi puhtaana pidetty ja säännöllisesti huoltomaalattu peltikatto kestää kymmeniä vuosia. Huoltomaalaus on tehtävä 10–15 vuoden välein tai kun maali irtoaa tai pinnalle tulee ruostetta. Uudismaalauksen kohteena on lähes poikkeuksetta peltikatto, mutta huoltomaalausalustana voi olla peltikaton ohella myös huopa- tai tiilikatto. Riippumatta maalattavasta alustasta, onnistuneen lopputuloksen lähtökohtana on huolellinen pohjatyö ja oikean maalin valinta. Kestävyyden lisäksi maalaamisen tavoitteena on antaa pinnalle haluttu ulkonäkö.
Talo pipon alla lumessa
Villa ISOVER - Lämpöä maasta
Kevät saapui lopulta Suomeen ja toki myös Hyvinkään asuntomessualueelle. Kunhan säät vielä hieman lämpenevät, Villa ISOVERin julkisivua päästään pinnoittamaan lopulliseen asuunsa. Villa ISOVERin sisätiloissa tehdään töitä ahkerasti. Pintojen tasoitustyöt tehdään huolellisesti ennen varsinaista maalausta ja tapetointia. WC-tilojen ja saunan laatoitustyöt ovat myös käynnissä.Tutustu tästä Villa ISOVERin rakennusprojektiin

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton