• Etusivu
  • Talo

Kevyet kiinnitykset huokoisiin materiaaleihin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö EJOT Sormat Oy
Päivitetty 27.03.2014
20143_38580.jpg

NAT Nailontulppa on Polyamidista valmistettu tulppa, joka on tarkoitettu kevyisiin kiinnityksiin.

NAT L Pitkä nailontulppa on polyamidista valmistettu pitkä nailontulppa on suunniteltu erityisesti kevyisiin kiinnityksiin huokoisiin materiaaleihin. Pitkän laajennusosansa johdosta NAT L soveltuu hyvin käytettäväksi Siporex-, kevytsoraharkko- (=Leca) sekä reikätiilikiinnityksiin.

20143_38581.jpg
EJOT Sormat Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20153_42744.jpg
Luotettavilla kiinnitystarvikkeilla rakennat turvallisesti
Luotettava kiinnitys saavutetaan valitsemalla rakennusmateriaaliin ja käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuva kiinnike. Oikean kiinnitystarvikkeen lisäksi rakenteen kestävyyteen ja lujuuteen vaikuttaa myös oikea asennustapa.
rakennuslevyt
Kevyet kiinnitykset rakennuslevyihin
Ohutseinämäiset rakennuslevyt ovat erittäin yleisiä kaikessa rakentamisessa, yleensä rakenteiden pintamateriaaleina. Rakennuslevyihin kuuluvat kipsi- ja kipsikuitulevyt, puukuitulevyt, vanerit, lastulevyt sekä erilaiset sisustuslevyt. Levyjen lujuus ja ominaisuudet vaihtelevat erittäin paljon. Levypinnan lujuuteen sekä kiinnikkeen asennuskohtaan vaikuttavat myös levypinnan takana sijaitsevat puiset tai metalliset rakenteet, kuten koolaukset.
betoniharkko
Kiinnitykset koviin rakennusmateriaaleihin
BetoniMaailman yleisin rakennusmateriaali, jota käytetään ensisijaisesti teollisessa rakentamisessa suuren puristuslujuutensa johdosta. Talonrakentamisessa yleisimpiä rakenneosia ovat perustukset, kantavat rakenteet, välipohjat ja porraselementit.UmpitiiliHyvin yleinen rakennusmateriaali, jota käytetään pääasiallisesti muuratuissa rakenteissa. Käytetään ensisijaisesti julkisivuissa pienkiinteistöjen rakentamisessa sekä teollisessa rakentamisessa osastoivien rakenteiden rakennusaineena.ReikätiiliHyvin yleinen rakennusmateriaali, jota käytetään pääasiallisesti muuratuissa rakenteissa. Käytetään ensisijaisesti julkisivuissa, osastoivien rakenteiden rakennusmateriaalina sekä kohteissa, joissa materiaalilta edellytetään jonkinasteista lämmöneristyskykyä.LuonnonkiviKäytetään rakentamisessa pääasiassa pintamateriaalina esimerkiksi julkisivuissa ja portaissa. Haurautensa johdosta luonnonkivi murtuu herkästi.
20115_25925.jpg
Uusi jätevesiasetus - mikä muuttui ja miten? Tunnista oma tilanteesi.
Haja-astusalueen jätevesijärjestelmien tulee olla kunnossa tänä vuonna. Useamman kerran muuttunut jätevesiasetus koskettaa etenkin rantatonttien kesämökkejä. Niiden pitää täyttää puhdistusvaatimus 31.10.2019 mennessä.Keväällä 2017 hyväksytty laki on oleellisesti lievennetty versio aiemmista yrityksistä. Laki astui voimaan 3.4.2017(http://www.finlex.fi/fi/laki/kokoelma/2017/sk20170019.pdf)Eduskunta hyväksyi haja-asutuksen aiemmat jätevesipykälät 20.12.2016.
20088_12735.jpg
Täystiilitalo Turkuun
Kohde sijaitsee Turun edustan merellisessä saaristomaisemassa, Satavan saaressa. Saareen tulee kaupungin vesijohto, mutta viemäriverkostoa ei ole.Rakentajaperhe on ostanut tontin jo vuonna 1986. Tontilla on yksi saaren korkeimmista kallioista, josta on upea näköala Airistolle. Omaa rantaa ei ole, mutta oikeus Artukan tilan yhteisiin kalavesiin Airistolla tuli tontin mukana. Tämä oli ahkeralle kalamiehelle tärkeä asia.Lasten harrastusten vuoksi perhe on asunut lähellä Turun keskustaa. Kolmesta lapsesta enää nuorin asuu kotona ja hänkin siirtyy pian valtion majoitukseen ja muonaan asevelvollisuuden ajaksi. Kuopukselle tehdään kuitenkin vielä huone uuteen kotiin.
20198_59362.jpg
Messukotien lattiakaivot säväyttivät yksilöllisyydellään
Kouvolan asuntomessukotien lattiakaivot säväyttivät ainutlaatuisella yhdistelmällään käytännöllisyyttä, ekologisuutta ja yksilöllistä designia. Inspiroidu messujen monipuolisista lattiakaivoratkaisuista, poimi parhaat ideat ja toteuta oman tyylisi mukainen kylpyhuoneunelma!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton