• Etusivu
  • Talo

Katto- ja ulkoseinäpellit

Rakentajan toimitus
Päivitetty 09.04.2008
20084_10211.jpg

Teräs on rakenne, joka ei petä. Se on kosteudenkestävä eikä home pilaa sitä. Se ei kutistu tai turpoa. Olivatpa sääolosuhteet rakentamisen aikana millaiset hyvänsä, teräs pitää alkuperäisen lujuutensa ja muotonsa. Ja vaikka se on kevyttä, sen kantokyky on uskomaton.

20084_10212.jpg

Tiilikuviopelti

Lindabin tiilikuviopelleillä rakennetut vahvat ja tyylikkäät teräslevykatot kruunaavat uudet talot ja istuvat kauniisti vanhempiin taloihin myös kulttuurillisesti herkillä alueilla. Valittavana on klassisia kattovärejä ja laaja valikoima moderneja sävyjä. Pinnoitteesta, profiilista ja väristä riippumatta tuloksena on luja, kaunis ja pitkään kestävä katto.

Lindabin tiilikuviopelti pähkinänkuoressa

  • vahva ja tyylikäs
  • uusiin ja vanhoihin taloihin
  • helppo asentaa
  • kevyt
  • haalistumattomat värit
  • taattu kestävyys
  • korkealaatuinen, kestävä pinnoite
20084_10213.jpg

Ulkoseinäpelti

Lindabin kuumagalvanoidusta teräksestä valmistetut ulkoseinäpellit soveltuvat loistavasti niin omakotitaloihin kuin kerrostaloihinkin. Pelleissä on uria, jotka vähentävät lämmönjohtavuutta. Pellit vaimentavat myös äänivärinää. Itse asiassa ne täyttävät, palonkestävien materiaalien kanssa käytettynä, kaikkein tiukimmatkin paloturvallisuusmääräykset.

Lindabin ulkoseinäpelti pähkinänkuoressa

  • monipuoliset käyttömahdollisuudet
  • pitää alkuperäisen muotonsa
  • kevyt
  • suuri kantokyky
  • vähäinen lämmönjohtavuus
  • erinomainen äänieristys
  • parantaa paloturvallisuutta
  • homeen vaikutuksen ulkopuolella
  • helppo koota ja kiinnittää
  • soveltuu kaikenlaisiin ulkoverhouksiin

Teräsratkaisut tulevaisuutta ajatellen

Lindabin teräsratkaisuilla varmistat kustannustehokkuuden koko projektin ajaksi, ideoista toteutukseen asti. Ilman kompromisseja, aina laadukkaasti.

Kun rakennus on sitten valmis, lämmityskustannuksetkin pysyvät kurissa, sillä monet teräsratkaisut ovat erinomaisia energiansäästäjiä. Korjauksetkaan eivät nakerra budjettiasi. Terä ja ohutlevy eivät vaadi kunnossapitoa käytännössä lainkaan. Ja koska ne eivät lahoa tai homehdu, rakennus kestää pitkään, vuosikymmenestä toiseen.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20233_81324.jpg
Onko pyöreä talo vastannut odotuksia? Mitä kuuluu Pyörre-talolle nyt?
Yleisön kiinnostus oli taattu, kun Lohjan asuntomessualueelle alettiin rakentaa pyöreää taloa. Pyörre-taloon jonotettiin välillä tuntikaupalla, jotta päästäisiin ihmettelemään, miten pyöreässä talossa voisi edes asua. Talon omistajilla Jukka Turusella ja Timo Rannalla on nyt reilusti yli vuoden kokemus siitä, mitä on asua pyöreässä talossa.
202012_67916.jpg
Tällaisissa saunoissa lukijamme saunovat jouluna
Ai että, tunnetko nenässäsi tuon puusaunan tuoksun, tunnetko ihollasi lempeän lämmön, kuuletko puiden paukkeen ja rätinän palaessaan tulisijassa? Ihanaa. Tällaisissa saunoissa lukijamme saunovat tänä jouluna. Upeita luomuksia ja tekisi mieli mennä myös noihin lämpöä uhkuviin ja tunnelmallisiin saunoihin. Tulehan mukaamme kierrokselle...
20116_26659.jpg
Uudet akkuruuvinvääntimet
Boschin uudet akkuruuvinvääntimet PSR 14,4 LI-2 ja PSR 18 LI-2 vääntävät kevyesti yli 300 ruuvia yhdellä akulla. Vaivaton vääntömomentin säätö ja vaihteen vaihto takaavat aina juuri oikean tehon ja nopeuden. Selkeä grafiikka ja aktiivinen palaute, joka auttaa valitsemaan oikeat asetukset, tekevät käytöstä uskomattoman helppoa.Katso tekniset tiedot ja tilaa Jäsentukusta...
20237_82696.jpg
Rohkeat uudet sisustustrendit! Nämä kaksi trendaavat nyt TikTokissa
Meillä jokaisella on tarve esitellä omaa identiteettiämme esimerkiksi vaatteiden tai sisustuksen avulla. Tähän ajatukseen eivät tiukasti trendien mukaan tehdyt sisustukset sovi. Trendeillä on kuitenkin tarkoitus esitellä, millä uudella tavalla voisit piristää sisustustasi. Trendejä on myös tarjolla useita per sesonki, joista voit valita oman näköisesi ja toteuttaa siitä vain haluamasi osat – niin paljon tai niin vähän kuin haluat.On tärkeää muistaa, että sisustustrendit ovat ohimeneviä ja vaihtelevat ajan myötä. Sen sijaan, että pyrkisit seuraamaan jokaista muotia, kannattaa keskittyä luomaan sisustus, joka heijastaa omaa persoonallisuutta ja tyyliä. Tämä auttaa luomaan aikaa kestävän ja henkilökohtaisen sisustuksen, joka ei ole sidottu nopeasti muuttuviin trendeihin.Nyt tutustutan sinut kahteen värikkääseen, nuorison suosimaan trendiin: #Cluttercore ja #Avant Basic.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Julkisivun puhdistus?
Kysymys:Asun 10 vuotta vanhassa paritalossa ja julkisivu on likaantunut aika pahasti. Ja etenkin valkoiset räystäslaudat ovat tummuneet reilummin ja niitä tuskin täysin puhtaaksi saakaan. Mitä pesuainetta olisi syytä käyttää, onko huoltopesu ok? Riittääkö, että lisää ainetta painepesurin pesuainesäiliöön ja ruiskuttaa sillä? Harjaamiselta tuskin välttyy painepesuriakaan käytettäessä? Räystäslautoja puhdistettaessa vettä voi päästä raoista sisään rakenteeseen, täytyykö räystäslaudat pestä ilman paineellista vettä?
20131_33584.jpg
Kastelli-talo Lempäälään, 7. osa: Talvirakentajan tunnelmia
Kesällä 2012 alkaneessa seurantakohteessamme seuraamme asiakkaan omien suunnitelmien pohjalta toteutetun Kastelli-talon rakentamista Lempäälään. Lähtökohtana oli lehti-ilmoituksen perusteella yksityiseltä ostettu yli 2000 neliön tontti, jolle haluttiin yksikerroksinen omakotitalo.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton