• Etusivu
  • Talo

Katon ostaminen on nyt erittäin helppoa!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 28.06.2019
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Valitsemalla Icopal-kattopaketin saat varmasti tiiviin ja kestävän katon kaikkine tarvikkeineen. Sinä päätät kattopakettisi toimitustavasta – haluatko huopakaton valmiiksi asennettuna vai asennatko itse.

Avaimet käteen -kattoremontti taipidennä kattosi ikää pinnoituksella


Tee-Se-Itse-kattoremontti

Voit tilata Icopal-kattotuotteet Rakentaja.fin verkkokaupasta. Asentaminen on helppoa Icopalin asennusohjeilla. Voit myös pyytää apua määrälaskentaan Tee-Se-Itse-kattoremontin materiaaleista.

Icopal Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200611_1147.jpg
Tiivis ja kestävä valokate
Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua, muttei vettä eikä lunta. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin, ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.
20099_18869.jpg
Hallittu sadevesijärjestelmä
Sadetar käy täydellisenä ja monipuolisena sadevesijärjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Sadetar-tuotteet valmistetaan sinkitystä teräsohutlevystä, joka on kauttaaltaan pinnoitettu Plastisol-muovipinnoitteella. Sadettaressa yhdistyvät teräksen ja muovin parhaat puolet ja se kestää vuodesta toiseen haalistumatta ja laadukkaan ulkonäkönsä säilyttäen. Siksi Sadettarelle annetaan kymmenen vuoden takuu!
20072_3487.jpg
Aluskate pidentää kattosi ikää
Varsinainen katemateriaali suojaa kattorakenteita sateelta ja lumelta – mutta kosteuden varsinainen pysäyttäjä on katteen alle asennettava aluskate. Katteen alle pääsee aina kosteutta. Tuiskuava lumi löytää tiensä esimerkiksi tiilikatteen alle ja kondensoituva kosteus pääsee kattorakenteisiin, ellei aluskate sitä pysäytä. Aluskatteen laatuun kannattaa panostaa – muutaman kymmenen euron säästö aluskatevalinnassa ei kannata. Laadukas aluskate on halpa vakuutus katollesi!
20155_43427.jpg
Laajempi lämmitysremontti alulle ajoissa
Tämä on hyvä pitää mielessä, kun haluaa säästää lämmityskustannuksissa. Asianmukaisesti huollettu laitteisto säästää euroja, kun laitteet toimivat, kuten niiden pitää ja polttoöljyn kulutus vähenee verrattuna huoltamattomaan laitteistoon. Samalla voi myös tarkistaa polttimen soveltuvuuden uusiutuvalle lämmitysöljylle.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
VTT: Omakotitalon rakentaminen kallistuu edelleen
Rakennuskustannusindeksin mukaan pientalorakentamisen kustannukset nousivat syyskuussa 2007 noin 6 prosentin vuosivauhtia. Asuinrakentamisen väheneminen parantaa monien rakennustuotteiden tarjontaa, mikä merkitsee paineita kustannusten alentamiseen. Monien raaka-aineiden nousseet hinnat eivät kuitenkaan ole vielä näkyneet tuotteiden hinnoissa. Tuotteiden ja yleensäkin rakennuskustannusten sekä tonttien hintojen nousu pitävät omakotirakentamisen kustannukset edelleen nousussa.Vilkas rakentaminen ja siitä johtuva kova rakennustarvikkeiden ja työn kysyntä ovat nostaneet viime vuosina omakotitalon rakentamiskustannuksia. Merkittävä tekijä kustannusten nousussa on ollut myös metallien, öljyn ja sahatavaran maailmanmarkkinahintojen nousu. Ne ovat tärkeitä raaka-aineita rakennustuotteille.Sahatavarasta on jo liikatarjontaa markkinoilla niin USA:ssa, Euroopassa kuin Suomessakin, mikä johtuu mm. omakotirakentamisen hiljentymisestä. Tällä perusteella sahatavaran hinnan odotetaan laskevan nykytasolta. Rakennuskustannusindeksin mukaan hinta onkin laskenut Suomessa elokuusta syyskuuhun. Paluuta vuoden takaisiin lukemiin ei kuitenkaan ole odotettavissa.Omakotitalotonttien kysyntä on edelleen runsasta, ja myös tarjontaa on tullut lisää. Kalliiden tonttien ja rakennustuotteiden hintojen nousun takia omakotirakentamista aikovia on aiempaa vähemmän. Uusien omakotitalojen aloitusmäärä on vähenemässä ehkä hieman nopeammin kuin aiemmin on ennustettu. Asuntolainojen korkojen merkittävä nousu vuosien 2006 ja 2007 aikana on myös tärkeä vaikuttava tekijä.Rakennustuotteiden hinnat eivät palaa lähtötasolle, vaikka niiden nousu pysähtyy ja joidenkin hinta laskee. Kustannuskehitykseen vaikuttaa myös se, että korjausrakentamisen kasvu säilyy voimakkaana ja monissa tuotteissa korjausrakentamisen kysyntä on suurempaa kuin uudisrakentamisen. Rakentajien kannattaa hyödyntää myös talotehtaiden kiristynyttä kilpailutilannetta.Kustannusnousuista huolimatta omakotirakentajan ei kannata tinkiä rakentamisen laadusta ja energiatehokkuudesta. Parempi talo merkitsee käytön taloudellisuutta.
20156_43765.jpg
Tee se itse: hiekkalaatikko
Lapset rakastavat hiekkalaatikkoleikkejä ja siksi hiekkalaatikko löytyykin usean lapsiperheen pihasta. Hiekkalaatikon rakentaminen onnistuu helposti myös itse. Näillä tee se itse -ohjeilla saa rakennettua hiekkalaatikon, joka on varustettu kätevällä penkillä / pöydällä. Penkillä voi lepuutella jalkojaan ja se toimii myös oivallisena hiekkakakkujen alustana. Hiekkalaatikon ohjeet ovat 2 m x 2 m kokoiselle hiekkalaatikolle. Hiekkalaatikon ohjeita voi soveltaa sekä oman pihan että käyttötarpeiden mukaan.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton