• Etusivu
  • LVI

Käyttövesiremontti kannattaa tehdä ajoissa

Rakentajan toimitus
Julkaistu 06.10.2015
201510_44520.jpg

Yleinen uskomus putkiston käyttöiästä on, että "kyllä ne kestää kun on tähänkin asti kestänyt". Tilastot kuitenkin osoittavat, että jo 20 vuotta vanhoissa putkistoissa esiintyy runsaasti vuotoja. Vakuutusyhtiöt korvaavat harvoin vahinkoa täysimääräisesti.

Teknisen käyttöiän ylittäminen lisää riskejä

Metallisten käyttövesiputkistojen eliniäksi lasketaan noin 20-30 vuotta. Vesivahingon riski kasvaa sitä suuremmaksi, mitä pidemmälle putkiston uusimista lykätään. Viisas valinta on uusia putkisto ennen ensimmäistä vesivahinkoa, jolloin vältytään ikäviltä kosteus- ja homevaurioilta, sekä ylimääräisiltä kustannuksilta.

Siisti ja nopea remontti ei häiritse asumista

Suomen Putkiiri Oy

tarjoaa asiakkailleen oman konseptin mukaisesti

käyttövesi-

ja

lämpöverkkoremontit.

Remontit toteutetaan alueellisesti, joka lisää kustannustehokkuutta. Riippuen remontin sisällöstä, työn kestoaika on yleensä 2-5 päivää. Koko remontti hoituu yhdellä sopimuksella, kiinteällä hinnalla ja ammattitaitoisten asentajien toteuttamana. Putkiirin konseptin tarkoitus on tehdä putkiston uusiminen asiakkaalle helpoksi ja miellyttäväksi kokemukseksi.

Info

Info

Putkiirin konsepti:

  1. Tehdään kotiisi ilmainen kartoituskäynti, jossa tutkitaan putkiston kunto, sekä olemassa olevat vesivahinkoriskit
  2. Tarjoamme juuri sinun perheellesi sopivan ratkaisun vesivahinkoriskin poistamiseksi
  3. Samalla kartoitetaan lvi laitteiden uusimisen tarve, esim. varaajat ja vesikalusteet
  4. Tehdään kirjallinen sopimus, johon kirjataan urakan sisältö ja aikataulu
  5. Asennus toteutetaan sovitun aikataulun mukaisesti
  6. Tehdään loppusiivous, jonka jälkeen työ luovutetaan asiakkaalle
  7. Varmistetaan asiakkaan tyytyväisyys palveluumme

Jätä yhteydenottopyyntö!

Putkiston uusimisen jälkeen kodista tulee terveellisempi ja turvallisempi asua, eikä enää ole tarvetta pelätä vesivahinkoa tai homevaurioita. Juomaveden laadun paranemisen lisäksi uusittu putkisto lisää myös kiinteistönarvoa.

201510_44523.jpg
LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20188_54347.jpg
Sadevesijärjestelmä kruunaa ja suojaa kotisi
Monella omakotiasujalla on varmasti vielä muistissa viime syksyn runsaat sateet, varsinkin jos sadevedet tulvivat rännien yli ja valuivat kodin sokkelia ja seinärakenteita vasten. Puutteellinen sadevesijärjestelmä onkin todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi suomalaisten kotien homevaurioihin. Siksi ei ole yhdentekevää, millaisen sadevesijärjestelmän kotiisi valitset.Kahdeksan syytä valita Arvo-kouru:1. Raidattomuus2. Ruostumattomuus3. Helppo puhdistus4. Kestävimmät kannakkeet5. Maksimaalinen vedenvirtaus6. Sileät syöksytorven mutkat7. Parhaat takuut8. Mittatilaustyönä sinun kotiisiTilaa esite >>
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Voiko eristeitä asentaa märkään runkoon?
Kysymys:Puutalon runko pystytettiin marraskuussa vesisadekautena. Nyt seiniin on tuulensuojalevyt ja katon aluskate asennettu. Ikkuna- ja oviaukot ovat auki ja rakennuksen sisällä tietysti jäätä ja lunta.Puuosat ovat nyt kosteita, voiko seinäeristeitä ja kosteus-sulkua asentaa? Kuivuvatko kosteat puut nyt talvella pakkasessa, jos eristeet asennetaan estämään ilmanvaihtoa? Kattokin puuttuu. Pitäisikö odotella kuivattavia kevätilmoja?
20183_51929.jpg
Lämmintä myös talvella
Viihtyisää vapaa-aikaa ympäri vuodenKastellin Täyslämpimät huvilat on suunniteltu ja rakennettu ympärivuotiseen loma-asumiseen. Arkkitehtien suunnittelema Kastelli-huvila on viihtyisä vapaa-ajanasunto, joka toimii täydellisesti myös ympärivuotisena kakkosasuntona. Kaikkien Kastelli-huviloiden lämpimyys, mukavuus ja huolettomuus ovat samaa korkeaa tasoa kuin Kastellin omakotitaloissa.Toimivassa ja tasokkaasti varustellussa huvilassa on mukava viettää vapaa-aikaa perheen ja ystävien parissa. Ja joskushan voi myös tehdä etätöitäkin rauhoittavan luonnon keskellä.Tutustu Kastelli-huvila mallistoonTilaa Kastellin huvilaesite
20188_54385.jpg
Kodin toinen varaava lämmittäjä - tiilipiippu
Olemme ehkä tottuneet siihen, että sähkönsaantimme on pitkälti häiriötöntä ja kotimme pysyvät lämpiminä ulkona paukkuvasta pakkasesta tai syysmyrskystä huolimatta. Entä jos sähkönsaanti keskeytyykin? Pysyykö kotisi lämpimänä? Mitä jos sähkökatko kestääkin useamman päivän ajan?Varaavan takan sijoittaminen kotiin on erinomainen ratkaisu, sillä se on täysin sähköstä riippumaton lämmitysjärjestelmä. Paras tilanne on kodeissa, joissa takan lisäksi on myös puuhella tai -liesi.
202211_79936.jpg
Pitääkö väite paikkansa - suurien laattojen paikka on ainoastaan suurissa tiloissa?
Suuret laatat mielletään helposti julkisten tilojen, kuten kauppakeskusten ratkaisuiksi. Laatat toimivat paitsi käytännöllisenä, helposti puhdistettavana ratkaisuna, mutta myös rauhoittavat suurta ja muuten värikylläistä tilaa. Tämän päivän sisustustrendit ovat vihdoin tuoneet suuret laatat myös tavallisten ihmisten koteihin. Kookkaiden laattojen avulla on nyt kotiin mahdollisuus luoda näyttäviä pintoja ja todellisia katseenvangitsijoita – arjen käytännöllisyyttä unohtamatta.Ajatuksen siitä, että suuret laatat pienentäisivät tilaa, voi heittää romukoppaan. – Kai tiesit, että suuria laattoja pystyy nyt käyttämään myös pesuhuoneen lattialla kaatovaatimuksista huolimatta?
20223_77564.jpg
Tule ja hae vinkit, neuvot ja ideat talteen Kevätmessuilta
Kevätmessut järjestetään jälleen parin vuoden tauon jälkeen 7.–10.4.2022. Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä messuilla on tarjolla on paljon nähtävää sekä vinkkejä myös rakentajan ja remontoijan työkalupakkiin. Listasimme viisi tärppiä remontoijille.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton