• Etusivu
  • Rakentaminen

Joko olet käynyt talonäytöksessä?

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 12.06.2015
20156_43671.jpg

Talomyyjä auttaa ja hankkii tarvittaessa lisäapua hankkeesi valmistumisen tueksi.

Mietitkö uuden kodin tai mökin/huvilan/vapaa-ajanasunnon hankkimista? Polte on suuri, mutta toiveita täyttävää mallia ei ole vielä tullut vastaan? Paras tapa löytää unelmien koti on lähteä liikkeelle talonäytöksiin ja keskustella siellä tai talotehtaan toimistolla asiantuntijan kanssa, miten omat unelmat saataisiin toteutettua.

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Sinua varten

Talonäytöksessä

mukana oleva edustaja on sinua varten tapahtumissa mukana. Kastellin ammattitaitoiset talo- ja huvilakauppiaat ovat parhaita asiantuntijoita vastaamaan rakentajien kaikkiin kysymyksiin. Kauppiaan kanssa on helppoa suunnitella kodin ja huvilan pohjaratkaisua, ulkonäköä, tarkentaa kustannusarviota ja huomioida viranomaismääräykset jo suunnitteluvaiheessa. Kauppiaan kanssa voi sopia myös sopivimman toimitus- ja asennusajan varaamisesta.

Tervetuloa tapahtumiin

Kastelli järjestää ympäri vuoden erilaisia tapahtumia sekä talo- ja huvilanäytöksiä, joissa rakentajat voivat tutustua Kastelliin pintaa syvemmältä. Muuttovalmiiksi rakennetuissa Kastelleissa voi omin silmin todeta Kastellin laadun ja toimivuuden. Tapahtumista saa samalla kertaa myös tuoreimman tiedon uutusmalleista ja edullisista kampanjatarjouksista.

20156_43672.jpg
http://www.kastelli.fi/Naytokset/

Tule talonäytökseen

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20236_82306.jpg
Rouheita ja eläväpintaisia tiiliä julkisivuun
Tiili on kasvattanut suosiotaan pientalojen julkisivuratkaisuna. Suosituimmat tiilet ovat pinnaltaan rouheita ja värisävyiltään kirjavia kuten kotimaiset Korian tiilitehtaan Vuolu-tiilet.
200810_13459.jpg
Kastelli Plazia tarjoaa modernin pohjaratkaisun
Viime vuosina muuttunut keittiökulttuurimme on antanut vaikutteita Kastellin uuden Plazia-malliston suunnitteluun. Tuloksena syntyi uudenlainen pohjaratkaisu, joka mahdollistaa nykyaikaisen elämäntavan – ruoanlaitto on nyt sosiaalinen tapahtuma ja erillinen saunaosasto voi toimia kesämökkinä. Arkkitehdin mukaan mallisto ilmentää muutosta, joka ajattelutavassamme asumisesta on tapahtunut.
201111_28744.jpg
Ilmanvaihdon remontti
Toimiva ilmanvaihto pienentää asunnon radonpitoisuuttaEnsimmäinen toimenpide radonkorjauksissa on varmistaa ilmanvaihdon toimivuus. Usein korkea radonpitoisuus löytyy asunnosta, jossa ilmanvaihto ei toimi korvausilmaventtiilien puuttumisen takia. Ilmaa poistuu asunnon poistoilmaventtiilien kautta (WC, keittiö, suihkutilat) ja koska korvausilmaventtiilit puuttuvat, tulee korvausilmaa yleensä myös lattiavuotona alapohjan kautta. Tällä tavalla radonia ajautuu sisätiloihin. Korvausilmaventtiilien asennuksen jälkeen tilanne muuttuu. Poisto ei enää ime korvausilmaa vääristä vuotopaikoista, vaan raitista ilmaa tulee hallitusti korvausilmaventtiilien kautta. Toimiva ilmanvaihto on muutenkin niin olennainen osa nykypäivän asumista, ettei sen laittaminen kuntoon ole vikaratkaisu.Velco-venttiilit helposti ja edullisesti Jäsentukusta

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton