• Etusivu
  • Talo

ISOVERin kevyiden rakennuseristeiden valikoima uudistuu

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Saint-Gobain Finland Oy / ISOVER
Päivitetty 05.10.2020
20202_62791.jpg

ISOVER lanseeraa täysin uuden kevyiden rakennuseristeiden valikoiman. Yhteistyössä asentajien kanssa laitoimme asentajien kokeman laadun keskiöön ja optimoimme käsiteltävyyden ja asennettavuuden.

Matkan varrella emme hukanneet eristeen päätehtävää, joka on huippuunsa viritetty eristävyys. Erinomainen puristuvuus, palo- ja ääniominaisuudet sekä pieni hiilijalanjälki seuraavat mukana.
Teemme muutoksen koko kevyiden eristeiden valikoimaan ja samalla valikoima yksinkertaistuu. Uusi valikoima koostuu kolmesta päätuotteesta

• ISOVER PREMIUM 33
• ISOVER EXTREME 31 ja
• ISOVER ACOUSTIC

ISOVER Multipack on kätevä puristepaketti

ISOVER MULTIPACK on kätevä puristepaketti, joka tuo säästöjä.Multipackin ansiosta ajetaan vuoden aikana 3 500 täyttä rekkakuormaa vähemmän, ja se tarkoittaa merkittävästi vähemmän liikennepäästöjä ympäristöön. Multipack on myös helppo varastoida. ISOVER Multipack mahtuu helposti peräkärryyn ja lavapakkauksen voi myös hajottaa kätevästi viiden paketin yksiköihin, jotka voi kuljettaa vaikkapa henkilöauton katolla tai peräkärryllä.
Kimmoisana tuotteena ISOVER-eristeet palautuvat normaalimittoihinsa välittömästi paketin avaamisen jälkeen ja ne voidaan asentaa paikoilleen heti. Tuotteet on puristettu noin 1/4 osaan vapaasta tilavuudestaan.

20202_62792.jpg

Uudet ISOVER keveät rakennuseristeet esittäytyvät:

ISOVER PREMIUM 33."Asentajan valinta. 9 % parempi lämmöneristävyys."

20202_62793.jpg

ISOVER PREMIUM 33 tuotteen on kehitetty ammattilaisten tarpeisiin huomioiden tuotteen käsiteltävyys, jämäkkyys asennettaessa, pölyävyys, leikattavuus ja asennusnopeus.
ISOVER PREMIUM 33:lla eristystyö on nopeampaa verrattuna perustason eristeisiin, koska tuote asettuu oikein mitoitettuun runkoväliin vaivattomasti ja tuotetta tarvittaessa helppo leikata.

ISOVER PREMIUM 33 kuuluu lämmöneristysominaisuuksiltaan villaeristeiden parhaimmistoon ja on lämmöneristävyydeltään 9% parempi kuin ISOVERin aikaisempi ammattilaisille kehitetty tuote (ISOVER KL-36), mikä mahdollistaa ohuemmat rakenteet tai paremman lämmöneristävyyden. Tuotteen hinta-laatu-suhde hakee vertaistaan markkinoilla olevista lämmöneristetuotteista.

ISOVER EXTREME 31."Kun halutaan parasta lämmöneristävyyttä"

20202_62795.jpg

ISOVER EXTREME 31 on lämmöneristys­ominaisuuksiltaan markkinoiden paras kaikista kevyistä villaeristeistä. Tuotteen lämmöneristävyys on jopa 16 % parempi markkinoilla yleisesti käytössä oleviin 36-luokan villaeristeisiin verrattuna. Parempi lämmöneristävyys tuo säästöjä lämmityskuluissa koko rakennuksen tulevan eliniän. ISOVER EXTREME 31 -levyn jämäk­kyys tekee siitä ihanteellisen käsitellä ja asentaa niin kuori- kuin runkorakenteisiinkin.

ISOVER ACOUSTIC."Pölinät pois"

20202_62797.jpg

ISOVER ACOUSTIC on eristevillalevy, joka on kehitetty väliseininärakenteiden ääneneristeeksi. Eristeen optimoitu paino/tiheyssuhde tekee siitä erinomaisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon välisei­nien ääneneristeeksi. ISOVER ACOUSTIC -tuotepaketti on puristettu puoleen vapaasta tilavuudestaan, mikä tarkoittaa työkohteessa vähemmän villapaketteja ja ennen kaikkea vähemmän eristepakettien siirtelyä. Tuote on helpompi leikata, jämäkämpi asentaa, pölyttömämpi ja muutenkin miellyttävämpi käsitellä kuin ISOVERin vastaava aikaisempi tuote (KL AKU).

ISOVER PREMIUM 33 on eriste, jonka ominaisuudet hakevat vertaistaan. Tämä uutuus ei kutise, pölise, on nopea asentaa ja eristää lämpöä 9% aiempaa enemmän.

Mutta mikä näistä ominaisuuksista on se galaksimme ylivoimaisin?
Klikkaa itsesi sivulle isover.fi ja tutustu eristeiden ominaisuuksiin.

Lue lisää ISOVERin uutuustuotteistawww.isover.fi

Ohje

Ohje

Mikä ominaisuus on mielestäsi ylivoimaisin?

ISOVER PREMIUM 33 on eriste, jonka ominaisuudet hakevat vertaistaan. Tämä uutuus ei kutise, pölise, on nopea asentaa ja eristää lämpöä 9% aiempaa enemmän.

Mutta mikä näistä ominaisuuksista on se galaksimme ylivoimaisin?
Klikkaa itsesi sivulle isover.fi ja tutustu eristeiden ominaisuuksiin.

Lue lisää ISOVERin uutuustuotteista

Saint-Gobain Finland Oy / ISOVER
Talo
seinät
eristys
alapohja
väliseinät
yläpohja
lämpöeristys
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20202_62791.jpg
Säästä lämmityskuluissa - panosta lämmöneristykseen
Maaliskuussa 2020 ISOVER lanseerasi täysin uuden kevyiden rakennuseristeiden valikoiman. Tuotekehittelyyn otettiin mukaan asentajia sekä hyödynnettiin heidän käyttökokemustaan eristeistä ja niiden toimivuudesta.Tässä esittelyssä ISOVER PREMIUM 33:
202010_67177.jpg
2020-luvun lasivilla ei kutise, eikä pölise
Nykypäivän pehmeä lasivilla on vuosien tuotekehityksen tulos. Se on miellyttävää ja pehmeää käsitellä, vaikka ihan paljain käsin. Se ei kutise eikä pölyä.Tuotekehityksessä on haluttu erityisesti kiinnittää huomiota tuotteiden pölyämättömyyteen, käsiteltävyyteen ja asentamismukavuuteen. Jämäkkä levy ei hajoa ja se on helppo leikata ja asentaa.
202010_67177.jpg
Mihin lasivillaeristeen vähähiilisyys perustuu?
ISOVER-eristeet valmistetaan kierrätyslasistaVähähiilisempi tulevaisuus, siihen kaikkien tulisi pyrkiä. ISOVER lasivillaa valmistava Saint-Gobain Finland haluaakin omalta osaltaan haastaa suomalaiset yritykset toimimaan yhdessä päämäärän saavuttamiseksi.ISOVERin turvalliset, tehokkaat sekä asumismukavuutta lisäävät eristeet on Suomessa valmistettuja ja Suomen oloihin suunniteltuja eristeitä, joissa on otettu huomioon myös tuotteen kierrätysmahdollisuus sekä tuotteen hiilijalanjälki. Eristeet valmistetaan jopa 70 prosenttisesti kierrätyslasista. ISOVER onkin näin Suomen suurin kierrätyslasin käyttäjä.
20183_52060.jpg
Näistä kolmesta lämmöneristeestä löytyy sopiva
Lämmöneristyksen käyttökohteet ja vaatimukset vaihtelevat, mutta muutama asia ei muutu: aika on rahaa, jokaiselle rakenteelle on olemassa oikea optimaalinen lämmöneriste ja laatu ratkaisee. Kotimainen Finnfoam vastaa näihin vaatimuksiin: homehtumattomien lämmöneristeiden tuoteperhe tarjoaa kuhunkin käyttökohteeseen juuri oikean eristeen.
20181_51382.jpg
Yläpohjan lisäeristys säästää lämmityskuluissa
Jopa 20 % kodin lämmöstä saattaa poistua yläpohjan kautta, kun ylös nouseva lämmin ilma pääsee karkaamaan huonosti eristetyn katon kautta. Lisälämmöneristyksellä saadaan tarvittaessa vanhat rakenteet jopa vastaamaan nykyisiä vaatimuksia ja samalla säästämään energiaa sekä takaamaan viihtyisän sisäilman. Lisäeristys ja rakenteiden tiivistäminen ISOVER-eristeillä maksaa itsensä takaisin muutamassa vuodessa pienentyneinä lämmityskuluina. Lisäksi asumisviihtyisyys paranee huomattavasti, kun rakenteet pysyvät lämpiminä, eikä huoneissa vedä. Yläpohja onkin rakennusosa, joka on helpoimmin ja kannattavimmin lisäeristettävissä.
20217_71544.jpg
Eristevalinnalla vaikutusta asumismukavuuteen
Periaatteessa mitä tahansa eristemateriaalia käyttäen voidaan saavuttaa rakennukselle asetetut energiatehokkuusvaatimukset. Mutta eri eristemateriaalien väliltä löytyy eroja, kun tarkastellaan ääneneristys- sekä palo-ominaisuuksia ja tuotteen ekologisuutta. Eristevalinnalla on vaikutusta niin asumisen mukavuuteen kuin myös itse rakennuksen terveyteen, eikä tehtävän valinnan merkitys muutu, on sitten kyseessä uudis- tai remonttikohde. Esimerkiksi rakennuksen lisäeristämisen kohdalla kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota valittavaan eristeeseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton