• Etusivu
  • Materiaalit

ISOVERin alumiinipintaiset IV-eristeet A1-paloluokkaan

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Saint-Gobain Finland Oy / ISOVER
Julkaistu 31.03.2015
20153_42877.jpg

Alumiinipintaiset ISOVERin IV-eristet ovat europaloluokan A1 eristeitä.

Tuotekehityksemme seurauksena alumiinipintaiset IV-eristeemme ovat jatkossa europaloluokan A1 eristeitä, kiitos uuden pintamateriaalin. Haluamme myös helpottaa asennustyötä, ja siksi esittelemme myös näille tuotteille soveltuvan uuden asennustavan ja uudet asennustarvikkeet, eli ISOVER-nitojan sekä -niitit. Uusi asennusmenetelmä korvaa perinteisen rautalankavarmistuksen ja näin ollen säästää aikaa 30 %.

Uusi pinta, helpompi asennus

- IV-eristäminen on ergonomisesti raskasta ja hidasta. Olemme vihdoin saaneet kevyet alumiinipintaiset IV-eristeemme myös paloluokkaan A1, mikä on varmasti tervetullut uutinen IV-eristäjille. Paitsi että tuotteet ovat keveitä, niillä on myös markkinoiden parhaimmat lämmöneristysarvot eristematoissa (λ10 0,036). Uusi pinta helpottaa myös asentamista, koska perinteisen teräslankasidonnan voi korvata ISOVERin erikoisnitojalla. Tällä asennustavalla saat hyvännäköisen, energiatehokkaan ja paloturvallisen eristekerroksen, kertoo Mikko Ropponen ISOVER teknisten eristeiden myyntipäällikkö Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy:stä.

Uuden pinnan myötä eristematto CLIMCOVER Roll CR Alu1, putkieristelevy TECH Pipe Section Slab 2.0 Alu1 sekä sujutettava kanavaeriste CLIMCOVER TUBE Alu1 nousivat parhaaseen A1-luokkaan.

Katso asennusvideo uudesta asennustavasta:

Saint-Gobain Finland Oy / ISOVER
Materiaalit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20212_51656.jpg
Miksi jääpuikkoja roikkuu räystäällä?
Nuo kauniit ja kimaltavat luontoäidin luomukset, jääpuikot, voivat kertoa terävällä kielellään yläpohjan eristeongelmasta. Jääpuikot voivat olla merkki eristeiden riittämättömyydestä tai jostain rakennusfysikaalisesta ongelmasta. Olemattomat tuuletusraot eivät päästä kattoa tuulettumaan kunnolla, jolloin kosteus voi tiivistyä katon alapintaan. Yläpohjan vuosikymmenet palvelleet eristeet eivät enää vastaa nykynormeja, jolloin lämpö karkaa harakoille. Oikein suunniteltu rakenne pitää lämmön sisällä ja kosteuden poissa rakenteista.Antaa harakoiden hytistä katonharjalla.
201211_33043.jpg
Nollaenergiatalo Villa ISOVER - esittely
Tässä esitellään Villa ISOVER, kuten se toteutetaan Hyvinkään Asuntomessuille."Tavoitteena on ollut luoda rakennus, joka on ennen kaikkea tilallisesti mielenkiintoinen, ympäristön huomioiva, asuttava ja tarpeen mukaan joustava koti perheelle, ja joka on toteutettavissa nollaenergiaperiaatteiden mukaan."Tutustu Villa ISOVERin suunnitelmiin ja rakennusvaiheisiin
20131_33265.jpg
Huippuluokan ISOVER-eristeet
Lämmöneristämisen ja ilmanvaihdon oikeanlainen toteuttaminen on eräs keskeisimmistä tekijöistä rakennuksen asumisviihtyvyyden kannalta. Tehokkaaseen lämmöneristämiseen sijoitetut eurot palautuvat pienentyneinä lämmityskuluina muutamassa vuodessa. Rakenteet tulee suunnitella ja toteuttaa siten, että lämmöneriste pysyy kuivana eikä sen läpi kulje hallitsemattomia ilmavirtauksia.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Työmaakokoukset
Toimenpiteet:Työmaakokouksia pidetään vähintään kerran kuukaudessa. Niiden pääasiallinen tehtävä on seurata sopimuksen noudattamista. Niissä käsitellään seuraavia asioita: · urakkasuoritusten suunnitelmien ja sopimuksen mukaisuus · urakkasuoritusten aikataulun mukaisuus · mahdolliset muutostarpeet suunnitelmiin sekä suunnitelmien täydentäminen · muutos- ja lisätyöt · urakoitsijoiden välinen koordinaatio · tehdyt työt ja työmaan resurssit · työturvallisuuteen liittyvät asiat · tehdyt ja tehtävät tarkastukset.Työmaakokouksissa pääosin kirjataan ja todetaan jo tehtyjä päätöksiä ja sopimuksia. Urakoitsijakokouksia ( viikkopalavereja ) pidetään tarvittaessa.Vastuuhenkilöt:Työmaan valvojat ja projektipäällikkö ( rakennuttajainsinööri )Dokumentit:Esityslistat Pöytäkirjat, malli RT 16-10005Hyväksyntä:Kokouspöytäkirjat hyväksyy tilaajan puolesta projektipäällikkö. Pöytäkirjat lähetetään tilaajan edustajille tiedoksi.
20223_77215.jpg
WTF - oikean liiman valinta onkin helppoa
Lista irvistää betoniseinästä. Ryntäät kiireessä rautakauppaan hakemaan kunnollista liimaa. Tarjolla on hyllymetreittäin mikä mihinkin sopivaa liimaa ja massaa. On elastista, heti pitävää, vain tietyille materiaaleille soveltuvaa, sitä sille ja tätä tuolle. Eikä tietenkään sitä, jota olet jo tottunut käyttämään. Mitä tässä nyt pitäisi ostaa? WTF! Ja juurikin niin! WTF® eli Worlds Toughest Fix tuoteperheestä löydät helposti oikean liiman ja markkinoiden parhaan tartunnan.
20239_83063.jpg
Käyttövesijärjestelmä
LVI-suunnittelulla on aivan oma merkityksensä kestävien ja turvallisten ratkaisujen aikaansaamiseksi. Kosteusvaurioiden mahdollisuus tulee minimoida jo rakennusvaiheessa, samoin kunnostuksen yhteydessä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton