• Etusivu
  • Rakentaminen

Hongan kevään 2023 uutuusmallisto – hirsisiä hyvän elämän koteja

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Honkarakenne Oyj
Julkaistu 23.01.2023
20231_80608.jpg

Honka Hehku on eleettömän kaunis ja sulavalinjainen omakotitalo, joka sopii myös kompaktille kaupunkitontille.

Hongan kevään uutuusmallisto esittelee omakotitaloja ja vapaa-ajan asuntoja, joita yhdistää vahva hyvinvoinnin teema. Hongalla on tehty vuosikymmeniä tutkimus- ja kehitystyötä hirren ja puun parhaiden ominaisuuksien parissa. Uutuusmalliston hirsikodeissa on tutkitusti turvallista ja terveellistä elää. Tutustu uutuuksiin ja löydä oma uusi hirsikotisuosikkisi!

Honka Hehku

Honka Hehku on uutuusmalliston kompakti omakotitalo, jonka neliöt on hyödynnetty järkevästi. Hehku on suunniteltu muuttuviin elämäntilanteisiin ja -tarpeisiin, ja se istuu myös pienemmille kaupunkitonteille. Sulavalinjaiseen taloon tulvii luonnonvaloa suurista ikkunoista. Valoisa ja avara olohuone-keittiötila tarjoaa viihtyisät puitteet sekä yhdessäololle että omassa rauhassa oleskelulle. Suojaisa terassi kutsuu kesällä viettämään aikaa ulos, ja suora kulku keittiöön tekee terassiaterioidenkin nauttimisesta vaivatonta.

Hehkuun tulvii luonnonvaloa suurista ikkunoista. Avarassa olohuone-keittiötilassa on helppo viihtyä isommallakin porukalla.
Hehkuun tulvii luonnonvaloa suurista ikkunoista. Avarassa olohuone-keittiötilassa on helppo viihtyä isommallakin porukalla.

Honka Huomen

Honka Huomen 133 1A on suositun Huomen-perheen uusi kokovariaatio. Tässä omakotitalomallissa on kaikki Huomenen parhaat puolet mukana. Pohjakuvaa ja julkisivua on hieman paranneltu rakentamisen tehokkuuden näkökulmasta, mutta laadusta ja viihtyvyydestä ei ole tingitty. Huolellinen tilasuunnittelu tekee Huomenesta ihanteellisen kodin monenlaiseen elämäntilanteeseen, ja talon L-malli luo mukavan suojaisan pihapiirin myös tiivisti rakennetulle asuinalueelle.

Huomenen L-mallinen pohjaratkaisu tekee pihasta mukavan suojaisan.
Huomenen L-mallinen pohjaratkaisu tekee pihasta mukavan suojaisan.

Honka Hygge

Honka Hygge on hurmaavan tunnelmallinen huvila, joka tarjoaa kaiken, mitä vapaa-ajan asumiselta voi toivoa: tulisijalla varustetun keittiö-olohuoneen, kaksi erillistä makuuhuonetta ja käytännöllisesti yhteen sijoitetun wc-, sauna-, pesu- ja pukeutumisosaston. Pariovet jatkavat oleskelutilaa etuosan reilun kokoiselle terassille. Tässä huvilassa voi nauttia laadukkaasta vapaa-ajasta rennosti ympäri vuoden, muuttuvia vuodenaikoja ja maisemia katsellen.

Hyggen lämminhenkisessä tunnelmassa voi nauttia laadukkaasta vapaa-ajasta ympäri vuoden.
Hyggen lämminhenkisessä tunnelmassa voi nauttia laadukkaasta vapaa-ajasta ympäri vuoden.
Honka Hytin linjakas muotokieli istuu kauniisti monenlaiseen maisemaan.
Honka Hytin linjakas muotokieli istuu kauniisti monenlaiseen maisemaan.

Honka Hytti

Honka Hytti on kuin suuri unelma pienessä paketissa: napakoissa neliöissään se täyttää kaikki vapaa-ajan asumisen toiveet. Kompaktiin kokonaisuuteen kuuluu tilava katettu terassi kera tulisijan, jota voi ihastella sisältäkin oleskelutilojen isoista ikkunoista, sauna ja pesutilat sekä suojaisa makuuhuone omassa rauhassaan. Hytti on hurmaavan simppeli huvilamalli, jonka linjakas muotokieli istuu monentyyppiseen maisemaan.

Terassin tulisija tarjoaa ihanaa tunnelmaa myös Hytin sisätiloihin.
Terassin tulisija tarjoaa ihanaa tunnelmaa myös Hytin sisätiloihin.

Honka Tuuli

Honka Tuuli on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi Hongan suosituimmista huvilamalleista. Saaristomaisemasta inspiraationsa saaneet Tuuli-huvilat ovat purjelautailun olympiamitalistina tunnetun arkkitehdin Tuuli Petäjä-Sirénin suunnittelemia. Tuulin uusi kokovariaatio 65 2A on linjakas ja huolella suunniteltu vapaa-ajanviettopaikka, jossa suojaisa terassi aukeaa kummallekin puolelle taloa ja suuret ikkunat kutsuvat ympäröivän maiseman sisään. Sauna ja pesutilat ovat päärakennuksesta erillään, ja kulku näiden välillä on mukavasti katetun terassin kautta.

Tuulin erillinen saunaosasto luo perinteisen pihasaunan tunnelman nykyaikaisilla mukavuuksilla varustettuna.
Tuulin erillinen saunaosasto luo perinteisen pihasaunan tunnelman nykyaikaisilla mukavuuksilla varustettuna.

Honka Sirius

Honka Sirius on rakastettu huvilamalli, jonka suosio on ollut vankkumatonta jo useiden vuosien ajan. Nyt mallistoon on tuotu uusi modernisoitu versio, jossa on 82 neliötä. Siriuksen valtteja ovat avarat oleskelutilat suurine ikkunapintoineen, suuri suojaisa terassi sekä toimiva tilasuunnittelu. Kauniisiin sisätiloihin yhdistyvät saumattomasti ympäröivä luonto, valo ja vuodenaikojen vaihtelut. Sirius istuu täydellisesti suomalaiseen mökkimaisemaan.

Siriuksen sisätiloihin yhdistyvät ympäröivän luonnon maisemat ja valo.
Siriuksen sisätiloihin yhdistyvät ympäröivän luonnon maisemat ja valo.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Honkarakenne Oyj
Rakentaminen
rakennukset
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20161_45162.jpg
Millaisen hirsitalon sinä rakentaisit?
Hirsitalo on lämminhenkinen ja ekologinen valinta kodiksi. Honka hirsitalon Muuttovalmis -mallistosta löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon, joka istuu niin perinteiseen metsämaisemaan kuin myös tiiviiseen kaupunkirakentamiseen.
20211_68110.jpg
Löydä oma hirsinen suosikkitalosi - tutustu uutuusmalleihin
Hongan hirsisten omakotitalojen mallisto on laajentunut uuden vuoden alkajaisiksi. Uutuusmallit Honka Touko, Honka Riekko ja Honka Huomen tarjoavat ekologista, energiatehokasta ja terveellistä asumista suomalaisesta puusta valmistettujen jykevien hirsiseinien sisällä. Hirsikodin ainutlaatuinen tunnelma pääsee oikeuksiinsa niin modernissa kuin perinteisemmässäkin talossa.
202211_80349.jpg
Suunnitteletko hirsi­kodin rakentamista? Rakenna ainutlaa­tui­selle hirsitalo­alueelle
Haaveiletko asumisesta kauniin luonnon ja hirsisen naapuruston ympäröimänä? Jos vastaat kyllä, sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa unelmasi. Hongalla on myynnissä tontteja uudelle hirsitalojen omakotitaloalueelle Mäntsälään ja merelliselle hirsihuvila-alueelle Paraisille.
20225_78268.jpg
Terästä ja puuta yhdistävä Longhouse - "Rohkea talo, jossa on hieman teollinen teema"
SSAB:n maalipinnoitettu GreenCoat®-teräs on valittu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta rakennusmateriaaliksi moniin erityislaatuisiin rakennusprojekteihin, kuten Paraisille tänä vuonna valmistuvaan ekokylään. Myös muualta maailmalta löytyy lukuisia mielenkiintoisia, erilaisilla arkkitehtuuripalkinnoillakin palkittuja kohteita, joiden rakennusmateriaalina on käytetty GreenCoat®-terästä. Yksi tällainen kohde on Hollannissa sijaitseva Longhouse, jonka "moderni talonpoikaistyyli" luotiin teräksen ja puun yhdistelmällä.
Laituri järven rannalla
Mökin ilmanvaihto kesäksi kuntoon
Onko kesämökillä ummehtunut, kostea sisäilma? Kuluuko ensimmäinen tunti mökille saavuttua aina tuuletushommissa? Silloin voi olla aika päivittää rakennuksen ilmanvaihto.
Tulikiven Lamu 18 Grafia-pinnalla
Energia
Vinkki: takkavaihtoehtoja myös mökkiolosuhteisiin
Talvisessa skenaariossa myrsky ulvoo ulkona ja pakkanen paukkuu. Sähköt ovat poikki ja kylmä alkaa hitaasti tehdä tietään sisälle mökkiin. Paksun peiton alla palelee ja ainoana valona on kynttilän heikko liekki.Tilanteen ei tarvitse olla näin synkkä. Kunhan muistaa ennakoida. Hyvänä varmuutena onkin pitää mökillä vähintään juurikin niitä kynttilöitä valoa tuomaan ja peittoja, joiden alle kääriytyä, mutta ihanteellisessa tilanteessa niihin ei tarvitse turvautua kuin tunnelmaa hakiessa.Toinen, mikä kannattaa huoltovarmuuden näkökulmasta miettiä on se lämmönlähde. Toimiva ratkaisu suuriin ja myös pienempiin mökkeihin löytyy nopeista lämmittäjistä, kuten kiertoilmatakoista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton