• Etusivu
  • Rakentaminen

Hissit omakotitaloihin

Rakentajan toimitus
Julkaistu 05.02.2009
20092_14906.jpg

Elämä on arvaamatonta - se saattaa hetkessä muuttua. Rakennettaessa elämän tilanteiden muutoksia harvemmin otetaan huomioon. Kuitenkin kaikki vanhenemme vääjäämättä ja liikuntakykymme sekä jaksamisemme heikkenee. Tähän voi varautua kotihissillä.

Lisätietoa kotihissistä...

Kotihissi

Yksityisasuntoihin tarkoitettu hydraulitoiminen KONE Ylläs™ 070 –kotihissi tarjoaa tyylikkään ja toimivan tavan luoda esteetön koti ja huomioida elinkaariasuminen pitkälle tulevaisuuteen.

Hissin hydraulikoneisto sijaitsee alatasolla teknisessä tilassa hissikuilun läheisyydessä. Sen käyntiääni on hiljainen.

Kotihissi on varustettu määräyksissä vaaditulla puhelinyhteydellä. Turvallisuutta voidaan lisätä asentamalla KoneXion®-kaukohälytysjärjestelmä, jolla saa yhteyden 24 h/vrk päivystävään asiakaspalvelukeskukseemme.

Tuolihissi

KONE Ylläs™ 055 -tuolihissi on KONEen erikoishissi-ratkaisu liikuntarajoitteisille henkilöille. Se soveltuu yksityistiloihin kaarevaan tai kierreportaaseen. Tuolihissin kisko voidaan asentaa joko portaan ulko- tai sisäreunaan. Akkutoiminnan ansiosta tuolihissi toimii virtakatkojenkin aikana.

Tuolihississä on ergonomisesti muotoiltu istuin. Kääntyvä istuin helpottaa tuoliin/tuolista siirtymistä sekä ylä- että alatasolla. Jalkalista, istuinlevy ja käsinojat voidaan kääntää pystyasentoon säilytyksen ajaksi. Laite vie vähemmän tilaa eikä haittaa portaiden normaalia käyttöä.

20092_14905.jpg

KONE OmaKoti™

KONE OmaKoti™ -palvelukokonaisuus sisältää kaiken, mitä pientalohissin toteuttaminen ja kunnossapito vaatii. Asiakkaan huolehdittavaksi jää vain sovittu kiinteä kuukausierä.

Selkeä kuukausierä – uusi tapa hankkia ja ylläpitää hissi
Hissin hankkiminen pientaloon sisältää monta vaihetta: hissin suunnittelu, alkupääoman varaaminen, hissin asentaminen ja kunnossapidosta huolehtiminen. KONE OmaKoti™ -ratkaisussa nämä vaiheet on koottu yhdeksi palvelukokonaisuudeksi, jonka avulla hissin toteuttaminen pientaloon on vaivatonta ja turvallista. KONEen asiantuntijat hoitavat asiakkaan puolesta hissin suunnittelun, rakentamisen, kuukausierien järjestämisen ja suunnitelmallisen kunnossapidon.

Sekä Ylläs™ 070 -kotihissin että Ylläs™ 055 -tuolihissin voi hankkia KONE OmaKoti™ palvelukokonaisuudella.

Lisätietoa kotihissistä...

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82720.jpg
Suunnitteilla kylpyhuoneremontti? Tässä ohjeita aloittelevalle
Onnistuneesti remontoitu kylpyhuone lisää oleellisesti asumisviihtyvyyttä ja nostaa huoneiston arvoa.Kylpyhuoneremontin voi teettää kokonaan ammattilaisella, mutta remontointikokemusta omaava voi halutessaan tehdä osan töistä myös itse. Sähkö- ja putkityöt on kuitenkin aina jätettävä ammattilaisen tehtäviksi.
20235_81684.jpg
Energiatehokkuutta lämmitysjärjestelmän vaihdolla
Rakennuksen energiatehokkuuden kasvattamiseen tähtäävät energiaremontit ovat nostaneet suosiotaan merkittävästi. Sähkön hinnan epävakauden vuoksi huomio on kiinnittynyt entistä enemmän asumisen energian kulutukseen. Energiaremontilla tarkoitetaan sellaisia toimenpiteitä, joilla parannetaan rakennuksen energiatehokkuutta ja hillitään energiakustannuksia. Energiaremontti ei ainoastaan auta säästämään kustannuksissa, vaan se usein myös parantaa asumisviihtyvyyttä ja -mukavuutta, lisää kiinteistön jälleenmyyntiarvoa, sekä pienentää lämmityksen aiheuttamaa hiilijalanjälkeä.
200812_14261.jpg
Loma-asuntomessut vuonna 2011 pidetään Mäntyharjulla
Osuuskunta Suomen Asuntomessujen hallitus on myöntänyt vuoden 2011 loma-asuntomessut Mäntyharjun kunnalle. Loma-asuntomessut pidetään Pyhäkosken alueella, jonka suunnittelutyö on jo aloitettu.
BMI Ormax asennus
Betonitiilikaton asennusohje: Tiilien leikkaaminen
Ulko- ja sisätaitteissa kattotiiliä joudutaan leikkaamaan. Ennen leikkausta leikkausviiva merkitään värilangalla tiilen pintaan (kuva 8).
20226_78754.jpg
Naantalin asuntomessujen sisustustrendit - katso inspiroivat ideat
Rakentajan toimitus vieraili ennakkoon Naantalin asuntomessuilla ja kokosi koosteen siitä, mitkä trendit ovat pinnalla messukodeissa vuonna 2022. Huomio kiinnittyy erityisesti pehmeän harmoniseen värimaailmaan, näyttäviin laattoihin ja ladontoihin, luksustunnelmaa arkeen tuoviin yksityiskohtiin ja luonnonmateriaalien monipuoliseen käyttöön.
3134_871907988_20189111073.jpg
Omakotitalon jyrkkä harjakatto uusittiin tyylikkäällä EVO-laattakattotiilellä
Omakotitalon jyrkkä harjakatto uusittiin tyylikkäällä Ormax Evo -laattakattotiilelläKING OF ROOFS 2019 -KATTOREMONTTIKOHDETOTEUTUS /Walttia OyErään talon tarinaSuomi. 1990-luku. Naapurimaassa kuohuu Neuvostoliiton romahtaessa. Lama on todellisuutta. Suomi liittyy Euroopan unionin jäsenmaaksi. Nokia nousee ja menestyy komeasti. Hyvinkäällä suunnitellaan kunnollisen talon rakentamista. Huolellisen suunnittelun tuloksena rakennetaan komea tiiliverhoiltu omakotitalo suositun asuinalueen laidalle, puistoon rajoittuvalle tontille. Vesikaton profiiliksi valitaan alueen taloista poiketen hieman jyrkempi harjakatto. Katemateriaaliksi valikoituu alueella yleinen tiili. Aluskatteena käytetään siihen aikaan laadukkaana pidettyä pahvista aluskatetta. Muutama kattoikkunakin halutaan tuomaan yläkertaan lisää valoa ja eurooppalaista tunnelmaa. Kaikki on hyvin, tiilikaton alla on hyvä elää ja asustella.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton