• Etusivu
  • Talo

Fenestran asennusnäytös Kaarinassa to 28.5.

Rakentajan toimitus
Päivitetty 27.05.2009
20095_17001.jpg

Tiesitkö, että ikkunat ja ovet ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosien aikana? Fenestran käyttämät materiaalit ja tekniset ratkaisut vastaavat entistä monipuolisemmin nykyaikaisen rakentamisen ja remontoinnin vaatimuksiin.

Asennusnäytöksessä näet, miten kätevää ja nopeaa nykyaikainen ikkuna- ja oviasennus on. Saat myös tärkeää tietoa Fenestran laadukkaista ja energiatehokkaista ikkuna- ja oviratkaisuista. Kerromme mm. kuinka paljon uudenlaisilla ikkunoilla voi säästää energiaa ja pienentää lämmityslaskuja tai torjua melua, liiallista auringonpaahdetta ja uv-säteilyä!

Ikkuna-asennus to 28.5. Kaarina

Aika: torstai 28.5.2009, klo 10-18.00

Osoite: Leena Sihvonen, Heinätie 3, 20780 Kaarina.

Edustajat paikalla: Reijo Tiilikainen 0400-789 236, Tuomo Mehtälä 050-344 3613.

Tervetuloa!

Samalla saat asiantuntijoiltamme hyödyllisiä vinkkejä!

Lisätietoa Fenestran ikkunoista...

Lisätietoa Fenestran ulko-ovista...

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20234_81475.jpg
Miten sisustan muodikkaan tummilla väreillä?
Maanläheiset värit ovat tämän vuoden sisustuksen kulmakiviä: oliivin ja sammaleen vihreää, terrakottaa, tummaa laivastonsinistä, ruskean sävyjä ja tummaa puuta. Pyöreät ja kaarevat muodot pehmentävät vintagen, erityisesti jugend-aikakauden, inspiroimia värisävyjä. Jugend-teema tuo myös ylellisyyden tuntua sisustukseen.Näiden sisustusvärien ja -trendien seuraksi ja tueksi sopivat erinomaisesti antrasiitti tai musta. Mutta miten käytät ja yhdistät näitä tummia värejä parhaalla mahdollisella tavalla? Lue sisustusneuvojan vinkit.
20185_52971.jpg
Kerrostalon julkisivu remontoitiin
Peltosaaren asuinalue Riihimäellä on malliesimerkki korjausrakentamisesta, jossa yhdistettiin uusi edustava ilme ja energiatehokkuus. Rakennusten julkisivut uusittiin kokonaan ja samalla päivitettiin myös lämmöneristys. Myös parvekkeet vaihdettiin suurempiin. Ero alueen vanhojen ja jo uudistettujen rakennusten välillä on melkoinen.Peltosaaren uudistamisen taustalla on Riihimäen kaupunki, jonka tavoitteena on lisätä alueen vetovoimaisuutta ja arvostusta. Peltosaari on mukana myös Tekesin Ekotehokkaasti uudistuva yhdyskunta (EcoDrive) -hankkeessa.
20154_43232.jpg
Sisämaalaus
Tarvittavat työvälineet- tela jatkovarrella- maalauslaatikko- siveltimiä- rajaaja- kulmatela- maalarinteippiä- suojapahvia- työpukki- kittipistooli tarvittaessaSeinien ja kattojen telamaalausValmistelevat työt1. Pintojen tasoituksen jälkeen rakenteiden liitokset (kulmat sekä katon ja seinän välinen liitos) saumataan elastisella saumausmassalla.
20214_65417.jpg
Työskentele turvallisesti korkealla - katso video
Putoamissuojaimia käytetään monilla aloilla mm. erilaisissa rakennus-, korjaus-, asennus- ja huoltotöissä. Ne ovatkin välttämätön varuste korkealla tapahtuvaan työskentelyyn turvallisen työskentelyn takaamiseksi ja työtapaturmien ehkäisemiseksi. Vaarallisiksi kohteiksi katsotaan yli kaksi metriä korkeat kaiteettomat työskentelypaikat.Putoamissuojaimet valitaan aina riskiarvioinnin perusteella. Niitä käytettäessä on tärkeää noudattaa valmistajan ohjeita ja harjoitella etukäteen niiden käyttöä. On myös hyvä muistaa, että katolle ei tule koskaan mennä yksin. Korkealla työskentelyyn tulee tehdä aina suunnitelma onnettomuuden varalle.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Sisäilman laadulla on suuri merkitysMaatilarakennusten ilmanvaihdon suunnittelun periaatteet määritetty
Sisäilman laadulla on suuri merkitys paitsi karjaeläinten terveyteen ja tuottavuuteen mutta myös työntekijöiden hyvinvointiin. VTT, TTS, Työterveyslaitos ja MTT ovat yhteistyössä selvittäneet, miten suurten maatilarakennusten sisäilmaa voidaan parantaa ilmanvaihdon avulla. Sisäilman laadun parantaminen edellyttää huolellista suunnittelua ja toteutuksen laadunvalvontaa.
20104_21533.jpg
Hannu Myöhänen, innovaatioparlamentaarikko
Maailman henkisen omaisuuden päivään liittyen järjestettin 26.4. pääjuhla, jota isännöi Aalto-yliopisto yhdessä tapahtuman varsinaisten järjestäjien Patentti- ja rekisterihallituksen, Suomalaisen Työn Liiton, Suomalaisten Keksijöiden Tukiyhdistyksen, käytännön järjestelyistä vastaavan Innovaatiokanava Oy:n ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.Järjestäjät olivat kutsuneet tilaisuuden osallistujiksi, valiokuntatyöskentelijöiksi parhaita kansallisia havahduttajia, tulevaisuuden haastajia. Kutsuttujen joukossa oli myös Suorakanavan toimitusjohtaja Hannu Myöhänen, joka koki kutsun nimenomaan arvostuksena ja kunnianosoituksena yrityksen "päätuotetta" Rakentaja.fi-konseptia kohtaan. Aiemminhan Rakentaja.fi on jo palkittu Tasavallan presidentin valtakunnallisella INNOSUOMI 2006 -palkinnolla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton