• Etusivu
 • Rakentaminen

Delegoi sähkön säästäminen omalle kodillesi

Kastelli energiafiksu -tuotepaketti minimoi kodin ostoenergian tarpeen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 27.03.2023
20233_81068.jpg

Kastelli Energiafiksu -tuotepaketti on älykäs energiaratkaisu jokaiseen uuteen Kastelli-kotiin

Tiesitkö, että uusista omakotitaloista yli 80 % lämpenee erityyppisillä lämpöpumpuilla? Näistä maalämpöpumppuja on peräti 50 % ja poistoilmalämpöpumppuja 22 %. Fiksu energiaratkaisu kiinnostaa rakentajia ja Kastelli-talot Oy haluaa olla vahvasti mukana tässä muutoksessa. Kastelli on tuonut hiljattain markkinoille uuden Kastelli Energiafiksu -tuotepaketin, jonka turvin jokainen Kastelli-kodin omistaja pääsee iloitsemaan tulevaisuuden älykkäistä ratkaisuista jo nyt. Aurinkosähkö yhdistettynä muuhun fiksusti suunniteltuun lämmitys- ja sähköjärjestelmään on yksi parhaista sijoituksista, mitä jokainen voi tehdä, niin taloutensa kuin ympäristönkin kannalta.

Haaveiletko uudesta kodista, mutta kodissa pitäisi olla nykyaikainen ympäristöystävällinen energiaratkaisu? Kastelli haluaa tarjota näinä haastavina aikoina asiakkailleen mahdollisimman huolettoman unelmakodin suunnittelun ja rakennusprojektin, jonka lopputulos tuo etua asukkaalle vuosikymmenten ajan. Nyt on niin sanotusti kreivin aika panostaa toimivaan kotiin, jossa nykyhetki ja tulevaisuus on huomioitu kotoilijoiden eduksi. Kastelli Energiafiksu -tuotepaketti on saatavissa kattavasti Kastellin sekä Hirsi-Kastellin muuttovalmis- ja viittä vaille valmis -talopaketteihin.

Kastelli suunnittelee ja rakentaa koteja suurella sydämellä ja ajatuksella, että talosta on kodiksi sukupolvelta toiselle.
Kastelli suunnittelee ja rakentaa koteja suurella sydämellä ja ajatuksella, että talosta on kodiksi sukupolvelta toiselle.

Valitse mieleisesi Kastelli Energiafiksu -paketti

Nykyaikainen omakotitalo kuluttaa jo lähtökohtaisesti 50 % vähemmän lämmitysenergiaa kuin 1980-luvun rakentamismääräyksillä rakennettu talo. Lisäksi uuden kodin energiatehokkaat kodinkoneet tuovat tuntuvaa säästöä sähkölaskuun. Kastelli Energiafiksu -tuotepaketin turvin pääset iloitsemaan tulevaisuuden älykkäistä ratkaisuista jo nyt. Aurinkosähkö yhdistettynä muuhun fiksusti suunniteltuun lämmitys- ja sähköjärjestelmään on yksi parhaista sijoituksista, jonka voi tehdä niin oman talouden kuin ympäristön kannalta.

Kastellin Energiafiksu -paketti sisältää kaksi vaihtoehtoa, jotka Kastelli on tuottanut kodin rakentajille valmiiksi.

1. Lämmönlähteenä poistoilmalämpöpumppu

Kun kodin lämmönlähteeksi valitaan poistoilmalämpöpumppu, voidaan hyödyntää talosta poistettavan ilman lämpö tuloilma lämmitykseen, vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja lämpimään käyttöveteen. Tähän pakettiin kuuluu aurinkopaneelijärjestelmä, jonka mukana toimitetaan 4 kW:n aurinkopaneelit ja invertteri.

20233_81071.jpg

Paketin avulla kodin sähkönkäyttöä voi optimoida älykkäästi pörssisähkön edullisimpien hintajaksojen mukaan.

Muut hyödyt:

 • älykäs ulkovalaistuksen ohjaus
 • sähköauton älykäs latauspiste

Voit optimoida sähkön käyttöä älykkäästi hyödyntäen edullisimpia hintajaksoja, kun otat käyttöön pörssisähkön hintaan perustuvan mukautuspalvelun Niben MyUplink-palvelusta. (Etäohjaus edellyttää myUplink-palvelun premium-tilauksen.)

Jotta kotiin saadaan raikasta ilmaa, pitää käytetty eli poistoilma, puhaltaa ulos. Poistoilman mukana siirtyy samalla aimo annos lämpöä, joka on fiksua kerätä talteen muun muassa lämmittämään sisälle tulevaa raitista ilmaa. Kastelli Energiafiksu -paketin moderni ja kompakti poistoilmalämpöpumppu on lämmityksen todellinen monitoimikone. Se kerää hukkaenergiaa aktiivisesti ja huomattavasti perinteisen LTO-laitteen kennostoa tehokkaammin. Siksi talteen otettua energiaa riittää siirrettäväksi tuloilman lämmityksen lisäksi myös käyttöveden sekä kodin eri tilojen lämmitykseen käytettävän veden lämmittämiseen.

2. Lämmönlähteenä maalämpö

Tähän pakettiin kuuluvat käytännössä samat komponentit, kuin ensimmäiseenkin vaihtoehtoon, mutta lämmönlähteeksi voi valita vaihtoehtoisesti maalämmön. Tähänkin pakettiin kuuluu aurinkopaneelijärjestelmä, jonka mukana toimitetaan 4 kW:n aurinkopaneelit ja invertteri. Paketin avulla kodin sähkön käyttöä voi optimoida älykkäästi pörssisähkön edullisimpien hintajaksojen mukaan.

Muut hyödyt:

 • älykäs ulkovalaistuksen ohjaus
 • sähköauton älykäs latauspiste

Gebwell Aries -maalämpöpumppua voi ohjata helposti älypuhelimen tai tabletin kautta Gebwell Smart -sovelluksella. Sen havainnollistavat näkymät tekevät kodin energiankulutuksen optimoinnista ja seuraamisesta vaivatonta ja mukavaa – sekä kotona että etänä.

Maalämpö on lämmitysmuoto, jolla on paljon hyviä ominaisuuksia. Se on tehokasta uusiutuvaa energiaa ja siksi myös ympäristöystävällinen valinta jokaisen uuden unelmakodin lämmitysmuodoksi.

Maalämpöpumppu kerää maaperään varastoitunutta maksutonta aurinkoenergiaa, minkä ansiosta kodista tulee riippumattomampi energian hinnasta ja kallis tuontienergiankulutus talvipakkasilla vähenee. Maalämpö myös nostaa omakotitalon jälleenmyyntiarvoa.

20233_81070.jpg
Info

Info

Kodin älykäs energiaratkaisu

Kastelli Energiafiksu -paketti optimoi kodin energiankulutusta monella älykkäällä tavalla:

 • energiaomavaraisuus kasvaa muun muassa aurinkopaneeleiden myötä
 • itse tuotettu energia on ympäristöystävällistä
 • halutessaan voi myydä itse tuottamaansa energiaa sähköyhtiölle
 • kodin älykäs energiajärjestelmä optimoi pörssisähkön käyttöä reagoimalla reaaliaikaisesti, milloin pörssisähkö on edullisimmillaan ja minkälainen sää ulkona on
 • eikä sovi unohtaa modernien energiaratkaisujen tuomaa hyötyä kodin jälleenmyyntiarvon laskemisessa
 • etäseuranta ja -ohjaus tekevät arjesta helppoa – niin kotisohvalla kuin lomamatkalla.

Eikö olisikin hienoa, jos uusi muuttovalmis kotitalosi säästäisi, varastoisi ja tuottaisi energiaa puolestasi?

20233_81069.jpg
https://www.kastelli.fi/fi/taloesittelyt/
Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201911_61119.jpg
Löydä asumisen luksus upeasta Kuori-juhlamallistosta
Tänä vuonna Kastelli täyttää 30 vuotta – ja juhlii samalla 25:ttä vuottaan Suomen ostetuimpana talomerkkinä. Arkkitehti SAFA Eevamaria Timlin on suunnitellut Kastellin 30-vuotisjuhlamalliston, jonka kolme ensimmäistä kotia esitellään nyt.Lähtökohtana oli luoda ekologinen ja ilmeeltään kaunis talomalli, joka tarjoaisi luksusta asumiseen ja jonka voisi toteuttaa monenlaisille tonteille. Tutustu juhlavuoden upeaan Kuori-uutuusmallistoon ja toteutetaan sinunkin unelmakotisi yhdessä!
3434_152675362_20205614610.jpg
Kelpaisiko sinullekin idyllinen hirsitalo?
Kuvittele se tunne sinä hetkenä kun astut ovesta sisään uuteen taloon. Jätät kengät eteiseen ja astelet uutta lattiaa pitkin olohuonetta kohti. Seinien puumateriaalit tuoksuvat uutuuttaan ja kodin tunnelma on samalla vieras ja kuitenkin jotenkin tuttu. Istahdat sohvalle ja katselet ympärillesi, isot ikkunat päästävät luonnonvaloa huoneisiin. On kuin luonto olisi osa kotiasi ja huokaiset: "Minun uusi kotini!"Kyllä, sinun kotisi - Hirsi-Kastelli
20234_81409.jpg
Inspiroidu uusista talomalleista - tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa omasi
Ollaanko teidänkin perheessänne jo siinä pisteessä talohaaveiden kanssa, että kuva unelmakodista loistaa jo kirkkaana mielessä ja on aika käydä läpi erilaisia talopakettivaihtoehtoja? Kastelli on ollut Suomen ostetuin talomerkki jo vuodesta 1994 lähtien. Kastelli-kotien arvostus kertoo rakentajien pitkäaikaisesta luottamuksesta sekä kestävästä tyytyväisyydestä Kastellin tuotteisiin ja palveluun. Kastellilla on satavuotiaan perheyrityksen historia ja aito intohimo tekemiseen.
202011_61997.jpg
Energiatehokas koti on Veistos
Kastelli-Talot Oy on lanseerannut vuoden 2020 alkupuolella uuden veistoksellisen, modernin, energiatehokkaan ja ylvään talomalliston nimeltä Veistos. Vuosituhannen alussa alkanut trendi moderneista ja pelkistetyistä talomalleista saivat rinnalleen uuden vuosikymmenen kunniaksi juhlavan, veistoksellisen ja toiminnallisen talomalliston. Veistos sopii erinomaisesti pienille kompakteille ns. kaupunkitonteille."2020-luvun asuinrakentamisessa tuntuu uusi henki. Vuosituhannen alun valkoinen modernismi saa enenevissä määrin rinnalleen lämpimiä sävyjä, yksityiskohtia ja romantiikkaan viittaavia vivahteita."
20226_78546.jpg
Avaruutta ja valoa suurilla ikkuna­pinnoilla - kansallis­maisema huoneen­tauluna
Avariksi ja hukkaneliöttömiksi kodeiksi suunnitelluissa Kultaranta-kodeissa korostuvat toimivat ja helppokäyttöiset tilaratkaisut, ilmavat oleskelutilat sekä fiksusti suunnitellut säilytystilat. Laajat asunnosta lähes saumattomasti jatkuvat terassipinnat, niihin liitettävissä olevat kesähuoneet, katokset sekä fiksut pohjaratkaisut korostavat ammattitaitoista suunnittelua ja Kastellin varmaa ammattitaitoa rakentaa koti juuri sinun perheesi tarpeisiin.Tule ja koe modernisti kodikas, laadukkailla kotimaisilla materiaaleilla sisustettu Kultaranta-omakotitalo Naantalin Asuntomessuilla kohteessa 11. Käy tutustumassa myös Hirsi-Kastellin valoisaan Aisti 135/150 -hirsikotiin, jokalöytyy kohteesta numero 7.
20201_62262.jpg
Ota Coppi®!
Talotekniikkamoduuli tai -tilaratkaisu saattaa monen korvaan kuulostaa isolta ja rumalta huoneelta osana upouutta kotiasi, mutta käytännössä Coppi® voi pelastaa sinut ja perheesi monilta ongelmilta ja vahingoilta. Ja se sulautuu kotisi sisustukseen juuri niin kuin haluat.Miksi oma Coppi® kannattaa hankkia?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton