• Etusivu
  • Talo

Boknäs kalustaa työhuoneen

Rakentajan toimitus
Julkaistu 18.11.2008
200811_14082.jpg

Perinteisillä tummanruskeilla Boknäs-huonekaluilla sisustetussa työhuoneessa on vanhanajan isännän kirjastohuoneen tunnelma. Purjelaivan merikapteeni voisi hyvinkin haluta huoneen kotisatamakseen. Karttapallo kertoo maailmanmatkaajasta, pyöreä laivanikkuna muistuttaa keinuvasta työpaikasta. Päällekkäin pinottavista elementeistä voi koota tarpeiden mukaisen hyllykön. Lasikippiovet näyttävät hyllyn sisällön mutta pitävät pölyn poissa. Työpöytä ja –tuoli ovat tyyliltään wanhasta konttorista. Kolmijalkavalaisin ei ole mikä tahansa lamppu vaan kaluste, joka vaatii riittävästi tilaa päästäkseen esiin. Kuluneen näköinen nojatuoli huoneen nurkassa vahvistaa sekin huoneessa vallitsevaa ajan patinoimaa tunnelmaa.

Tutustu Boknäsin valikoimiin

200810_13562.jpg

Asuntomessuäänestyksen voittaneessa Villa Similässä lämminhenkinen ja kodikas työhuone on kalustettu Boknäsin klassikkokalusteilla ja sisustusesineillä.

Pyörillä liikkuvaan kirjakaruselliin mahtuu mukavasti luettavaa ja samalla se toimii aputasona tai kukkapöytänä. Kaukoputkella katsotaan kauas tulevaisuuteen. Saaristohuvila-tyylisen kodin useista ikkunoista tulvii luonnonvaloa. Verhoratkaisu on tyylikäs poimuttuva, raidallinen beige kappa.

Villa Similän muita huoneita on kalustettu talon tyyliin sopivilla Villinki-sarjan valkoisilla kalusteilla.

Villinki valloittaa. Suomenlahden saariston rauhassa syntyi idea kalustesarjasta, joka olisi kaunis, valoisa, muunneltava ja pitkäikäinen. Villinki-hyllyjärjestelmän säädettävät liukumekanismit eivät kerää pölyä ja liikkuvat kevyesti vuodesta toiseen. Elementtien kokopuinen rakenne mahdollistaa myös seinäkiinnityksen. Sarjaan kuuluu lisäksi säleovikaappi ja PC-pöytä. Rinnalle on tullut monia täydentäviä kalusteita, kuten ruokaryhmä, makuuhuoneen kalusteet ja tv-tasoratkaisut.

200811_14083.jpg
200811_14084.jpg
200811_14085.jpg
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20132_33822.jpg
Rappaaminen on satoja vuosia vanha tapa tehdä julkisivun pintakäsittelyä
Rappauksella on kolme pääasiallista tehtävää:- julkisivulle saadaan yhtenäinen, tasainen pinta- rappaus suojaa alusrakennetta sään vaihteluilta ja mekaaniselta kulutukselta- rappaus antaa julkisivulle ilmeikkään, vapaasti muotoiltavan ja värikäsiteltävän pinnanHyvin suunniteltu ja toteutettu rapattu julkisivu kestää vuosikymmeniä vaativissakin olosuhteissa ilman merkittäviä korjaustoimenpiteitä.Lue lisää julkisivun rappauksesta
43_P_22363.jpg
Radonkorjaamisen opas
Ohjeet pitoisuuden alentamiseksi uudessa radonkorjausoppaassaSuomessa on yli 50 000 asuntoa, joissa sisäilman radonpitoisuus ylittää enimmäisarvon 400 becquereliä kuutiometrissä. Asunnon radonpitoisuutta voidaan alentaa kohtuuhintaisella korjauksella. Eri korjausmenetelmistä kerrotaan Säteilyturvakeskuksen (STUK) julkaisemassa radonkorjausoppaassa.
20233_81202.jpg
Onko jääkaappisi lämpötila oikea?
Voisinko pihistää sähkölaskussa säätämällä jääkaapin lämpötilaa? Ehkä voisit, mutta älä kuitenkaan nosta lämpötilaa liikaa sillä silloin saat aikaan ruokahävikkiä. Varmistat elintarvikkeiden säilyvyyden, kun pidät huolta, ettei jääkaappi ole liian lämmin tai kylmä. Tuotteita sijoitellessa kannattaa muistaa, että jääkaapin lämpötila vaihtelee sen eri kohdissa.Lue neuvot!
20233_80980.jpg
''Ovi kuin koru'' - yksilöllinen My Liune on lukijoiden suosikkiovi
Helmikuussa järjestetyn Kaunein väliovi -äänestyksen voittajaksi nousi kahdeksan ehdokkaan joukosta My Liune. Yksilöllisessä lasiovessa ihastusta herättivät erityisesti kevyt ilme ja mahdollisuus oman merkityksellisen, iloa tuottavan kuvan käyttöön. Äänestyksessä annettiin yhteensä 928 ääntä. Kaikkien äänestäjien kesken arvottiin 300 euron alennuskoodi Liunen verkkokauppaan. Palkinnon voittajalle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti.
200611_637.jpg
Tee Se Itse - vihta tai vasta
Keskusoksaksi valitaan suora, pitkä oksa, josta karsitaan haarat pois. Sen ympärille asetellaan oksia siten että latva pysyy tasaisena. Jos latva on epätasainen, tuntuu vihtominen piiskaniskuilta. Yksi tykkää lättänästä mallista, toinen haluaa pyöreän kukkakimpun.VINKKI: Sekaan voi myös sitoa yrttejä (esim. peltosauniota eli saunakukkaa), jolloin se tuoksuu vielä paremmalta!
20136_35571.jpg
Vesitiiviit läpiviennit kaikille kattotyypeille
Kosteus ja huono ilmanvaihto heikentävät sisäilman laatua asuin- ja muissa rakennuksissa, rakenteiden kunto heikkenee, ja home, ilman epäpuhtaudet sekä maaperän radonkaasu ovat terveysriskejä. llmanvaihdon ja tuuletuksen merkitystä lisäävät myös rakennusmääräykset, jotka edellyttävät yhä suurempaa energiatehokkuutta ja entistä tiiviimpiä rakenteita. Rakennukset tarvitsevat rakenteiden tuuletusta säilyäkseen kunnossa, ja terveellinen sisäilma varmistetaan vain riittävällä ja oikeaoppisella ilmanvaihdolla. Näihin ongelmiin ja tarpeisiin SK Tuote on kehittänyt kattavan valikoiman VILPE® -tuotteita ja ratkaisuja, joita voi käyttää sellaisenaan tai osana koneellista ilmanvaihtoa.Lue lisää kattoläpivienneistä!Osta Vilpe-huippuimureita

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton