• Etusivu
  • Rakentaminen

Black Friday Rakentaja.fi verkkokaupassa!

Rakentajan toimitus
Julkaistu 21.11.2019
201911_61362.jpg

Stalan PL-3 ruostumaton postilaatikko.

ERÄ Stala PL-3 postilaatikoita

Erä Stalan PL-3 postilaatikoita pimeään hintaa ja VAIN 29.11.

Uskomattoman edullisesti laadukas ja suomalaisia olosuhteita kestämään tehty ruostumaton Stalan PL-3 postilaatikko! Muotoilunsa ansiosta kansi pysyy tukevasti kiinni tuulisellakin säällä. Stalan PL-3 postilaatikossa on sarjoitettava Abloy-lukko, joten avainnippusi mahtuu, vaikka housun taskuun. Ruostumaton pinta pysyy kauniina auringonpaisteesta ja räntäsateesta huolimatta, eikä uuden muotoilunsa ansiosta täyty heti vaan posti pinoutuu kauniisti laatikon pohjalle.

Pidä kiirettä! Saimme vain erän.

BMI Ormaxin kattotuotteet - RAHTIVAPAASTI

Tämä tarjous on voimassa vain 24 h!

Black Friday tarjouksena Suomen suosituimmat ja kotimaiset kattotiilet nyt rahtivapaasti kotiovellesi tai rakennustyömaalle. BMI Ormaxin kattotuotteet nostavat talosi arvoa. Kehitetty kestämään Suomen ankarat sää- ja ilmasto-olosuhteet kaikissa tilanteissa.

BMI Ormaxin kattotuotteet rahtivapaasti tontillesi.

Laadukkaat kattotuotteet BMI Ormaxilta.
https://kauppa.rakentaja.fi/t/ormax_tiilikatot/
Laadukkaat kattotuotteet BMI Ormaxilta.

Oras mökkihanat ennen näkemättömän EDULLISESTI

Uskomaton Oras mökkihana tarjous!

Oras Safira 1003F Pesuallashana ja 1023F keittiöhana mökille, autotalliin, kesäkeittiöön tai verstaalle. Oras mökkihanat sopivat täydellisesti paikkaan, jossa tarvitaan helposti itse asennettava hana omalla vedenlämmittimellä. Tarvitset vain kiinteän kylmävesijohdon ja sähköt.

Nyt lähtee halvalla, mutta VAIN 29.11.

Oras Safira mökkihanat 1003F ja 1023F.
https://kauppa.rakentaja.fi/t/oras_mokkihanat/
Oras Safira mökkihanat 1003F ja 1023F.

Velco korvausilmaventtiilit KAMPANJAHINTAAN

Velco – korvausilmaventtiilit henkeäsalpaavaan edullisesti!

Tilatessasi Velco VRS- ja VLR-venttiilin saat peräti kolme vaihtosuodatinta kaupanpäälle. Velcon korvausilmaventtiilit sopivat mökille, kotiin, kerrostaloon, minne vain ratkaisemaan ilmanvaihdon ongelmakohtia.

Käytä hyväksesi Black Friday tarjous ja hengitä helpommin.

Velco korvausilmaventtiilit
https://kauppa.rakentaja.fi/t/velco-korvausilmaventtiilit/
Velco korvausilmaventtiilit
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

45_P_28338.jpg
Vallox-ilmanvaihtotekniikkaa
Vallox-ilmanvaihtokoneiden laatu näkyy lukuisissa energiaa säästävissä yksityiskohdissa: maalämmön hyödyntäminen, suora kytkentä vesikiertoiseen lattialämmitykseen, kehittynyt lämmöntalteenottotekniikka, energiaa säästävät tasavirta puhaltimet, älykäs, digitaalinen ja tarpeenmukainen Digit SED -ohjausautomatiikka.
20149_40756.jpg
Työmaan tarkastukset sekä katselmukset
Rakentamista määräävät monet lait, määräykset sekä säädökset. Tästä syystä rakennusvalvonta seuraa rakentamista tarkasti. Vastaavan työnjohtajan velvollisuus on huolehtia, että rakennushanke toteutetaan rakennusteknisesti oikein. Lisäksi työnjohtaja huolehtii rakennushankkeen luvanmukaisuudesta sekä siitä, että ilmoitukset tehdään ajoissa ja katselmukset tilataan ajallaan.Tehtävien tarkastusten määrä vaihtelee hieman kunnasta riippuen, mutta ainakin seuraavat ovat yleisesti käytössä:
20236_82425.jpg
Muista selvittää nämä asiat, kun vertailet kotivakuutuksia
Minkä tasoinen kotivakuutus minun kannattaisi valita? Vakuutettava kohde tulee tuntea ja joskus vähempikin riittää. Kun remontoit, kysy vakuutusmyyjältäsi vaikuttaako lopputulos vakuutusmaksuihin. Entä mitä voin tehdä itse? Kokosimme tietopankin kotivakuutusten vertailijalle. Kysymyksiin vastaa vakuutusyhtiö Turvan palvelupäällikkö Matti Hämäläinen.
20231_80545.jpg
Haiseeko huoneessa viemäri?
Haiseeko huoneessa viemäri? Lattiakaivon erikoisvesilukko on usein helppo ratkaisu harmilliseen ongelmaan. Vieserin lattiakaivoihin saatavilla oleva erikoisvesilukko on nopea ja helppo jälkiasentaa, joten asukas voi tehdä sen tarvittaessa itsekin ilman erityisosaamista.
20117_27159.jpg
Monipuolinen tarjonta
Tämän vuoden asuntomessut tarjoavat hyvän kattauksen eri rakennusmateriaaleja sekä eri kokoista ja eri hintaluokkaisia kohteita. Runkorakenteista löytyvät kaikki tärkeimmät rakennusmateriaalit. On puuta, kiveä ja tiiltä. Valmiiden rakennusten lisäksi alueella, teltasta löytyy Tuotetalo, kohde 16, jossa rakenneratkaisut ovat hyvin esillä. Valmiiden talojen lisäksi on siis mahdollista tutustua rakenteisiin, jotka muuten jäävät katseilta piiloon.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Suunnitteluryhmä
Suunnittelutehtävän käytännön läpivientiä varten on koottu suunnitteluryhmä.Suunnitteluryhmän puheenjohtajana toimii tilaajan edustaja ja ryhmän muodostavat rakennuttajan ja käyttäjän edustajien lisäksi eri alojen erikoissuunnittelijat. Erikoissuunnittelijoita ovat esimerkiksi arkkitehti-, rakenne-, lvi- ja sähkö-suunnittelijat.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton