• Etusivu
  • Rakentaminen

Asuntomessuilta löytyy jokaiselle jotain

Rakentajan toimitus
Julkaistu 19.07.2011
20117_27159.jpg

Asuntomessuilta voi etsiä omaa ratkaisua omaksi kodiksi tai vaikka ihan vaan uusia sisustusideoita.

Tämän vuoden asuntomessut tarjoavat hyvän kattauksen eri rakennusmateriaaleja sekä eri kokoista ja eri hintaluokkaisia kohteita. Runkorakenteista löytyvät kaikki tärkeimmät rakennusmateriaalit. On puuta, kiveä ja tiiltä. Valmiiden rakennusten lisäksi alueella, teltasta löytyy Tuotetalo, kohde 16, jossa rakenneratkaisut ovat hyvin esillä. Valmiiden talojen lisäksi on siis mahdollista tutustua rakenteisiin, jotka muuten jäävät katseilta piiloon.

Eri kokoisia ratkaisuja

Esittelyssä olevien kohteiden koot vaihtelevat alkaen n. 100 m2:n ratkaisusta suurehkoihin yli 200 m2:n pientaloihin. Vastaavasti myös kustannusarvioista löytyy monenlaisen budjetin ratkaisuja. Esillä on siis järkeviä vaihtoehtoja asumiseen ja toisaalta toteutuneita unelmia, joista voi hakea ideoita oman unelman toteuttamiseen. Moni kuitenkin hakee asuntomessuilta sopivaa vaihtoehtoa omaksi kodiksi.

Kohteiden kirjossa on useita kohteita, jotka on suunniteltu senioriasumiseen, aikuisille pariskunnille. vaihtoehtoina sekä pien- että kerrostaloasuntoja. Kruununa kenties Villa Senior. Unohdettu ei ole myöskään sinkkuja ja nuoria pareja. Ja tietenkin suurin osa taloista on kuitenkin lapsiperheiden tarpeisiin suunniteltuja kohteita. Voidaankin todeta, että messujen teema: Kaikenkokoisia koteja – kaikenikäisille, on varsin hyvin toteutunut.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Kastellilla uudet nettisivut
Kastelli on julkaissut uudistuneen nettisivustonsa osoitteessa www.Kastelli.fi. Uudet sivut ovat aiempaa selkeämmin eriytyneet palvelemaan talo- ja huvila-asiakkaita, jolloin kiinnostavin sisältö on helpommin löydettävissä. Uusilla sivuilla on myös laajasti tietoa Kastellin suosituista Muuttovalmis- ja Economy-mallistoista.Tutustu Kastellin uudistuneeseen talo- ja huvilamallistoon>>>
20184_52694.jpg
Haja-asutusalueiden jätevesiasetus tulee - mitä se tarkoittaa ja ketä se koskee?
Puutteellisesti toimivat kiinteistökohtaiset jätevesijärjestelmät tulee uusia 31.10.2019 mennessä pohjavesialueella ja sadan metrin säteellä lähimmästä vesistöstä. Muualla jätevesijärjestelmät tulee saattaa kuntoon viimeistään samalla, kun kiinteistössä tehdään isompi remontti.
201110_28067.jpg
Betoroc-murske maarakentamiseen
Betoroc-murske on Ruduksen valmistama, tuotteistettu betonimurske, jota käytetään luonnon maa- ja kiviaineksen tapaan. Betoroc-murskeet ovat murskaamalla, seulomalla tai muulla mekaanisella käsittelyllä kivipohjaisista materiaaleista valmistettuja tuotteita.
20086_11271.jpg
Vanha fiilis uuteen puuesineeseen
Haluatko wanhentaa uuden puisen lipaston tai muokata tavanomaista vanhaa kalustetta toiseen lookiin? Tällä ohjeella saat vanhaa fiilistä.
20231_78362.jpg
Kotitalousvähennys
Mikä on kotitalousvähennys? Lyhyesti todettuna: kotitalousvähennys on verotuksessa tehtävä vähennys ja vähennystä saa kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä. Kotitalousvähennykseen oikeuttaa tavanomainen kunnossapito- ja perusparannustyö. Yleensä mielletään, että kotitalousvähennystä voi hakea ainoastaan suurista remonteista, mutta myös pelkkä turvalukon asennus tai ulkovaraston maalaus kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin.Mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon remontointia suunnitellessa?Mistä kaikesta voi kotitalousvähennystä saada?
20152_42208.jpg
Yhdistä tulisija ilmalattialämmitykseen
Tiesitkö että merkittävä osa Tulikivi-tulisijan tuottamasta lämmöstä on mahdollista ohjata ilmakiertoiseen lattialämmitykseen? Ilmakiertoisen lattialämmityksen ideana on, että lämmitetty ilma kiertää lattiavalussa olevassa suljetussa kanavistossa lämmittäen näin aina kauimmaisetkin huoneet. Lattian suuri massa varaa itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä tasaisesti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton