• Etusivu
  • Talo

Avaimet järjestykseen!

Rakentajan toimitus
Julkaistu 13.11.2007
200711_7383.jpg

Jäikö avaimesi kotiin? Onko vara-avain aina hukassa? Unohteleeko koululainen avaimia? Ongelman ratkaisee kestävästä materiaalista tehty Avainboxi. Järjestyksen avaimille takaavat elektronisesti lukittava Avainkaappi tai Avainkaappi säilytyslokeroilla. Tuotteiden valmistaja on
GE-Security (General Electric).

Tilava ja kestävä Avainboxi


Tilavaan ja kestävään avainboxiin mahtuu suuret turva-avaimet tai jopa kokonainen avainnippu.

Avainboxiin mahtuu esim. mökillä tarvittavat avaimet; portin, mökin, saunan, varaston, vierasmajan, veneen jne. Avaimia ei tarvitse teettää koko suvulle; näin säästytään lisäavainten levittämiseltä. Avainboxin koodin voi antaa tarvittaessa myös vaikka mökkitalkkarille.

Rakennuksilla avainboxiin mahtuu koko työmaan avaimet. Jos itse ei ole paikalla, voi urakoitsijalle antaa koodin ja jättää vaikkapa muistilappu avainboxin sisälle.

Lue Avainboxista lisää ja tilaa tuote

Avainkaappi säilytyslokeroilla


Kotikäyttöön tarkoitetussa Avainkaapissa on kätevä säilyttää kaikki kodin avaimet yhdessä ja samassa paikassa. Avainkaapin ovessa on kolme isoa säilytyskuppia, joihin on hyvä laskea kotiin tullessa avainnippu, puhelin tai vaikka kukkaro. Avainkaapin sisälle voi laittaa harvemmin käytettävät avaimet hyvään järjestykseen.

Avainkaapin sisällä on 12 kpl avainkoukkuja. Avaimet voidaan nimetä koukkuun liimattavilla tarroilla (pakkauksen mukana). Kun avainta tarvitaan, irrotetaan koko koukku kaapista. Avainkaappi toimii manuaalisesti (ei tunnuskoodeja).

Lue Avainkaapista lisää ja tilaa tuote

200711_7384.jpg
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20218_40944.jpg
Tunnetko ikkunoihin liittyvät termit?
Ikkunat eivät suinkaan ole kaikki keskenään samanlaisia. Erot eri vuosikymmenillä valmistettujen ikkunoiden välillä ovat merkittäviä.Vuosikymmeniä sitten valmistetut ikkunat saattoivat olla ilman erillistä huolehtimista vetoisia, vaatia säännöllistä huoltoa maalausten sekä kittausten osalta ja jumiutua säänvaihteluiden mukaan.Nykyään ikkunoihin on saatavilla erilaisia ominaisuuksia aina ääneneristävyydestä matalaenergiaratkaisuihin. Ikkunoiden ulkopuite valmistetaan kestävästä alumiinista, joka ei vaadi huoltoa ja on perinteistä puupuitetta kestävämpi ratkaisu. Lisävarusteina ikkunoihin on saatavilla mm. aurinkosuojaus, sälekaihtimet ja tuuletusikkunat sekä -luukut. Jokainen voi valita haluamansa ja tarvitsemansa ominaisuudet omiin ikkunoihinsa.
202111_73389.jpg
Villa Ljungbo on vanha tuberkuloosiparantola, joka remontoitiin talon historiaa kunnioittaen
Villa Ljungbo sijaitsee Hangossa mäntykankaalla hieman keskustan ulkopuolella, kuten aikansa tuberkuloosiparantoloiden pitikin. Pitkään tyhjillään ollut talovanhus oli ehtinyt ränsistyä pahoin ennen kuin Anna Wichmann löysi sen ja suuri kunnostusurakka alkoi vuonna 2020. Kokonaisvaltaisessa remontissa myös talon lämmitysmuoto vaihdettiin öljystä ilma-vesilämpöön, minkä ansiosta 630-neliöisen rakennuksen lämmityskustannukset ovat nykyään hyvin maltilliset.
20233_81156.jpg
Kristian Nurmi ihastui Qbrickin työkaluvaunuun: "’Tämä seuraa lumihangessakin"
Kristian Nurmi kaartaa pihalle ja avaa pakettiauton sivuoven. Mukana on tuttuun tapaan punamusta työkalulaatikko, josta on tullut monitoimiyrittäjän toinen käsi. Nurmen vajaa vuosi sitten perustama, Lopella ja Riihimäellä toimiva Puumave on erikoistunut puunkaatoon, remonttitöihin ja sukellusalan tehtäviin.
20212_68727.jpg
Miten voi alentaa sekä lämmityskuluja että ympäristö­kuormitusta?
Vanhan öljylämmitysjärjestelmän vaihtaminen ympäristöystävällisempään ratkaisuun voi säästää suuriakin summia lämmityskuluissa. Samanaikaisesti voi omaan asumiseen liittyvillä ratkaisuilla tukea kestävää kehitystä. Tehokas Vaillantin ilma-vesilämpöpumppu on tässä yhteydessä ihanteellinen korvaaja ympäristölle vahingolliselle ja kalliille öljylämmitykselle.
20224_77763.jpg
Asenna lämmitetty lattia helposti kodin eri huoneisiin
Kukapa ei rakastaisi lämmitettyä lattiaa paljaiden jalkojen alla, mutta monesti lattialämmityksen asennus voi tuntua ylitsepääsemättömän isolta projektilta ja asia jää hautumaan unelmien tasolle. Mitäpä jos kertoisimme, että lattialämmityksen asennus voi helppoa, nopeaa sekä kustannustehokasta Tycroc-aluslevyjen avulla. Asennus onnistuu jopa yhdessä päivässä, eikä kuivumisajoista tarvitse huolehtia.
20191_55841.jpg
Rakentaisinko kivitalon Porotherm-kennoharkosta?
Poroton-kennoharkkotalo edustaa modernia ja kestävää kivitalorakentamista. Massiivinen, hengittävä runkorakenne on energiataloudellinen ja kosteusteknisesti turvallinen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton