• Etusivu
  • Talo

Autosi lukitus aukeaa elektronisesti, miksei kotisi?</br> <small> - Helpota arkea älylukolla. Näin se toimii. </small>

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Abloy Oy
Julkaistu 12.03.2019
20193_56740.jpg

Teknologia on arjessamme kaikkialla. Mieti, mitä laitteita käytät päivittäin, ja miten ne ovat helpottaneet elämääsi. Harva avaa enää auton ovea mekaanisella avaimella, ja useimmilla työpaikoilla on käytössä elektroniset avainlätkät. Nyt digitaalinen kodin lukitus on tätä päivää.

Älypuhelimet ja tietokoneet ovat arkipäiväistyneet ja ilman niitä toimiminen tuntuisi lähes mahdottomalta. Nopeasti kasvava kotien automatisointi ja varustaminen erilaisilla älylaitteilla tavoittelee turvallisuuden lisäksi elämisen helppoutta ja huolettomuutta. Kotien automaatiosta onkin tullut uusi trendi, jossa viihtyisyys, turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat arkipäivää. Älylukko on tärkeä osa älykotia.

Avaimet aina hukassa? Yale Doormanin ansiosta ei ole enää.
Avaimet aina hukassa? Yale Doormanin ansiosta ei ole enää.
Oven voi avata älypuhelinsovelluksella esimerkiksi lähetille.
Oven voi avata älypuhelinsovelluksella esimerkiksi lähetille.

Älylukko helpottaa arkea

Ihmiset ovat turvanneet kotinsa perinteisesti mekaanisella lukolla, mutta nyt rinnalle on noussut arkea helpottava älykäs lukitus. Onko teidän perheessänne tapana tarkistaa ovien lukitus ennen nukkumaan menoa? Stressataanko teillä siitä, ovatko avaimet varmasti mukana? Miksi avaimet ovat aina kassin pohjalla silloin, kun on painavia kantamuksia? Onko joku taas unohtanut avaimet, ja pitäisi lähteä avaamaan ovea kesken työpäivän? Älylukko tarjoaa helpotusta näihin arjen pulmiin.

Yale Doorman -älylukko on luotu helpottamaan arkeasi ja tuomaan turvaa perheellesi.
20184_52785.jpg

Voit itse valita, käytätkö lukitusta numerokoodilla, avainlätkällä, kaukoavaimella vai mobiiliapplikaatiolla. Kun sisään pääsee numerokoodilla, ei avaimia tarvitse enää etsiä taskun pohjalta, eikä kotoa lähtiessä tarvitse muistutella, että onhan avaimet varmasti mukana. Lenkillekin voi lähteä miettimättä, mihin avaimen laittaisi.

Esimerkiksi lasten tai vanhusten voi olla helpompi käyttää älylukkoa avainlätkällä. Ja jos avainlätkä katoaa, ei siitä koidu turvallisuusriskiä, sillä voit itse poistaa lätkän järjestelmästä, eikä lukkoja tarvitsee uudelleen sarjoittaa. Ja jos käy niin, kuten yleensä käy, että avainlätkä löytyy myöhemmin, voi sen aktivoida itse uudelleen käyttöön.

Yale Doorman -älylukkoa voit hallita myös mobiililaitteella, mistä päin maailmaa tahansa. Voit vaikkapa antaa väliaikaisen pääsykoodin esim. remonttimiehelle tai siivoojalle mökiltä käsin tai avata töissä ollessasi oven etänä avainlätkän kotiin unohtaneelle lapselle. Mobiilisovelluksella tarkistat myös kätevästi, että ovet on lukittu. Lisäksi voit seurata, kuka ovestasi on milloinkin kulkenut. Näin voit varmistaa esimerkiksi, että lapsesi on päässyt koulusta kotiin tuvallisesti.

Monipuoliset käyttöominaisuudet ovat vakuuttaneet Yale Doormanin käyttäjät. Älylukko tekee arjesta sen verran sujuvaa, että harva olisi valmis palaamaan entiseen.

Helppo käyttää

Yale Doorman -älylukko on helppo käyttää ja asentaa itse. Se sopii lähes kaikkiin suomalaisiin oviin. Lukko on paristotoiminen, eikä vaadi näin ollen kaapelointeja oveen. Kun Yale Doormanin liittää lukkomoduulilla Yale Smart Home hubiin, voi lukkoa ohjata mobiililaitteilla.

Yale Doorman on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita, lunta, pakkasta, pölyä ja hiekkaa. UV-suojattu pinta kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle.

Info

Info

Unohda kotiavaimet. Yale Doorman -älylukko.

  • Sopii mitoitukseltaan lähes kaikkiin suomalaisiin oviin *
  • IP55-luokitus takaa sopivuuden ulkokäyttöön
  • Helppo asentaa itse
  • Väreinä harmaa ja valkoinen
* Yale Doorman on asennettavissa ilman oven muokkaamista yleisimpien Suomessa käytettyjen lukkorunkojen tilalle, kuten ABLOY LC100, 4190, LC102 ja LC190.
Abloy Oy
Talo
lukitus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202211_80162.jpg
Nämä viisi asiaa jokaisen tulisi miettiä oman kodin lukituksesta
Mitä kodin lukituksen valinnassa tulee ottaa huomioon? Mikä on juuri minun kotiini sopivin lukitusjärjestelmä? Nykyisin lukitukseen on useita eri vaihtoehtoja ja valinnanvaikeus saattaa hämmentää. Ajantasainen lukitus on tärkeä osa kodin turvallisuutta. Lukitusta valitessa on hyvä ottaa huomioon paitsi turvallisuus, myös käytännöllisyys. Erilaisilla perheillä on erilaisia mieltymyksiä ja tarpeita. Osa haluaa älylukituksen, toinen mekaanisen lukituksen ja kolmas molemmat. Kaikenlaiset yhdistelmät ovat mahdollisia.Entä millainen älylukko olisi sitten tarpeisiinne juuri sopiva? Lue tästä artikkelista, mikä lukitusjärjestelmä sopii parhaiten kotiisi. Voit myös tehdä artikkelin loppupuolelta löytyvän testin, jolla testaat, mikä älylukko sopii tarpeisiisi parhaiten.
20216_71382.jpg
Kotiovet muuttuivat älykkäiksi
Abloy Oy toi Suomen markkinoille uuden suomalaisten asuntojen ulko-oviin räätälöidyn Yale Linus –älylukon. Niin puhelimella kuin näppäimistöllä toimiva lukko helpottaa avainten hallintaa arjessa, esimerkiksi lapsiperheissä ja Airbnb-vuokrauksessa.
20155_43515.jpg
Uuden ajan älylukko helpottaa arkea
Meniköhän ulko-ovi lukkoon? Tuliko avaimet mukaan? Enää ei tarvitse murehtia avainten ja lukituksen kanssa. Yale Doorman on tehty helpottamaan arkipäivääsi. Se on uusi elektroninen lukko kotien ulko-ovien lukintaan. Vahva rakenne ja materiaali kestävät hyvin vaativiakin sääolosuhteita. Valaistusta näppäimistöstä on apua hämärässä tai pimeässä.
20218_71925.jpg
Tulevaisuuden lukitusratkaisut helpottamaan kulkemista kodeissa
Koulujen alkaminen, lapset ja avaimet – eikä aikaakaan, kun avaimet hukassa. Avaimia ei näy eikä kuulu, mikä tietää pahimmassa tapauksessa lukoston uudelleensarjoittamista ja rahan menoa. Onneksi arjen avuksi on tullut moderneja lukitusratkaisuja, jotka helpottavat elämää. Perinteisen mekaanisen avaimen rinnalla on nyt uusia, käteviä ja turvallisia tapoja avata kodin ovi. Digitaaliset ja avaimettomat ratkaisut valtaavat alaa ja ovien lukituksia. Mistä on kyse?
202012_67900.jpg
Kuinka kotisi pysyy turvassa, kun et ole paikalla?
Kuinka suojaat kotisi, kun olet lähdössä lyhyelle lomamatkalle tai vaikka vain kesämökin rauhaan?
20163_45716.jpg
Onko ovi varmasti lukossa?
Tuttu tilanne? Enää ei kuitenkaan tarvitse miettiä menikö ulko-ovi lukkoon, sillä uusi älylukko hoitaa lukituksen automaattisesti puolestasi. Lukon voit aina avata koodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimellasi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton