• Etusivu
  • Rakentaminen

Asuntomessuilta löytyy jokaiselle jotain

Rakentajan toimitus
Julkaistu 19.07.2011
20117_27159.jpg

Asuntomessuilta voi etsiä omaa ratkaisua omaksi kodiksi tai vaikka ihan vaan uusia sisustusideoita.

Tämän vuoden asuntomessut tarjoavat hyvän kattauksen eri rakennusmateriaaleja sekä eri kokoista ja eri hintaluokkaisia kohteita. Runkorakenteista löytyvät kaikki tärkeimmät rakennusmateriaalit. On puuta, kiveä ja tiiltä. Valmiiden rakennusten lisäksi alueella, teltasta löytyy Tuotetalo, kohde 16, jossa rakenneratkaisut ovat hyvin esillä. Valmiiden talojen lisäksi on siis mahdollista tutustua rakenteisiin, jotka muuten jäävät katseilta piiloon.

Eri kokoisia ratkaisuja

Esittelyssä olevien kohteiden koot vaihtelevat alkaen n. 100 m2:n ratkaisusta suurehkoihin yli 200 m2:n pientaloihin. Vastaavasti myös kustannusarvioista löytyy monenlaisen budjetin ratkaisuja. Esillä on siis järkeviä vaihtoehtoja asumiseen ja toisaalta toteutuneita unelmia, joista voi hakea ideoita oman unelman toteuttamiseen. Moni kuitenkin hakee asuntomessuilta sopivaa vaihtoehtoa omaksi kodiksi.

Kohteiden kirjossa on useita kohteita, jotka on suunniteltu senioriasumiseen, aikuisille pariskunnille. vaihtoehtoina sekä pien- että kerrostaloasuntoja. Kruununa kenties Villa Senior. Unohdettu ei ole myöskään sinkkuja ja nuoria pareja. Ja tietenkin suurin osa taloista on kuitenkin lapsiperheiden tarpeisiin suunniteltuja kohteita. Voidaankin todeta, että messujen teema: Kaikenkokoisia koteja – kaikenikäisille, on varsin hyvin toteutunut.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Puut palavat tulipesässä
Virheet puun poltossa kasvattavat päästöjä
Kylmällä ilmalla tulisijan käyttö on tyypillinen tapa lisätä lämpöä. Takassa palava tuli tuo myös tunnelmaa. Olisi tärkeää osata käyttää tulisijaa oikein, jotta puiden poltosta saatu energia saadaan tarkasti talteen eikä turhaan lisätä kasvavaa päästömäärää.
20081_7939.jpg
Natur betonikattotiili
Betonikattotiili Natur on läpivärjätty, ympäristöystävällinen, kotimainen kattotiili. Se on pintakäsittelyltään maalaamaton ja Suomen ekologisin kattotiilivaihtoehto. Sen värivaihtoehdot ovat punainen ja grafiitti. Mitoiltaan Ormax-tiilen kaltainen, siten helppo ja nopea asentaa. Kotimaisuutensa ja pitkäikäisyytensä ansioiosta se on ekologisin ja käyttöiältään edullisin kattotiilivaihtoehto.
20151_42162.jpg
Eristä yläpohja ja säästä näin paljon
ISOVER InsulSafe on tehokas lämmöneriste, jota suositellaan käytettäväksi yläpohjien eristämiseen sekä uusissa että vanhoissa rakennuksissa. Se täyttää kaikki ontelot, ehkäisee kylmäsiltoja ja laskeutuu tasaisesti. Se on painumaton ja luonnostaan palamaton eriste, jonka valmistuksessa ei käytetä haitallisia kemikaalejaISOVER PUHALLUSVILLA on puhallusvillaksi valmistettua niin sanottua valkovillaa, jota käytetään yläpohjien eristämiseen vaakarakenteissa. Kotimaisen ISOVER InsulSafe puhallusvillan raaka-aineesta jopa 85% on kierrätyslasia.Laske oman kotisi säästö tästä
20166_46890.jpg
Parveke- ja terassilasit sopivat pohjalaistaloon
Kimara Katariina Seinäjoen AsuntomessuillaSeinäjoen Asuntomessujen pohjalaiskortteli on tulevien messujen erikoisuus. Korttelin kohde nro. 31 Kimara Katariina on moderni hirsirakenteinen pohjalaistalo. Talon arkkitehtuurissa on noudatettu kauniisti pohjalaistyyliä; se on kaksifooninkinen eli siinä on kaksi täyttä kerrosta, ikkunat ovat säännölliset ja ne toistuvat joka puolella taloa samanlaisina.Tilaa maksuton esite!
20193_56510.jpg
Mietityttääkö tyhjillään olevan asunnon lämmityksen toimivuus?
Onko kotisi tai vapaa-ajanasuntosi hetkittäin ilman asukkaita? Mietityttääkö tyhjillään olevan asunnon lämmityksen toimivuus? Ei hätää – välimatka ei ole esteenä Jäspi-ilma-vesilämpöpumpun seuraamiselle ja ohjaamiselle, kun käytössä on myUpway™ -järjestelmä.MyUpway-etävalvonnan saa kaikkiin Jäspin ilma-vesilämpöpumppuihin vakiovarusteena. Ennen käyttöönottoa se on asennettava ilma-vesilämpöpumpun asennusohjeen mukaisesti. Rekisteröinti tapahtuu osoitteessa www.myupway.com laitteen valmistenumerolla.
20074_4465.jpg
Rudus Betonituotteen pihanäyttely Tuusulassa
Tuusulan pihakivinäyttely Ristikiventie 2 04300 Tuusula pihakivinäyttely avoinna ympäri vuorokauden

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton