• Etusivu
  • Rakentaminen

Asumisen ja työn yhdistäminen

Rakentajan toimitus
Julkaistu 30.05.2011
20115_26314.jpg

Hammaslääkärin vastaanotolta on huikeat näkymät merelle.

Kokkolan Asuntomessuilla on tarjolla tilaisuus päästä kurkistamaan mielenkiintoiseen kohteeseen, jossa on yhdistetty koti, työ ja vapaa-aika saman katon alle. Hammaslääkäreinä työskentelevä pariskunta on halunnut rakentaa vastaanottotilat uuden omakotitalonsa yhteyteen.

Vastaanottotilat muodostavat oman erillisen kokonaisuuden talon toiseen päähän. Tilat käsittävät eteisen, odotushuoneen, vastaanottohuoneen, wc:n sekä pukuhuoneen. Työpaikalle pääsee kulkemaan myös sisäkautta kodinhoitohuoneen läpi. Työtilasta avautuu hulppea näköala merelle, missä varmasti silmä lepää.

Hammaslääkärin vastaanottoon pääsee tutustumaan asuntomessukohteessa 34.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20116_26830.jpg
Loma-asuntomessut avattiin
Loma-asuntomessut Mäntyharjussa avattiin tänään. Erityispiirteenä esillä olevissa loma-asunnoissa on energiatehokkuus ja ekologisuus. Loma-asuntomessut ovat avoinna yleisölle kahden viikon ajan. 27.6.-10.7.2011.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
20123_29976.jpg
Kattotarvikkeilla toimiva vesikatto
Kattotiilien alle kertyvä roska tukkii kattorakenteen tuuletuksen, mikä voi pahimmassa tapauksessa saada kattotiilet halkeamaan kovalla pakkasella. Metalroll ja Figaroll plus ovat ulkotaitetiivisteitä, jotka estävät lehtien, roskan ja sadeveden tunkeutumisen kattorakenteeseen harjan kautta. Tuuletuskapasiteetiltaan erinomaiset tiivisteet ovat muotoiltavia ja sopivat kaikille kattotiilityypeille.Katon läpi viedään ilmanvaihtokanavia, jotka täytyy tiivistää hyvin sekä aluskatetta että kattotiiliä vasten. Ormax valmistaa erityisiä läpivientitiivisteitä lämpimien ja kylmien putkien läpivientien tiivistämiseen aluskatteeseen sekä ulkokaton ilmanvaihtoputkien ja viemäri tuuletusputkien tiivistämiseen varsinaiseen katteeseen.
202212_80438.jpg
Joulu lähestyy - näin luot juhlatunnelman myös kylpy­huoneeseen
Kodin talvisen juhlatunnelman voi luontevasti ulottaa olohuoneesta ja keittiöstä myös wc- ja pesutiloihin. Olipa kodin tyyli minimalistinen, maalaisromanttinen tai loft-henkinen, kylpyhuoneen sisustuksessa kannattaa jatkaa valittua linjaa.
20176_49414.jpg
Milloin ilmanvaihtokanavat pitää puhdistaa?
Jos olohuoneen tuloilmaventtiilin ympärille kattoon ilmestyy tumma pölyrinki, kannattaa kurkata myös keittiön poistoventtiiliin. Sielläkin on todennäköisesti puhdistuksen tarvetta. Ilmanvaihtoventtiileihin ja niiden ympärille tarttuu huonepölyä eikä se kieli välttämättä siitä, että kanavat olisivat likaiset. Tuloilmaventtiilien ympärillä huoneilma kiertää usein pyörteenä ja leijaileva pöly tarttuu kattopintaan.Tilaa esite Vallox-ilmanvaihdosta
20089_13032.jpg
Finlaysonin Muumi-tuoteperhe laajenee
Finlaysonin suosittu ja hellyyttävä Muumi-tuoteperhe kasvaa syksyllä 2008 muhkealla Muumimatolla sekä Puistomuumi-pussilakanasetillä. Myös Muumi-froteepyyheperhe kasvaa suositulla Nuuskamuikkunen-hahmolla.Lisätietoa Finlayson-tuotteista...

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton