• Etusivu
  • Rakentaminen

ASTA RAKENTAJA 2012

Rakentajan toimitus
Julkaistu 17.11.2011Päivitetty 15.02.2013
20112_24194.jpg

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 10.-12.2.2012

Helmikuiset Asta Rakentaja 2012 -messut lupaavat jälleen kodin remontoijille ja rakentajille kattavan paketin alan ammattilaisten rakentavaa tietotaitoa ja tuotetietoutta sekä mahdollisuuden tutustua alan palveluntarjoajiin. Hae lisäpotkua rakennus- ja remonttihankkeeseesi Asta Rakentaja -messuilta!

Tulosta Kirjakuponki tästä...

Rakentava tietopaketti

Messut tarjoavat ratkaisuja ja ideoita oman kodin rakentajalle ja remontoijalle niin rakennusprojektin suunnittelu- kuin rakennusvaiheessakin. Messuviikonvaihteen aikana selvität mutkattomasti suunnitelmiesi realistiset kustannusarviot, vertailet rakentamisen osa-alueiden palvelutarjontaa ja tutustut alaan liittyviin yrityksiin ja yhteisöihin. Asta Rakentaja -messuilla voit rauhassa miettiä vaihtoehtoja uudeksi kotikunnaksesi, pohtia unelmakotisi kerroslukua tai selvittää rakennuslupakäytäntöjä oman- tai vuokratontin osalta. Samalla selvität omiin rakennus- ja remontointitarpeisiisi parhaiten soveltuvat rakennusmateriaalit ja työvälineet, tutustut kätevästi muun muassa lämmitysjärjestelmävaihtoehtoihin ja saat tietoa monipuolisesta kodin sisäpintojen materiaalivalikoimasta.

Lisätietoja ASTA Rakentaja messuista ->>

Pintaremontilla pisteet kotiin

Jo kodin pintojenkin päivittäminen tuo kotiinsi uuden ilmeen. Olipa ajatuksissasi sitten koko huushollin kattava pintaremontti, lattiapintojen uudistaminen tai maalitelaan tarttuminen, uudet materiaalit, kuosit ja sävyt piristävät arkisia kodinaskereita. Asta Rakentaja -messuilla on esillä materiaalivaihtoehtoja moneen makuun. Laattaa, lasia, paneelia vaiko boordia? Entä päätyäkö parkettiin vai laminaattiin? Sinä päätät! Messuilta löytyy paljon käytännönläheisiä vinkkejä ja idearikkaita alan ammattilaisia - poimi suosikki-ideat omaan kotiin ja tartu tuumasta toimeen. Olittepa sitten kaavailleet tee-se-itse-henkilön rakennusprojektia tai talopakettia, kysellä Asta Rakentajan asiantuntijoilta saattaa kysellä, millainen huonejärjestys toimii, kuinka syntyy kätevä keittiö, mikä laudepuu varmistaa makeat löylyt, mihin ilmansuuntaan terassi kannattaa sijoittaa tai mitä maa-aineksia, kivetyksiä sekä ulkovalaisimia on tarjolla.

Tuotetalossa ollaan energiatehokkaina

Puusuutarit ry:n toteuttamassa 50 neliömetrin kokoisessa Tuotetalossa on mahdollisuus punnita aidossa miljöössä erilaisia rakennustarvikevalmistajien energiatehokkaita rakenneratkaisuja. Tuotetalossa on esillä myös sisustuspintamateriaaleja sekä julkisivumateriaaleja. Talon rakentaa ryhmä alan opiskelijoita, jotka toimivat talon esittelijöinä koko messuviikonvaihteen ajan.

201111_28691.jpg

Kuka koolaa ja kuka vasaroi?

Paikalla on runsaasti vahvaa tietotaitoa, sillä messuosastot, työnäytökset, tietoiskut ja seminaarit olivat täynnä vinkkejä ja ohjeita, jotka auttavat ryhtymään tuumasta toiseen.

Lisätietoja ASTA Rakentaja messuista ->>

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20105_21667.jpg
PFS-hienoruiskutusjärjestelmä
Boschin uudella hienoruiskutusjärjestelmällä maalaustyö sujuu jopa kolme kertaa nopeammin kuin pensselillä sutiessa. Maalisuihku voidaan säätää pysty- tai vaakasuoraan maalaamiseen tai pisteentarkkaan ruiskutukseen.Lopputulos on tasaisempi, koska maali levittyy tasaisesti - ilman pisaroita ja valumia. Maalisumua syntyy vain vähän, joten maalia säästyy n. 15 %. Laitteen puhdistaminen onnistuu käden käänteessä, koska puhdistettavat osat irtoavat ilman työkaluja.Tuotteita on saatavilla hyvinvarustetuissa rautakaupoissa ja tavarataloissa.
Tulikivi Jero-mallisto Korpi 18
Kuusi syytä, miksi Jero-takkamallisto on omaa luokkaansa
Kamiinan kompakti koko on paikallaan monessa kodissa – aina kun ei ole tilaa suurille takoille. Mutta voivatko pienikokoiset Jero-takkamalliston takat olla kyllin tehokkaita lämmittämään suomalaisia koteja? Kyllä voivat ja tässä perustelut miksi.
20162_45415.jpg
Uusi tiilikatto antaa talolle näyttävän ja ryhdikkään ilmeen
Katto on talosi tärkein suoja. Sen toimivuus on mitä tärkein koko talon toiminnallisuutta ajatellen.Katto on myös talon viides julkisivu, joka vaikuttaa oleellisesti koko rakennuksen ulkoasuun. Katon uusimisella voi kohentaa oleellisesti talon ilmettä ja samalla nostaa sen arvoa.
202112_74110.jpg
Pyörre-talo puhdisti Lohjan asuntomessujen palkintopöydän
Asuntomessujen vuoden parhaat 2021 palkittiin 9.12.2021 Lohjalla. Kekseliäästi taidetta ja uutta rakennustekniikkaa kiertotalouden käytäntöihin yhdistävä Pyörre voitti sekä Paras Talo että Paras -sisustus äänestyksen.
202111_73598.jpg
Millä tiivistät kiukaan hormiliitoksen oikein?
Vanhan saunan kiukaan vaihtaminen sujuu helposti. Hommataan uusi kiuas tai vaihdetaan kiuasmallia kokonaan. Kiuas asentuu paikoilleen muitta mutkitta, mutta millä puilla lämpiävän kiukaan hormi pitäisi tiivistää niin, että se on tehty oikein?
20182_51668.jpg
Miten säästän lämmityskustannuksissa?
Lämmityskustannuksissa säästäminen on järkevää ja kannattavaa. Miten säästöä sitten voi saavuttaa? Lämmityskulut muodostuvat kulutusmäärästä ja energian hinnasta. Säästöä voidaan saavuttaa nopeasti ja ajan myötä – ilmaiseksi ja investoimalla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton