• Etusivu
  • Talo

Yhdistetyn lahjakkuus Anssi Koivuranta saa uuden tukijan

Rakentajan toimitus
Julkaistu 18.09.2009
20099_18715.jpg

Suomen johtava ovi- ja ikkunatoimittaja Fenestra sponsoroi nuorta ammattilaista

Ovi- ja ikkunaratkaisujen täyden palvelun toimittaja Fenestra sponsoroi yhdistetyn huippu-urheilijaa Anssi Koivurantaa tulevalla kaudella. Juuri allekirjoitetulla sopimuksella Fenestra haluaa omalta osaltaan tukea nuorta lahjakkuutta matkalla menestykseen.

Anssi Koivuranta on jo 21-vuotiaana saavuttanut useita mitaleja MM- ja olympiatasolla, ja häntä pidetään yleisesti yhtenä suurimmista urheilijalupauksistamme. Yhteistyö tukee Fenestran vahvaa brändiä johtavana ratkaisutoimittajana.

— Anssi yhdistää saumattomasti hyppy- ja hiihtotaidon, Fenestra taas ovet ja ikkunat. Yhteistyömme on luontevalla pohjalla, sillä meillä on paljon yhteisiä arvoja, taustoittaa Fenestran toimitusjohtaja Kim Poulsen. — Anssi on aito, helposti lähestyttävä ja ennakkoluuloton ammattilainen, joka kehittää itseään jatkuvasti ja pyrkii parhaaseen lopputulokseen. Puhtaan urheilun ja reilun pelin puolestapuhujana hän kannustaa erityisesti nuoria oikeisiin valintoihin.

— Yhteistyö yritysten kanssa on nouseville urheilijoille elintärkeää. Arvostan Fenestran tukea ja asennetta valtavasti ja työskentelen mielelläni laadukkaan brändin parissa, kertoo Anssi Koivuranta. Yhteistyö tulee näkymään mm. sidosryhmätilaisuuksissa, mainosmateriaalissa, verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Anssin lähitulevaisuus on kiireinen. Tänään perjantaina käynnistyy Lahdessa mäen ja yhdistetyn kesä-SM-kisat, joissa Anssi kisaa sunnuntaina 20.9. Seuraavat etapit ovat Maailmancupin osakilpailut 28.-29.11. Rukalla ja 5.-6.12 Trondheimissa.

Fenestra Oy - parempaa palvelua

Fenestra palvelee paremmin tarjoamalla asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjä ovi- ja ikkunaratkaisuja. Korkeatasoinen palvelu perustuu luotettavaan toimintaan projektin kaikissa vaiheissa aina suunnittelusta asennukseen. Yhtiö toimittaa vuosikymmenten kokemuksella ratkaisuja henkilöasiakkaille, rakennusliikkeille, kerrostalosaneeraukseen, talotehtaille, jälleenmyyjille ja vientiin.

Fenestra valmistaa vuosittain noin 250 000 ikkunayksikköä ja noin 330 000 ovea. Liikevaihto on noin 125 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 800.

Fenestran tuotantolaitokset sijaitsevat Forssassa, Kuopiossa, Viitasaarella, Alavudella, Posiolla ja Tallinnassa. Seitsemän myyntikonttoria palvelee koko Suomen alueella.

Lisätietoa Fenestran ikkunoista...

Lisätietoa Fenestran ovista...

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Lattialaatoituksen kaato epäonnistunut -mitä tehdä?
Kysymys:Edellinen omistaja on täydellisesti korjauttanut kylpyhuoneen ja saunan. Nyt kuitenkin lattialaatoituksen KAATO on täysin epäonnistunut.Suihkun vesi valuu lähes kaikki ohi kaivon ja leviää koko kylppärialueelle. Miten olisi korjattava, jottei tulisi mokaa? Voiko kaadon korjata tasoitteella entisen laatoituksen päälle ja laittaa uuden laatoituksen siten entisen laatoituksen päälle, vai olisiko purettava koko lattia ja tehtävä alusta asti uudestaan. Olisiko lattiakaivoakin saatava lisäksi alaspäin? Onko homevaaraa tällaisessa kahdenkerroksen laatoituksessa? Ainakin netissä on kahdenlaista mielipidettä tässä asiassa.
20238_82919.jpg
Tarkista nämä 5 asiaa, kun valitset liesituuletinta
Oikean liesituulettimen valitseminen keittiöösi voi parantaa ilmanlaatua, poistaa ruoanlaiton aiheuttamaa höyryä ja hajua sekä ylläpitää puhtautta. Keittiön ilmanvaihtojärjestelmän koko ja tyyli ohjaavat eniten liesituulettimen valintaa. Tärkeää on myös, että rasvasuodattimen voi pestä, valot ovat riittävät ja äänitaso tuntuu sopivalta.
20122_29452.jpg
Pihakiveyksen teko
Pihasuunnitelman valmistuttua alkaa kiveyksen tärkein vaihe: pohjatyöt. Hyvin tehty pohjatyö on kiveyksen perusedellytys. Kosteus ja routiminen vaativat, että kestäväksi rakennettavan kiveyksen alta aina kuoritaan pois routiva maa-aines. Maaperän laatu ja kiveyksen käyttötarkoitus määräävät, miten paksu ja millä kiviaineslaadulla perusta kiveykselle tehdään. Koska betonikiveys ei läpäise vettä, on pidettävä huoli, että sade- ja sulamisvedet pääsevät tulvimatta sadevesiviemäriin tai avo-ojiin. Jo pohjatöitä tehtäessä on otettava huomioon suunnitellut pinnan kallistukset. Päällystettävän alueen tulee aina olla kalteva. Kaltevuus on noin kaksi prosenttia eli kaksi senttiä metrin matkalla. Pintavesien poistamiseen tarvittavat kallistukset pyritään tekemään jo pohjamaahan maan kuorinnan yhteydessä. Kallistuskulmat säilytetään koko perustustyön ajan. Ennen asennushiekan levittämistä tarkistetaan vesivaa'alla ja oikolaudalla, että kantavan sorakerroksen pinta on tasainen ja kallistukset suunnitelman mukaiset. Kivettävän alueen reunoille asennetaan puisia korkomerkkejä, joiden avulla on helppo valvoa pinnan oikeaa tasoa ja kallistuksia. Mahdolliset salaojitukset ja putkitukset tehdään ennen sorakerroksen levittämistä. Voimakkaasti routivilla alueilla tarvitaan lämmöneristelevyt. Kun sorakerros on levitetty, tasoitetaan kantavan kerroksen pinta kolalla, tarkistetaan kallistukset ja alusta tiivistetään täryttämällä. Perustustyöt ulotetaan vähintään kymmenen senttiä varsinaisen asennusalueen ulkopuolelle, jotta estetään reunimmaisten kivien liikkuminen.
20183_51934.jpg
7 yleistä kysymystä vedenmittausjärjestelmistä
Harkittu vedenmittausjärjestelmän valinta on tuottava sijoitus ja merkittävä ympäristöteko. Suomen johtava vedenkulutuksen ja -mittauksen asiantuntija Verto listasi seitsemän usein kysyttyä kysymystä. Lue vastaukset, ennen kuin valitset!
20107_22620.jpg
Viilennä vihreällä, pidä pörssi plussalla
Helteisen sään nostaessa asuntojen sisälämpötiloja nousee myös sähkönkulutus. Huoneisiin tuodaan tuulettimia ja jäähdyttäviä ilmastointilaitteita. Ilman lisälaitteittakin sähkönkulutus nousee; kylmälaitteet joutuvat tekemään rankasti töitä pitääkseen ruuat viileinä ja pakasteet jäässä.Kuumalla säällä kylmälaitteen sähkönkulutus voi nousta huomattavasti. Kun käyttöympäristön lämpötila nousee 25 asteesta 32 asteeseen, kasvaa kylmälaitteen sähkönkulutus 25 - 40 prosenttia. Helteellä myös laitteiden käyttöhäiriöt lisääntyvät, kun lämpötilaero laitteen sisällä verrattuna ympäristön lämpötilaan on normaalia suurempi.
200710_7047.jpg
Ilma paranee vaihtamalla
Nykykäsityksen mukaan huoneilman vaihtuminen ainakin kerran kahdessa tunnissa on välttämätöntä hyvän sisäilman laadun takaamiseksi. Vanhoissa painovoimaisen ilmanvaihdon taloissa, etenkään kerrostaloissa, ei näitä vaatimuksia useinkaan täytetä. Ilmanvaihto ei riitä ja ilma tulee hallitsemattomasti ja suodattamatta sisään.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton