• Etusivu
  • Varusteet

Viilennystä työskentelyyn akkukäyttöisellä puhaltimella

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Julkaistu 06.06.2023
20236_82259.jpg

Lämpimällä ilmalla työskentely saa hien pintaan ja jaksamisteho laskee. Apu tähän löytyy tehokkaasta akkukäyttöisestä tuulettimesta, joka on helppo ottaa mukaan sinne missä viilennystä tarvitaan.

Remontoijille sopiva kompakti ja kestävä laite

Kesä on hyvää aikaa rakennus- ja remonttipuuhille. Tapahtuipa työskentely sitten sisätiloissa tai ulkona, lämpimät olosuhteet tekevät töiden suorittamisesta haastavampaa. Boschin uusi johdoton UniversalFan 18V-1000 on suunniteltu ilman viilennykseen paikasta riippumatta. JetBreeze Airflow -teknologia takaa tehokkaan, tarkasti kohdistetun ilmavirran, pitkän käyttöajan ja hiljaisen käyntiäänen.

Viileä tuuli tekee työskentelystä paljon helpompaa

Roottorin viiden lavan ansiosta UniversalFan 18V-1000 siirtää suuremman määrän ilmaa samalla nopeudella kuin yleisemmät kolmilapaiset puhaltimet − jopa 1 000 kuutiometriä ilmaa tunnissa. Kohdennetulla ilmavirtauksellaan akkukäyttöinen tuuletin tuottaa miellyttävän jäähdytysvaikutuksen myös alhaisilla nopeuksilla ja yli viiden metrin etäisyyksillä.

Tuuletin toimii luotettavasti haastavissakin tilanteissa vankan rakenteen ja kompaktin kokonsa ansiosta. Käyttömukavuutta varmistaa 180 astetta kääntyvä tuuletinpää, jolla ilmavirran voi kohdistaa täsmälleen haluttuun kohtaan. Myös tuuletusvoimakkuutta voi säätää portaattomasti ja sen Constant Power -toiminto pitää puhallustehon tasaisena akun koko käyttöajan.

20236_82260.jpg

Lukuisia käyttömahdollisuuksia

Kestävä runko ja kevyt paino tekevät tuulettimesta ihanteellisen sisä- ja ulkokäyttöön. Monipuoliset ripustus- ja asennusmahdollisuudet takaavat tuulettimen helpon käytön missä tahansa. Laitteen laajennettavat koukut mahdollistavat ripustamisen esimerkiksi tikkaisiin, telineisiin ja koukkuihin. Vaihtoehtoisesti tuuletin voidaan kiinnittää poikittain lankkuun, jalustaan tai kiinnittää integroidulla avaimenreikäripustimella.

UniversalFan 18V-1000 soveltuu paitsi jäähdytykseen myös märän rappauksen tai tuoreen maalin kuivaamiseen. Langaton tuuletin helpottaa myös monia vapaa-ajan aktiviteetteja − se luo raikasta tuulta parvekkeelle, puutarhaan, piknikille tai retkeilyyn.

Tasainen ilmavirta koko käyttöajan

UniversalFan 18V-1000 -akkutuulettimessa Syneon Technology -älykäs ohjauselektroniikka toimii moottorielektroniikan ja akun välillä. Tekniikka tuottaa tuulettimeen tasaisen tehon 18 V akun lataustasosta riippumatta. Näin tuulettimen puhallusnopeutta ei tarvitse säätää akun latausasteen vähetessä. Tasainen teho pitää halutun nopeuden jatkuvasti samana

  • Tehokas ilmavirta, pitkä käyttöaika ja hiljainen käyntiääni Bosch JetBreeze Airflow -teknologian ansiosta
  • Säädettävä tuulettimen pää sekä useita ripustus- ja asennusvaihtoehtoja, jotka takaavat monipuoliset käyttömahdollisuudet
  • Remontoijille sopiva kevyt, kompakti ja kestävä laite
  • Valmistettu EU:n alueella. Tuotteen rungossa kierrätysmateriaalien osuus 90 %
  • Syneon Technology takaa valinnan mukaan optimaalisen tehon tai maksimaalisen kestävyyden
  • Yhteensopiva Bosch 18V POWER FOR ALL -akkujen kanssa
20236_82261.jpg

Akku kaikille kodin sähkötyökaluille

UniversalFan 18V-1000 kuuluu POWER FOR ALL ALLIANCE -järjestelmään. Yhdellä akulla voi käyttää monia erimerkkisiä työkaluja. 18 V Power for All System -järjestelmässä on tällä hetkellä noin 60 sähkötyökalua, puutarhatyökalua ja kodinkonetta. Kaikkia työkaluja akkuporakoneista ja ruohonleikkureista pölynimureihin voidaan käyttää samalla 18 V:n litiumioniakulla ja yhdellä laturilla. Tämä säästää käyttäjien tilaa ja rahaa sekä suojelee ympäristöä.

Info

Info

Hyödynnä kesän kampanjaetu!

Ostaessasi mikä tahansa Bosch 18V POWER FOR ALL -akkujärjestelmään kuuluvan sähkö- tai puutarhatyökalun saat 18V 3,0Ah akun veloituksetta!

(Kampanja on voimassa 20.04.2023 – 30.06.2023.) Katso lisää

Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
työkalut
koneet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20206_65680.jpg
Täysin uusi sahatyyppi
Sahaustyöt hoituvat monitoimisahalla ennennäkemättömän helposti. Puutarhan oksien katkaisu, hyllytasojen sahaus tai puulaatikon paloittelu onnistuvat käden käänteessä. Boschin laadukkaalla teräteknologialla varustettu AdvancedCut-monitoimisaha helpottaa jokaisen kotinikkarin sahaustöitä. Se sopii sekä vasta-alkajille että kokeneillekin tekijöille.
20233_81220.jpg
Uusi akkukäyttöinen painepumppu helpottaa ilmaamista huomattavasti
Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.
20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
Puhdistusaineet kodin siivoamiseksi jouluksi
Koti joulukuntoon järkevästi siivoten
Tänäkin jouluna moni varmasti tuskastelee joulusiivouksen aloituksen tai tekemisen kanssa. Mistä löytyisi se taika, joka sormia napsauttamalla loihtisi koko kodin juhlakuntoon? Todellisuudessa mitään taikaa ei ole, mutta omaa työkuormaansa voi helpottaa pienten niksien ja kikkojen avulla.
20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
Erittäin pölyinen mies hioo kitattua seinää hiomakoneella
Pölytöntä hiomista – ei enää lumiukkoja hiontahommissa
Pintaviimeistelyssä rakennus- ja remonttialalla pöly on yksi ongelmista, eikä suinkaan se vähäisin. Verkkohiontakonsepti tarjoaa erinomaisen ratkaisun hiontapölyongelmaan. Mirkan verkkohiontatuotteet ovat ympäristöystävällinen, laadukas, helppokäyttöinen ja kevyt konsepti hiontapölyongelman taklaamiseen. Sisäseinien ja -kattojen hiontatyöt sujuvat huomattavasti helpommin ja puhtaammin Mirkan ainutlaatuisen tuotevalikoiman, sekä karkea-, väli- ja hienohiontaan tarkoitettujen erityisratkaisujen avulla.Hiomalaitteet sekä hiomapaperit valmistetaan pölytöntä hiontaa silmällä pitäen. Pölytön hionta on tärkeää jo työntekijöiden turvallisuuden sekä terveyden kannalta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton