• Etusivu
  • Talo

Vaihda vanha kattosi aitoon ja upeaan tiilikattoon!

Rakentajan toimitus
Julkaistu 04.08.2008
20088_12261.jpg

Tiilikatto kruunaa jokaisen kodin

Kattosi on suunniteltu kestämään kovia. Sen tulee suojata kotiasi luonnon voimilta. Pitää sinut ja talosi kuivana, lämpimänä ja turvassa. Haluat varmasti katon, johon voit luottaa. Nyt on aika tarkistaa kattosi kunto ja päättää sen uusimisesta. Talosi ansaitsee katokseen tiilikaton. Tiilikatto sopii jokaiseen kotiin niin painonsa, kuin hintansa puolesta!

Tottakai se on mahdollista! Tiilikatto käy kaikkiin taloihin!

Meiltä kysytään usein: Eikö tiilikatto ole kovin kallis? Kestävätkö taloni rakenteet aidon tiilikaton? Saako tiilikaton asennettuna? Nyt haluamme kertoa teille, että tiilikatto on tällä hetkellä edullisin vesikatevaihtoehto. Aito tiilikatto tulee siis halvemmaksi kuin sitä jäljittelevä pelti! Lisäksi paino ei ole ongelma! Jokainen katto on suunniteltu kestämään huomattavasti vesikatetta suurempia kuormia ja siten materiaalin vaihtaminen hieman raskaampaan ei yleensä ole ongelma. Meiltä saat lisäksi tiilikatot kätevästi myös valmiiksi asennettuna!

20088_12262.jpg

Sinulla on varaa siihen

Aito on edullisempi kuin jäljitelmä! Nyt kannattaa toteuttaa kattoremontti tiilikatolla, sillä viimeisimmässä hintavertailussa se todettiin edullisimmaksi vaihtoehdoksi. Muista myös kotitalousvähennys asennuskuluista! Viimeisimmässä riippumattoman tahon tekemässä vesikatteiden hintavertailussa tiilikatto todettiin edullisimmaksi ratkaisuksi. Kun tähän lisätään vielä tiilen helppohuoltoisuus ja erittäin pitkä elinikä, on se elinkaarikustannuksiltaan paras valinta.

Lähde: Rakennustieto Oy, Rakennusosien kustannuksia 2008.
Lähde: Rakennustieto Oy, Rakennusosien kustannuksia 2008.

Paino ei ole ongelma

Eri katemateriaalien painoilla ei käytännössä ole merkitystä uutta kattoa valittaessa. Kattorakenteesi ovat aina kestäneet vähintään 180 kg/m2 lumikuormat, joiden rinnalla muutamien kymmenien kilojen neliöpainoerot materiaalien välillä eivät vaikuta. Katteen alusrakenteet (ruoteet) kannattaa aina uusia kattoremontin yhteydessä. Jos oman katon kantavuus kuitenkin askarruttaa, ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää.

20078_6069.jpg

Asennus onnistuu

Tiilikaton asentaminen on helppoa itsekin. Kun kaipaat apua, meidän kauttamme löydät ammattitaitoiset ja luotettavat tiilikattoasentajat. Valtuutetut asentajamme vaihtavat kattosi avaimet käteen -periaatteella tai juuri siinä laajuudessa kuin haluat.

Uusi tiilikatto on viisas investointi

Jokainen kattoon investoitu euro nostaa talosi arvoa. Siksi kannattaakin investoida juuri laadukkaaseen MONIER-tiilikattoon. Tässä muutamia seikkoja tukemaan tätä:

  • Suomessa kehitetyt ja valmistetut ORMAX- sekä ORMAX PROTECTOR -betonikattotiilet ovat laadultaan vesikatteiden eliittiä
  • MONIER myy Suomen suosituimmat kattotiilet, markkinajohtajuus myös maailmalla takaa meille vahvan pohjan laadunvalvontaan ja tuotekehitykseen. Tuotteisiimme kuuluvat mm.kotimaiset ORMAX-betonikattotiilet, ORMAX MINSTER -laattakattotiilet sekä VITTINGE-, HOLLANDER-, NORTEGL- ja GRANAT-savikattotiilet
  • Katto on talosi viides julkisivu ja siten oleellisesti sen ulkonäköön vaikuttava tekijä, kannattaa siis panostaa näyttävään tiilikattoon
  • Tiilikatto lisää asumisen mukavuutta, sillä se on äänetön ja helppohoitoinen
  • Tiilikatto on vesikatevalinta vaativiin sääolosuhteisiin, nykyisessä ilmastossamme myrskyt ovat nykypäivää ja vakaa tiilikatto on kehitetty kestämään myös ääriolosuhteet
  • Meidän kauttamme löydät myös osaavat ja luotettavat tiilikattoasentajat. Valtuutetut asentajamme palvelevat lähes kaikkialla Suomessa.

Kattoremontti kannattaa tehdä juuri nyt!

Nyt saat taloosi tarvittavat aluskatteet kaupan päälle. Kun tilaatte omakotitalon kattoremonttiin tiilikaton tarvikkeineen meiltä ennen 10.9.2008 saatte taloonne tarvittavat (Monier Span-Flex) aluskatteet kaupan päälle (edun arvo jopa 300€)!

Etu koskee yksityisasiakkiden omakotitalojen kattoremontteja. Tarjous koskee ennen 10.9.2008 tehtyjä uusia tilauksia. Etua ei voi siirtää muihin tuotteisiin eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Käyttäkää oheista tarjouspyyntölinkkiä edun saadaksenne.
Jätä yhteydenottopyyntö tästä...

ONKO SINULLA VUODEN MONIER KATTO?
Lähetä talostasi ennen / jälkeen kattoremontin valokuvat ja voit voittaa! Voittaja saa palkinnoksi palautuksena MONIERilta ostettujen kattotuotteiden (kattotiilet, erikoistiilet, kiinnikkeet, tiivisteet, kattoturvat, aluskatteet ym.) arvon.
Tutustu kilpailuun tarkemmin täällä

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

2959_913285543_2017103013224.jpg
Hirsikalliontie, Espoo
Komea talo, joka sai suojakseen terveen katonKATTOJEN KUNKKU 2018 -REMONTTIKOHDETOTEUTUS /Eliittikatot OyKomean kuoren alla voi piillä yllätys, joskus ikäväkin sellainen.Tässä talossa yläpohjan rakenteet eivät päässeet tuulettumaan, koska ilman kierrolle ei yksinkertaisesti oltu tehty reittejä – räystäät olivat täysin ummessa ja höyrynsulku oli asennettu väärälle puolelle eristeitä! Kyllä, aivan totta; eristeiden päällä olevan vanerin ja kattoruoteiden välissä oli rakennusmuovi.
20226_78683.jpg
Piha- ja muurikivien hankinta: näin lasket tarvittavan määrän
Onko suunnitelmissasi toteuttaa pihakiveys tai muuri, mutta määrien laskeminen tuottaa päänvaivaa? Pihan pinnanmuodot kaipaavat kenties muureja ja erilaiset oleskelualueet ja kulkureitit tasaista päällystettä. Tässä Ruduksen vinkit suunnitteluun ja määrien laskemiseen.
Keittiön remontointi
Huomioi nämä asunto-osakeyhtiön keittiöremontissa
Keittiöremontti asunto-osakeyhtiössä voi olla sekä jännittävä että haastava projekti. Huolellinen suunnittelu, realistinen budjetointi ja avoin kommunikointi niin taloyhtiön kuin naapureiden kanssa ovat avainasemassa onnistuneen lopputuloksen saavuttamisessa. Olipa kyseessä pieni pintaremontti tai suurempi peruskorjaus, oikeilla valinnoilla voidaan luoda uutta ilmettä ja lisätä asunnon arvoa.
20183_52196.jpg
Täydellistä mielenrauhaa - olet sitten kotona tai et
Ovatko lapset lähteneet ajoissa kouluun,sulkeneet oven ja kytkeneet hälytysjärjestelmän päälle?Onko kodin kuorisuojaus yöksi päällä ja palovaroitin toiminnassa?Kodin turvallisuuteen panostetaan tänä päivänä yhä enemmän. Ihmiset haluavat suojata kotinsa, perheensä ja omaisuutensa. Yale vastaa modernin elämänmenon vaatimaan kysyntään Smart Living -konseptilla, joka auttaa suojelemaan, valvomaan ja hallitsemaan kodin turvallisuutta missä ja milloin vain älypuhelimen tai tabletin kautta.Yale Smart Living -turvajärjestelmä sisältää valikoiman langattomasti toisiinsa liitettäviä kodin turvalaitteita, kuten älylukkoja, digitaalisia ovisilmiä, hälyttimiä, tunnistimia sekä kameroita. Käyttäjäystävällinen turvajärjestelmä turvaa kotisi ja lähimmäisesi joka tilanteessa sekä tuo joustavuutta ja sujuvuutta arkeen.
20225_78397.jpg
Hurmaava vastarakennettu Aisti-hirsikoti ihastuttaa tänä vuonna Naantalin Asuntomessuilla
Kesän 2022 asuntomessut järjestetään Naantalin upealla Luonnonmaan saarella, aivan Muumien naapurissa. Kastellin näyttäviin koteihin pääset tutustumaan kohteissa 7 ja 11. Kohteessa 11 on saaristomaiseman inspiroima Kastelli Kultaranta 123/142 -talomalli ja kohteessa 7 on tässä artikkelissa esiteltävä Aisti 135/150 -talomalli. Aisti 135/150 syntyi Hirsi-Kastellin Aisti-talomallista ja asukkaiden yksilöllisten toiveiden yhdistelmästä.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Ikkuna-aukon kaventaminen ja korottaminen?
Kysymys:Puurunkoisessa 60-luvun talossa olisi tarkoitus tehdä makuuhuoneen ulkoseiniin lisäeristys ja vaihtaa 70-luvun kaksinkertaiset ikkunat uudempiin. Lyhyemmän seinän nykyinen ikkuna on karmeineen 1100mm x 1500mm, mihin tulisi 1400mm x 1200mm ja pidemmän seinän ikkuna on karmeineen 1100mm x 3350mm (3 ikkunaa vierekkäin samoissa karmeissa), mihin tulisi 1400mm x 1800mm. Syvyys kasvaa uusissa ikkunoissa 10mm. Miten toimia? Kannattaako aukko suurentaa ylöspäin? Julkisivuun ajattelin tehdä "vale ikkunaluukut", kun aukko pienenee pidemmässä seinässä niin paljon. Lyhyemmässä seinässä saan varmaan korjattua verhouslaudalla. Tarvitsenko rakennusluvan?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton