• Etusivu
  • Talo

Vaasan asuntomessujen keittiöitä

Rakentajan toimitus
Julkaistu 22.07.2008
20087_12074.jpg

Asuntomessuilla keittiöt ovat yksi yleisöä eniten kiinnostavista tiloista messutaloissa. Messukeittiöt ovatkin aina tutustumisen arvoisia ja niistä on helposti nähtävissä tämän hetken keittiötrendit. Yhtenä vahvana pääteemana tämän vuoden messukeittiöissä on valkoinen väri ja korkeakiiltoisuus. Messukeittiöistä löytyy myös pieniä, hauskoja yksityiskohtia sekä toteuttamisen arvoisia ideoita.

Tutustu Vaasan messukeittiöihin...

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200611_789.jpg
Luonnonkivi on vaivaton ratkaisu
Luonnonkivi henkii yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Rakennusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkivi on myös vaivaton ratkaisu, kun luotat ammattilaisiin jo suunnitteluvaiheessa.Useimpien rakentajien toiveena on valita materiaalit, jotka tarjoavat silmänruokaa, mutta vaativat vähän huolenpitoa. Luonnonkivet helpottavat olennaisesti pintojen kunnossapitoa, sillä ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sopivat yhtä hyvin niin uudispihoihin kuin saneerattavaan pihaan. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua kiinteistölle.Lisätietoa luonnonivistä
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Taloyhtiön kirjanpito
Kirjanpidon avulla seurataan taloyhtiön tulojen, menojen, varojen ja velkojen kehitystä. Kirjanpidosta saatu tieto taloyhtiön taloudellisesta tuloksesta ja asemasta perustuu pääosin tilinpäätökseen, mutta myös tilikauden aikana tehdyt raportit ja laskelmat antavat tärkeää tietoa taloyhtiön päätöksiin. Tämän takia kirjanpito tulee pitää ajan tasalla.Kirjanpitolaissa määritellään taloyhtiön kirjanpidolle seuraavia ominaisuuksia. Kirjanpito tulee pitää hyvää kirjanpitotapaa noudattaen ja niin, että tilinpäätöstiedot ovat tilikaudesta toiseen vertailukelpoisia. Tilinpäätöksen tulee antaa myös oikeat ja riittävät tiedot taloyhtiön taloudellisesta tilasta ja toiminnasta. Taloyhtiö on kirjanpitolain perusteella kirjanpitovelvollinen, joten sen on järjestettävä kahdenkertainen kirjanpito. Kirjanpidosta voi vastata taloyhtiön isäntä tai se voidaan antaa jonkun ulkopuolisen, esimerkiksi isännöitsijä- tai tilitoimiston tehtäväksi. Tilikausi on 12 kuukautta, mutta se ei ole sidottu kalenterivuoteen. Ainoastaan toimintaa aloitettaessa tai lopetettaessa tai tilinpäätöksen ajankohtaa muutettaessa tilikausi voi olla tätä lyhyempi tai pidempi, kuitenkin enintään 18 kuukautta. Yleistä onkin, että taloyhtiön siirtyessä rakennuttajalta osakasten hallintaan tilikausi on poikkeava.
20131_33289.jpg
Kastelli Talvitulet - parasta apua talokuumeeseen!
Tervetuloa Kastellin Talvitulille!AVAUSVIIKONLOPPUa vietetään la-su 12.-13.1.2013.
20224_77839.jpg
Robottiruohonleikkurien suosikkinimet ovat Robo, Roope ja Rolle, keräsimme 1700 nimeä
Rakkaalla robottileikkurilla on monta nimeä. Kysyimme, millä nimellä ihmiset nimittävät robottiapulaisiaan ja suomalaiset todella innostuivat vastaamaan. Saimme muutamassa viikossa 1 700 vastausta. Listasimme Top-10 nimeä ja esittelemme muutaman uniikin erikoisuuden.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Katolla pyörii: <BR>Huippuimurin valinta ja käyttö
Huippuimurin käyttö liesikuvun kanssa on tehokas ja määräykset täyttävä tapa hoitaa ruuanlaiton yhteydessä tarvittava ilmanvaihdon tehostus. Saneerauskohteessa huippuimurilla voidaan toteuttaa painovoimaisen ilmanvaihdon muutos koneelliseksi poistoksi kohtuullisin kustannuksin. Sitä voidaan käyttää myös esimerkiksi autotallin tai saunatilojen ilmanvaihtoon.
20153_42577.jpg
Vapaa-ajan asunnon tehokkaat pikalämmittäjät
Myrsky heitti pihapuut pitkin pientaretta, sähköt ovat olleet poikki jo usean tunnin ajana ja kylmä alkaa hiipiä pirttiin sisään. Talveakin pitäisi jo ajatella helteistä huolimatta. Suurten tulisijojen lämmittäminen vie aikaa ja kylmä nipistelee sillä välin varpaita. Ja kuka sitä mökkiä lämmittää sen ollessa tyhjillään? Tulikiven nopeat lämmittäjät, kiertoilmatakat ja kamiinat, sekä tulisijoihin sijoitettavat sähkövastukset ovat hyvä apu pikaiseen lämmittämiseen. Tehokkaiden ja näppärien pikalämmittäjien ansiosta mökin saa lämpimäksi nopeasti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton