• Etusivu
  • LVI

Uutuustuotteella erittäin edullinen ja ekologinen lämmitys on mahdollista

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Bosch Home Comfort
Julkaistu 03.02.2022Päivitetty 18.04.2023
20222_76849.jpg

Kodin lämmitysjärjestelmän valinta ei ole vain pikkujuttu. Hyvin suunniteltuun järjestelmään kannattaa sijoittaa, sillä se takaa huoletonta asumista pitkäksi aikaa. Oikein mietitty sekä mitoitettu lämmitysjärjestelmä on myös helppo ekoteko. Tässä esittelyssä Boschin uutuus.

Maalämpöpumppu Bosch Compress 7800i LW/M on erinomainen valinta kotisi lämmittäjäksi, se takaa edullisen ja toimintavarman lämmityksen ympäri vuoden. Boschin uudesta maalämpöpumpusta löytyy moderni värillinen kosketusnäyttö, erinomainen käyttöveden tuotto sekä kierroslukuohjattu kompressori. Automatiikka ohjaa lämpöpumpun toimintaa säätöjesi mukaan, jolloin saavutat suurimman mahdollisen säästön kuitenkaan mukavuudesta tinkimättä.

Maalämpöpumppu uudis- ja saneerauskohteisiin

Lämmittäminen uudella maalämpöpumpulla on edullista, koska sen vuosihyötysuhde (SCOP) on parhaimmillaan 5,85 (mallissa LW/M 3-12) sekä laitteen energialuokka on paras mahdollinen lämmityskäytössä A+++. Sen kierroslukuohjattu kompressori säätää tehoaan portaattomasti eikä koskaan käy suuremmalla teholla kuin tarpeen. Tämän vuoksi se toimii erinomaisesti Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Uutuutta on saatavilla neljässä teholuokassa, joten löydät aina oikean kokoisen lämpöpumpun talosi lämmitystarpeisiin. Teho riittää myös kylmimpinä päivinä eikä lisäsähköä juuri tarvita.

Bosch maalämpöpumppu sopii erinomaisesti myös saneerauskohteisiin keruupiirin valvonta-automatiikan ansiosta. Se mahdollistaa maksimaaliset säästöt vanhasta lämpökaivosta ja 7800i LW/M on siten loistava myös vaihtolaitteeksi.

Mataliin tiloihin on saatavilla varaajaton maalämpöpumppumalli Compress 7800i LW, joka on vain alle 1,2 metriä korkea. LW-mallin kanssa saatavilla on tyylikäs lasipintainen ja matala DHW 200 -käyttövesivaraaja.

Kosketusnäytöllä ja wifi-moduulilla varustettu

Uusi helppokäyttöisen ja värillisen kosketusnäytön säätäminen on yhtä helppoa kuin älypuhelimen käyttö. Bosch Compress 7800i LW/M:n muotoilun viimeistelee etulevyn tyylikäs valkoinen lasipinta. Poikkeuksena uusi pienempi malli LWM 2–6 kW -malli, joka on metallipinnalla.

Bosch Homecom Easy -sovelluksella ohjaat lämpöpumppuasi vaivattomasti. Lämpöpumpusta löytyy jo esiasennettu wifi-moduuli, joten sen saa liitettyä helposti wifi-verkkoon.

Maalämpöpumpussa on sisäänrakennettu käyttövesivaraaja ja älykäs automatiikka, joka sovittaa käyttöveden lämmityksen käytön mukaan. RST-kierukkasäiliöllä voidaan lisäksi tuottaa poikkeuksellisen runsaasti käyttövettä: 300l/40 °C/12l/min.

Tuotteen edut:

  • Saatavilla neljässä teholuokassa: 2–6, 2–8, 3–12 ja 4–16.
  • Vuosilämpökerroin on jopa 5,85* ja energialuokituksen A+++.
  • Tarpeen mukaan säädettävä käyttöveden tuotanto ja tehokas RST-säiliö LWM-mallissa tuottaa jopa 300 litraa lämmintä käyttövettä.
  • Helppo huoltaa ja siirtää asennuspaikalle. Lämpöpumpun kompressoriyksikkö irrotettavissa vain muutamassa minuutissa.
  • Lämpöpumpun vaivaton ohjaus Bosch Homecom Easy -sovelluksella.

20222_76850.jpg

Pyydä lisätietoa Bosch-maalämpöpumpuista!

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Bosch Home Comfort
LVI
maalämpöpumppu
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20201_62267.jpg
Vinkit lämpöpumpun hankkijalle - muista nämä kaksi asiaa
Oikean lämmitysjärjestelmän valinta on tärkeää niin uudisrakentamisessa kuin saneerauksia tehdessä. Valintaan vaikuttavat asuinpaikka, tontti ja tietenkin itse rakennus. Valinnassa kannattaakin ottaa nämä kaikki huomioon sekä myös tietenkin tulevat säästöt. Kannattaakin tutustua lämpöpumppuihin huolella ja valintaa tehdessä kiinnitä huomiota erityisesti ammattitaitoiseen asennusyritykseen, sillä heidän ammattitaidollaan saadaan lämpöpumppu mitoitettua ja asennettua oikein. Oikea mitoitus ja asennus on yksi tärkeimmistä asioista lämpöpumppua ostettaessa!
20165_46569.jpg
Pieni vaiva, suuret säästöt
Voiko uusiutuvaa energiaa käyttää kodin lämmitykseen ja jäähdytykseen? Ilmalämpöpumpulla tämä onnistuu. Lisäksi sillä pienennät energiakustannuksia ympäristöä ja ilmastoa säästävällä tavalla.Ilmalämpöpumpun asennus ei vaadi suuria toimenpiteitä tontillasi eikä talossasi. Investoinnista tulee nopeasti kannattava ja pääset nauttimaan paremmasta sisäilmasta heti asennuksen jälkeen.
20143_38245.jpg
Raikas sisäilma ja tasaisempi lämpötila
Lämpöpumpun tehokkuuden arviointi ei ole pelkkää lukujen vertaamista. Vähintään yhtä tärkeää on asumisviihtyvyys, johon liittyy lämmitys, jäähdytys ja sisäilman laatu. Ilmalämpöpumpun monet mukavuutta lisäävät ominaisuudet ilahduttavat käyttäjää.
Sisätilojen sopiva lämpötila ja toimiva ilmanvaihto ovat oleellinen osa asumisviihtyisyyttä ja terveellistä kotia. Arki helpottuu, kun kodin tärkeitä toimintoja voi valvoa ja tarvittaessa säätää samasta paikasta – myös etänä.
Älyä lämmitykseen - IoT lämmityksen apuna
Oikein mitoitetulla invertterimaalämpöpumpulla on korvaamattomia etuja pohjoisessa ilmastossa, ja se sopii niin uusiin kuin vanhoihin taloihin. Uusimman teknologian invertteriohjattu pumppu nostaa kompressorin kierroksia, kun tarvitaan enemmän lämpöä. Kierrokset laskevat, kun lämmön tarve on pienempi. Lämpöpumppu toimii näin koko ajan optimaalisella hyötysuhteella, joka säästää sähköä ja kompressoria käynnistysten määrän vähentyessä.Nykyaikainen automatiikka myös estää kaivon jäätymisen. Tämä tarkoittaa äärimmäistä joustavuutta ja energiatehokkuutta myös kovissa sääolosuhteissa.
20156_43673.jpg
Maaviilennys maalämpöpumpullesi huonekohtaisesti
Cool-IN on NIBE-maalämpöpumppuja varten kehitetty viilennyslaitteisto sisätilojen energiatehokkaaseen ja taloudelliseen viilennykseen.Maaviilennys on erittäin turvallinen, helppo ja energiatehokas ratkaisu varmistaa raikas ja miellyttävä sisäilma. Maaviilennyksen avulla maalämpöinvestointi saadaan hyödynnettyä täysin.Maalämpöjärjestelmän maapiirin hyödyntäminen on edullinen tapa jäähdyttää, sillä kustannuksia syntyy vain kiertovesipumpun ja puhaltimen moottorin käyttämästä sähköstä. Pitkäaikaisessa käytössä maaviilennys on erityisen taloudellinen ja myös asukkaalle tasaisena miellyttävämpää kuin hetkellinen jäähdytys.Tilaa NIBEn lämpöpumppu-esite veloituksetta
Sisätilojen sopiva lämpötila ja toimiva ilmanvaihto ovat oleellinen osa asumisviihtyisyyttä ja terveellistä kotia. Arki helpottuu, kun kodin tärkeitä toimintoja voi valvoa ja tarvittaessa säätää samasta paikasta – myös etänä.
Energiantarpeeseen mukautuva lämmitys
Maalämpö on suomalaisiin oloihin erittäin hyvä lämmitysjärjestelmä; auringon maahan sitoutunutta lämpöä on saatavilla ympäri vuoden. Pohjoisen talvessa lämpöpumpuista maalämpö pystyy keräämään ylivoimaisesti suurimman määrän uusiutuvaa energiaa. Sähkön hinnan korotukset kirpaisevat vähiten.Tilaa NIBEN lämpöpumppuesite veloituksetta

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton