• Etusivu
  • Rakentaminen

Tuotemappiajattelu

Rakentajan toimitus
Päivitetty 27.04.2010
200611_2213.jpg

Rakentaja.fi -palvelun tietopankkina voidaan pitää tuotemappeja, jotka on jaoteltu vasemman reunan valikkoon rakennusvaiheittain. Jokaisen valikon painikkeen alta löytyy kymmeniä tuotemappeja, joista edelleen kymmeniä sivuja tietoa rakentamisen eri osa-alueista. Mukana on yleistietoa sekä tuote-esittelyjä luotettavista ja laadukkaista tuotteista - eli tuotteista, jotka on kelpuutettu mukaan. Tuotemapit on laadittu seuraavin perustein:

1. Looginen järjestys, joka alkaa yleisesittelystä ja päättyy käytännön esittelyyn, esim. seurantakohteen muodossa.

2. Selkeä, toistuva sisältörakenne, eli kun olet tutustunut yhteen tuotemappiin, osaat käyttää kaikkia tuotemappeja.

3. Informaatio on osittain tuotettua ja osittain linkitettyä, esimerkiksi tuote-esittelyjen osalta, sisältö pysyy näin paremmin ajantasalla.

Ajalta ennen nettiä eli niinkin läheltä kuin vuodelta 1995. Oliko rakentajan elämä tällaista?

Oli, mutta nyt selvästi parempaa. Rakentajalla on käytössään n. 500 tietonsa automaattisesti päivittävää tuotemappia osoitteissa www.rakentaja.fi, puutarha.net ja sisustaja.com

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20112_24621.jpg
Yhteistyö siivittää luovan projektin lentoon
Rakentaminen on parhaimmillaan unelmien täyttymystä; ylellisyyttä arkipäiviin uusien tilaratkaisujen myötä, paljon kauniita materiaaleja, mielenkiintoisia keskusteluja elämisestä ja tunnelmista. Kun laitetaan kaikki peliin, paljon aikaa ja rahaa, kannattaa valita team huolella. Hyvä yhteistyö näkyy lopputuloksessa.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Kattovillat homeessa, onko myyjällä vastuuta?
Kysymys:Mökin keittiöremontin yhteydessä avasimme muutaman paneelin verran keittiön sisäkattoa. Paneelin alta paljastui muovi ja sen jälkeen villat jotka olivat ihan mustanharmaat ja haju oli omituinen. Mökkiä ostaessamme oli papereissakin maininta piipun sauman vuotamisesta, joka oli korjattu myyjän toimesta. Jos hometta on enemmänkin, niin onko myyjä vielä vastuussa asiasta? Voimmeko vaatia korvauksia tulevasta kattoremontista? Mökkikaupat on tehty kaksi vuotta sitten.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Ilmanvaihdon kehitysvaiheet
Tiedätkö miten asuntosi ilmanvaihto toimii? Mitä eroa on painovoimaisella ja koneellisella ilmanvaihdolla ja mitä tarkoittaa tarpeenmukainen ilmanvaihto?
20213_69415.jpg
Sähköistys mukavuustasolle myös loma-asunnossa
Vapaa-ajan asuminen on muuttunut viime vuosina ainakin loma-asuntojen sijainnin ja varustelutason osalta. Nykyään halutaan vapaa-ajan asunnot lähelle vaikkapa laskettelurinteitä tai golfkenttiä. Myös etätyöskentely on siirtynyt mökeille Ja kaiken tasoiset mökit tekevätkin nyt kauppansa juuri etätyöskentelytarkoituksiin. Iso osa mökeistä kaipaa kuitenkin pientä päivitystä, ennen kuin ne soveltuvat etätyöskentelyyn.
20192_56410.jpg
Terassista lisätilaa kotijuhlien järjestämiseen - paras aika lasitukselle on nyt
Kevät ja kesä ovat kotona järjestettävien juhlien aikaa. Kesäjuhlien sesonki alkaa vapusta, seuraavaksi juhlitaan koulunsa päättäviä sekä ylioppilaita. Tulossa on myös juhannusjuhlia, häitä, grillibileitä, syntymäpäiviä, sukujuhlia sekä illanistujaisia ystävien kanssa. Aina on aihetta juhlaan. Vielä, kun puitteet ovat kohdallaan, mikään ei voi vesittää juhlamieltä. Ei edes sade, siitä pitää huolen lasitettu terassi, jonka suojassa juhlat onnistuvat kelissä kuin kelissä. Jos sisätiloissa tuntuu ahtaalta, terassista saa erinomaisesti lisätilaa kotijuhlien järjestämiseen.
Puhdistusaineet kodin siivoamiseksi jouluksi
Koti siistiksi järkevästi siivoten
Tänäkin jouluna moni varmasti tuskasteli joulusiivouksen aloituksen tai tekemisen kanssa. Mistä löytyisi se taika, joka aina vain sormia napsauttamalla loihtisi koko kodin juhlakuntoon? Todellisuudessa mitään taikaa ei ole, mutta omaa työkuormaansa voi helpottaa pienten niksien ja kikkojen avulla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton