• Etusivu
  • Rakentaminen

Tunnista oma tilanteesi ja tee opastettu jätevesiselvitys

Rakentajan toimitus
Päivitetty 23.04.2012
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Uusi jätevesiasetus vähensi vaatimustasoa edellisestä asetuksesta. Suurimpana muutoksena kuitenkin ikärajan asettaminen kiinteistön omistaja-asukkaille. Seuraavien linkkien avulla voit tunnistaa oman tilanteesi ja tutustua vaatimustasoon. Eli valitse alla olevasta seitsemästä vaihtoehdosta se joka parhaiten kuvaa kohteesi tilannetta.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201111_28574.jpg
Vesikatto – kattoturvatuotteet
Hyvä vesikatto suojaa taloa sen koko elinkaaren ajan. Vesikatteen pintamateriaalina käytetään esimerkiksi tiiltä ja terästä. Kokonaisuuden täydentävät kestävät kattoturvatuotteet kuten talotikkaat, kattosillat ja lumiesteet. Vesikaton turvavarusteet tehdään hyvin hitsattavista teräksistä tai muista tarkoitukseen soveltuvista metalleista. Rakennuksessa pitää olla turvallinen pääsy vesikatolle. Tämä voidaan järjestää rakennuksen sisäpuolisena yhteytenä, ulkopuolisena yhteytenä tai tarvittaessa molemmin tavoin.
20232_80966.jpg
Juomakelpoista vettä mökille järvestä tai merestä
Kesämökit sijaitsevat luonnon rauhassa etäällä asutusalueista. Sijainti saattaa aiheuttaa käytännön haasteen, sillä puhdasta vettä tarvitaan asumisessa päivittäin. Kätevän vedenpuhdistuslaitteen avulla saadaan täysin puhdasta juomavettä käyttöön, vaikka merivedestä.
201610_47604.jpg
Terassilasien talviasennuksessa on ideaa!
Lasiterassin asennus onnistuu vuodenajasta riippumatta. Talvi on itse asiassa oiva aika asentaa lasiterassi! Lasitettu terassi tuo lisätilaa myös jouluksi – joulukuusi ilahduttaa terassilla jo ulkoa katsottuna ja pysyy pidempään vihantana, ja lahjat ja jouluruuat voi säilyttää terassilla poissa jaloista mutta turvassa lumelta ja tuulelta.Tilaa maksuton esite!
20073_4276.jpg
Luonnonkivi sisustuksessa
Luonnonkivi henkii ympärilleen yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Sisustusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua asunnolle. Luonnonkivi on erittäin käytännöllinen materiaali kodin eri pinnoille.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Energiaremonttikoulu alkaa!
Lähiviikkoina Rakentaja.fissä aloitetaan energiaremonttikoulu. Koulussa käsitellään pientalon remontointia energiatehokkuuden näkökulmasta, huomioiden uudet, saaneerauskohteitakin koskevat rakennusmääräykset.Remonttikoulu suunnitellaan siten, että pienelläkin bujetilla remontoivat saavat remontistaan mahdollisimman paljon hyötyä, mutta isommankin satsauksen tekevät pystyvät suuntaamaan käytettävissä olevat varat oikeaan paikaan.Koulussa tullaan käsittelemään mm. lisäeristämistä, ilmanvaihtoa, lämmitysjärjestelmiä sekä erilaisia energianlähteitä.Otamme kiitollisina vastaan ideoita ja ehdotuksia, joita toivoisit meidän käsittelevän.
Mies käyttää metabon jiirisajaa joka on jalustalla.
Haluatko testata Metabon jiirisahaa? Tässä tilaisuutesi!
HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT JA TESTAAJAT VALITTU. Kiitos osallistumisesta!Osallistu ainutlaatuiseen kampanjaamme, jossa sinulla on mahdollisuus testata Metabon KGS 216 M tai KGS 254 M jiirisahaa! Tämä ei ole mikä tahansa saha, vaan huippuluokan työkalu, joka on suunniteltu tarkkuutta ja tehokkuutta silmällä pitäen.Kampanjaan osallistuminen on yksinkertaista:Ilmoittaudu mukaan valintaprosessiinValitsemme testaajat (2 kpl)Testaa sahaa ja jaa kokemuksesi kanssammeSaha on sinun!Kyllä, luit oikein! Kilpailun päätteeksi saat pitää testaamasi jiirisahan ja jalustan. Se on sinun, ilmaiseksi!Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta. Osallistu nyt ja aloita mestarirakentajan matkasi parhailla työkaluilla Metabon ja Rakentajan kanssa! Lue ohjeet ja täytä hakemus.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton