• Etusivu
  • Energia

Tilaa ilmainen sähkökatsaus

Rakentajan toimitus
Päivitetty 26.03.2013
20132_33970.jpg

Sähkökatsaus, jonka tarkoituksena on paitsi tukea kilpailutusta, opastaa sähkösopimuksiin liittyvissä asioissa.

Sähkökatsaus on sähköpostitse toimitettava, 4-10 kertaa vuodessa ilmestyvä kokonaisuus, joka sisältää seuraavia aiheita:

Sähkökatsaus

  • yleiskatsauksen sähkön hintaan vaikuttavista asioista
  • arvion sähkönhinnan kehittymisestä
  • tietoa meneillään olevasta sähkötarjouksesta
  • tietoa tulevien kilpailutusten ajankohdista
  • tietoa muista mahdollisuuksista edulliseen sähkön hintaan
  • tietoa sähkösopimuksen tekemiseen liittyvistä asioista
  • tietoa ajankohtaisista asioista, jotka voivat vaikuttaa sähkön tai sähkön siirron hintaan

Sähkökatsaus kannattaa tilata nyt heti. Ensimmäinen katsaus on juuri ilmestynyt ja tilamaalla heti, saat vielä ensimmäisen Sähkökatsauksen sähköpostiisi.

Energia
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20194_57430.jpg
Graniitti on suomalaisten mieleen pihan ja istutusalueiden reunustamisessa
Maalis-huhtikuun vaihteessa järjestettiin Rakentaja.fi- ja Puutarha.net-palveluissa äänestys: Millä reunustaisit pihan ja istutusalueet? Äänestyksessä esiteltiin neljä erilaista pihan reunakiveä Ruduksen valikoimasta. Äänestykseen osallistui 6 111 äänestäjää. Graniittiset pihakivituotteet saivat yhteensä 66% annetuista äänistä. Voittajaksi sijoittunut Graniittinen nupukivi sai 35 % äänistä ja sijalle kaksi sijoittunut Graniittinen raunakivi 31 %.
12_P_83755.jpg
Saunan puupintojen käsittely
Saunassa ja saunomiseen liittyvissä tiloissa viihdytään. Myös niitä halutaan sisustaa ja luoda omannäköistä tunnelmaa. Materiaalivalintoihin ja valaistukseen panostetaan. Perinteinen vaalea puu ei ole enää ainoa vaihtoehto, vaan erilaisia puulajeja ja värejä kokeillaan rohkeasti. Aiemmin ihastusta ovat herättäneet savusaunan tunnelmaa imitoivat mustat saunat, ja tällä hetkellä suosittuja saunasävyjä ovat kelopuun harmaa ja valoisa puhtaanvalkoinen. Tai miltä tuntuisi hienostunut helmiäishohde, jota hyvin suunniteltu valaistus korostaa?
20226_78900.jpg
Asuinmukavuutta uudella ilmanvaihdolla - tutustu esimerkkikohteeseen
As Oy Radiopuisto 1 sijaitsee suositussa Vasaramäen kaupunginosassa muutaman kilometrin päässä Turun keskustasta. Perheasuntoja on alueella harvoin tarjolla, ja asukkaat viihtyvätkin taloyhtiössä pitkään, toisinaan vain vaihtaen isompaan kotiin perheen kasvaessa. Siksi osakkaat olivat motivoituneita parantamaan asuinmukavuuttaan entisestään ilmanvaihtoremontin avulla.
20212_68826.jpg
Uudet ja näyttävät rinnetalot hurmaavat
Kun perheen koko kasvaa tai muuttuu oleellisesti syystä tai toisesta, on kodin muunnuttava tarpeiden mukaan ilman muuttamistarvetta. Kastelli on tuonut markkinoille upeat uudet rinnetalomallit, jotka muuntuvat asukkaiden tarpeen mukaan myös paritaloiksi. On myös monia perheitä, joiden kodin yläkerrassa asuu lapsiperhe ja alakerrassa isovanhemmat.
20075_5259.jpg
Tarkista suodattimien kunto!
Kevään ja kesän pölyisten kausien jälkeen on syytä tarkastaa ilmanvaihtolaitteiden suodattimien kunto ja tarvittaessa vaihtaa ne uusiin. Suodattimien vaihto on yleensä aina ajankohtaista viimeistään syksyllä siitepölykauden päätyttyä. Puhtaat suodattimet ovat olennainen osa puhdasta sisäilmaa.
20186_53691.jpg
Kuinka kesäkukkia voi auttaa jaksamaan läpi kesän?
Tänään sataa ja huomenna paistaa. Miten kauniit ja hennot kesäkukat oikein selviävät Suomen kesästä? Lumon haastatteli kukkakauppa Ruusupuun yrittäjä Sanna Toivosta aiheesta, joten nappaa tästä vinkit kesäkukkien hoitoon – säällä kuin säällä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton