• Etusivu
  • Rakentaminen

Tehtävistä vastaava

Rakentajan toimitus
Julkaistu 27.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Rakennuttamistehtävistä vastaa sovittu organisaatio tai tilaajan edustaja, rakennuttamistehtävistä vastaava henkilö on rakennuttajainsinööri.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20142_38020.jpg
Nykyaikaisen rakentajan puulattia
KP-floors puulattia on miellyttävän tuntuinen ja helppohoitoinen. Se on jokaisen lattialta ominaisuuksia vaativan sisustajan puulattiavalinta. Lämpökäsitelty puulattia soveltuu nykyaikaiseen rakentamiseen ja saneeraukseen, lattian alle voit asentaa huoletta sähkö tai vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän.Lue lisää puulattiavaihtoehdoista
20157_44133.jpg
Asuntomessukeittiöistä ideat omaan kotiin
Nyt on hyvä tilaisuus hakea tuoreimmat ja viimeisimmät ideat omaan keittiöön. Asuntomessuilla on esittelyssä yli 40 erilaista keittiöratkaisua, joista varmasti löytyy mielenkiintoista uutuutta ja ratkaisua omaan keittiöön. Tässä esittelyssä nyt muutaman Asuntomessukohteen keittiöt.
20092_14838.jpg
Ilmanvaihdolla mukavuutta
Kustavin keskustasta lossimatkan päässä sijaitsee maisemaltaan ja kiinteistöltään vaikuttava miljöö. Jylhän vehreään saaristoympäristöön on rakennettu kakkosasunnon virkaa toimittava kolme rakennusta sisältävä kokonaisuus. Asuin- ja saunarakennuksen ilmanvaihdolla luodaan mukavuutta, terveellisyyttä ja energiatehokkuutta vapaa-ajan asumiseen.
20223_77511.jpg
Mittamieheksi oppisopimuksella? Näin se onnistuu - tutustu Antin kokemukseen!
Rakennusmittaukset ovat rakennusprojektin onnistumisen kannalta erittäin tärkeitä, mutta osaavista mittamiehistä on pula. Oppisopimuskoulutus olisi monelle hyvä työelämälähtöinen tapa opiskella mittamiehen ammatti. Oppisopimuksella opiskeleva kouluttautuu tehden töitä, nostaen palkkaa ja kerryttäen työkokemusta. Näin teki mittamies Antti Linde, joka suoritti Talorakennusalan ammattitutkinnon vuonna 2021 oppisopimuksella reilusti alle vuodessa.
20154_43290.jpg
Saunan eristys
Tarvittavat työvälineet:- mattoveitsi- puukko- käsisaha- vasara- vesivaaka- rullamitta- uretaanipistooli- iskuporakone tarvittaessa- akkukoneTyöohje sisältää saunan eristämisen ympäripontatulla polyuretaanilevyllä, jossa höyrynsulku on laminoitu levyn pintaan.
201810_54922.jpg
Näin uusittiin vuonna 1806 rakennetun talon katto
Vuonna 1806 rakennetun suojellun talon katto uusittiinKING OF ROOFS 2019 -KATTOREMONTTIKOHDETOTEUTUS /Eliittikatot OyRuotsinpyhtään Ruukin alueella sijaitsee tämä 1806 rakennettu upea talo. Se on toiminut aikoinaan muun muassa panimona ja viinanpolttimona sekä leipomona. Myöhemmin talo on muutettu asuinkäyttöön ja se on korjattu perusteellisesti v. 1947 Alvar Aallon piirustusten mukaan. Nyt uusittu katto on mahdollisesti peräisin myös tältä ajalta - siitä ei ole vahvistettua, tarkempaa tietoa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton