• Etusivu
  • Rakentaminen

Taloyhtiöprojekti - kohderyhmä

Rakentajan toimitus
Julkaistu 27.01.2009
20091_14787.jpg

Taloyhtiöissä rakennuksia:

  • 51.000 liike- ja toimistorakennusta
  • 56.000 Asuinkerrostaloa
  • 75.000 Rivi- ja ketjutaloa

Taloyhtiöiden asunnot:
  • 350.000 rivi- ja ketjutaloasuntoa
  • 1.100.000 asuinkerrostaloasuntoa
  • 110.000.000 m2 asuinpinta-alaa
  • 2.500.000 asukasta
Taloyhtiöille palveluja tarjoavat:
  • 2.000 isännöintialan yritystä
  • 5.000 ammattimaista isännöitsijää
  • 3.500 kiinteistöhoitoalan yritystä
  • 17.000 isännöinnin ja kiinteistönhoidon henkilöstö
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20087_12028.jpg
Kastellin Aika 188 - kodista turvallinen kasvuympäristö
Kastellin messukoti kuuluu suosittuun AIKA-mallistoon, josta löytyy eri kokoisia ratkaisuja perheen tarpeisiin. AIKA-malliston suunnittelussa arkkitehtien laaja kokemus on yhdistetty uusimpaan tietouteen lasten turvallisesta ja virikkeellisestä kasvuympäristöstä. Runsaat säilytystilat, muunneltavuus sekä makuuhuoneiden sijoittelu ja monikäyttöisyys ovat tunnusomaista Kastellin AIKA-malleille.Messutalon sisustussuunnittelusta on vastannut sisustussuunnittelija (SI) Virpi Illman. Talo on suunniteltu vastaamaan menevän, kolmilapsisen perheen tarpeita. Pohjaratkaisun suunnittelussa on esimerkiksi kiinnitetty huomiota perheenjäsenten vuorovaikutuksen lisäämiseen. Sisustusratkaisuilla puolestaan on haluttu tuoda helppoutta elämiseen ja arjen pyörittämiseen.
201710_50579.jpg
Katto ja kattotarvikkeet kunnossa, koti kunnossa
Koti on useimmille paitsi rakkain myös arvokkain omaisuus. Katto puolestaan on kodin suoja. Sen kunto vaikuttaa koko talon kuntoon, ja siksi siitä kannattaa pitää hyvää huolta. Katto altistuu säänrasituksille ja vaatii säännöllistä huoltoa. Oikea-aikaisella korjauksella voi välttää vesivahingot ja kosteusvauriot ja varmistaa kodin arvon säilymisen. Tähän juttuun on koottu vinkkejä katon huoltoon ja korjaamiseen.
20132_34051.jpg
Jotta ääneneristys toimii, kiinnitä huomiota yksityiskohtiin
Ääneneristys, akustiikka ja äänen kulkeutuminen huonetiloista toiseen ovat merkittäviä tekijöitä asumisviihtyvyyden kannalta. Termit saattavat joskus mennä puhekielessä sekaisin, joten lienee paikallaan hieman kerrata näitä keskeisiä termejä.
201911_61581.jpg
Varmista käyttöveden riittävyys helposti maalämpöpumpulla
Maalämpöpumpulla säästetään energiaa ympäristöystävällisesti ja saadaan tarvittava määrä lämpöä myös vuoden kylmimpinä päivinä. Maalämpöpumppuja kehitetään koko ajan ja niillä pystytään saamaan parhaimmillaan jopa 80 prosentin säästö lämmityskuluissa. Niillä pystytään myös vähentämään lämmityksestä aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä!
20226_78836.jpg
Huolehdi työtasot kuntoon niin sisällä kuin ulkonakin
Jokaisen keittiöön kuuluu olennaisena osana työtasot. On keittiö sitten kodin sisätiloissa tai ulkona, tarvitsee työtaso oikeanlaisen pintakäsittelyn kestääkseen käyttöä ja kulutusta.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Keittiö on kodin paloriskialuetta
Käykö kotiliesi kuumana?Keittiö on kodin paloturvallisuuden haaste. Keittiössä on kuumenevia ja pölyä kerääviä laitteita, jotka vaativat jatkuvaa silmälläpitoa ja säännöllistä huoltoa. On hyvä opetella uusia, turvallisuutta edistäviä tapoja, joilla ehkäistä keittiöpalot, koska keittiössä on tänäkin vuonna syttynyt satoja tulipaloja ja osa niistä on ollut kohtalokkaita. Kaikkiaan tulipaloissa on lokakuun loppuun mennessä kuollut 74 ihmistä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton