• Etusivu
  • Rakentaminen

Taloyhtiön tilinpäätös

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Tilinpäätöksen laatiminen on taloyhtiöille kirjanpitolaissa säädetty velvoite. Tilinpäätöksen tulee antaa oikeat ja riittävät tiedot taloyhtiön taloudellisesta tilasta ja toiminnan tuloksesta. Jos olennaiset tiedot eivät ilmene tuloslaskelmasta tai taseesta, tulee ne kirjata liitetietoihin. Taloyhtiön tilinpäätöksen laadinnassa tulee huomioida se, että tilinpäätöksen lukijoista eli osakkaista vain harva on perehtynyt tilinpäätösten tulkintaan.

Isännöitsijä laatii tilinpäätösehdotuksen taloyhtiön hallitukselle sekä lopullisen tilinpäätöksen, joka esitetään yhtiökokoukselle.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20085_10882.jpg
TERCA-tuotteet esittelyssä
Korian tiilitehtaalla Avoimien Ovien päivä lauantaina 17.5.2008 klo 10.00-14.00- TERCA-julkisivutiilien myyntinäyttely - käsinlyödyt tiilet ja sisustuslaatat nähtävillä - TERCA -tiilitalon rakenne esittelyssäKahvitarjoilu. TERVETULOA!Wienerberger Oy Ab Korian tiilitehdas Tiilitehtaantie 60 45610 KORIA (Viitoitus Kuusankoskentieltä, maantie 359)Lisätietoa TERCA -julkisivutiilistä...Lisätietoa TERCA -tiilikodeista...
Kotishissi
Kotihissi voi olla myös visuaalisesti kaunis
Cibes Amsliftin maksuttoman asiantuntijapalvelun avulla on helppo suunnitella hissi omakotitaloon, vaikka sen asentaminen ei olisikaan vielä ajankohtaista. Kotihissille varattu paikka on ennen kaikkea sijoitus tulevaisuuteen, sillä hissin avulla omassa kodissa asuminen helpottuu iän myötä merkittävästi.
20228_79300.jpg
Kylpyhuoneen uusi modulaarinen kalustesarja kiehtoo väripaletillaan
IDO Sense Art on tyylikäs ja monipuolinen kylpyhuoneen kalustesarja, jossa toiminnallisuus yhdistyy minimalistiseen pohjoismaiseen muotoiluun. Uutuussarjan puhtaisiin linjoihin, käytännöllisiin yksityiskohtiin ja hienostuneeseen yönsiniseen sävyyn on helppo ihastua.
20214_69885.jpg
Kaipaako kattosi uutta ilmettä? Tartu kevättarjoukseen!
Onko tiilikattosi vielä ehjä ja hyväkuntoinen, mutta katteen pinta on menettänyt värinsä ja roskat jäävät siihen helposti kiinni. Tiilikaton pinnoituksella saadaan helposti pidennettyä katon käyttöikää ja varmistetaan katon helppohoitoisuus sekä kaunis ulkonäkö vuosiksi eteenpäin. Pinnoitusta varten paikalle kannattaa pyytää BMI Ormaxin valtuuttama kattourakoitsija, joka tarkastaa katon kunnon ja antaa suosituksen toimenpiteistä.Katso tarjous
20203_63651.jpg
Bakteereita torjuvat laatat eivät ole tieteiselokuvasta
Kuvittele, että laattojen pinnat on käsitelty aineilla, jotka tappavat siihen leijuvat bakteerit. Samalla laatta tuhoaa myös ilmansaasteita ja hävittää pahat hajut huoneesta. Kaiken lisäksi laatta puhdistaa itse itsensä. Suoraan tieteiselokuvastako? Ei suinkaan, vaan tämän päivän saatavilla olevaa teknologiaa jokaiselle! Laattamaailma Oy tuo markkinoille uutuus laatat.
20226_78844.jpg
Koulun aloitus helpommaksi - kotiin vaivattomasti älylukon avulla
Koulujen alkaessa lauseet "Missä avain on?" ja "Unohdin avaimet, enkä pääse kotiin" voivat kuulostaa tutuilta. Mieltä voi vaivata myös ajatus siitä, että mahtoikohan ovet jäädä auki lapsen poistuessa kodista. Kodin turvallisuutta parantavia ja arkea helpottavia älylaitteita löytyy avuksemme.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton