• Etusivu
  • Rakentaminen

Taloyhtiön tilinpäätös

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Tilinpäätöksen laatiminen on taloyhtiöille kirjanpitolaissa säädetty velvoite. Tilinpäätöksen tulee antaa oikeat ja riittävät tiedot taloyhtiön taloudellisesta tilasta ja toiminnan tuloksesta. Jos olennaiset tiedot eivät ilmene tuloslaskelmasta tai taseesta, tulee ne kirjata liitetietoihin. Taloyhtiön tilinpäätöksen laadinnassa tulee huomioida se, että tilinpäätöksen lukijoista eli osakkaista vain harva on perehtynyt tilinpäätösten tulkintaan.

Isännöitsijä laatii tilinpäätösehdotuksen taloyhtiön hallitukselle sekä lopullisen tilinpäätöksen, joka esitetään yhtiökokoukselle.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20181_51328.jpg
Sinulle ja kodillesi sopiva lämmitys
Modernit ja energiaa säästävät NIBE F2120 invertteri-ilmavesilämpöpumput on suunniteltu ja kehitetty juuri sinua ja kotiasi ajatellen. Pohjolan kylmissä olosuhteissa ne tuottavat tehokkaasti ja turvallisesti lämpöä sekä lämmintä käyttövettä talosi tarpeisiin. NIBE-järjestelmää voidaan käyttää myös kotisi viilennykseen. Helppokäyttöisen NIBE Uplinkin kautta voit ohjata useimpia järjestelmiämme missä ja milloin vain.
53_P_82085.jpg
Mistä rakentaminen koostuu?
Vastaus on kyllä. Kaikista näistä muodostuu hyvä paketti, joka rakentamisen toteuttajan pitää hallita.Teorian ja käytännön kautta saatu oppi sekä tarpeelliset lisäkoulutukset kaikki yhdessä, ovat mahtava ase laadullisesti paremman rakentamisen toteuttamiseen. Jatkuvasti muuttuvat olosuhteet säiden, rakentamismääräysten, verotuksen ja ammattitaitoisten rakentajien kohdalta, luovat hyvin haasteellisen ympäristön, jossa noita aseita on käytettävä.
20093_15539.jpg
Ikkunoiden asennusnäytös
Asennusnäytöksessä kannattaa piipahtaa juuri nyt!Tiesitkö, että ikkunat ja ovet ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosien aikana? Fenestran käyttämät materiaalit ja tekniset ratkaisut vastaavat entistä monipuolisemmin nykyaikaisen rakentamisen ja remontoinnin vaatimuksiin.Asennusnäytöksessä saat tärkeää tietoa Fenestran laadukkaista ja energiatehokkaista ikkuna- ja oviratkaisuista. Kerromme mm. kuinka paljon uudenlaisilla ikkunoilla voi säästää energiaa ja pienentää lämmityslaskuja tai torjua melua, liiallista auringonpaahdetta ja uv-säteilyä!
20227_79122.jpg
Puuvalmiiden pintojen käsittelystä: Ikkunat, ovet, pergolat sekä aidat
Ulko-ovet, ikkunanpuitteet pergolat ja aidat ovat jatkuvasti alttiina luonnon elementeille: sade, aurinko, lumi ja UV-säteily. Alttiita turhan aikaiselle rapistumiselle ovat erityisesti etelän puoleiset ovet ja ikkunat sekä talot, joissa räystäät ovet erityisen lyhyet, kuten nykyään on muodikasta. Aidat ja kattamattomat pergolat taas ottavat vastaan kaikki sateet ja lumituiskut. Suojaa siis nämä pinnat hyvin.
20088_12292.jpg
Puhtaampien Tulisijojen puolesta
Nerokkaan pyörrepesän ansiosta Tulikivi-uuni palaa puhtaasti ja sen hyötysuhde on korkea. Samalla se säästää puuta ja varaa mainiosti lämpöä. Uunin hiukkaspäästöt alittavat maailman tiukimmat normit. Siksi se on turvallisempi myös ympäristölle - ja naapurille.Tulikivellä on markkinoiden näyttävin ja monipuolisin mallisto vuolukiviuuneja, jotka varaavat lämpöä ja luovuttavat sitä pitkään ja tasaisesti. Tulikiven uuniperheeseen kuuluu sekä modernin linjan edustajia että paljon perinteisiä, ajattomia klassikkomalleja. Oletpa ahkera lämmittäjä tai herkeämätön tuleen tuijottaja, vaihtoehtoja piisaa. Olipa asumismuotosi tai sisustusmakusi mikä tahansa, sama juttu: valikoimastamme löydät helposti oman suosikkisi.Lisätietoa Tulikivi-uuneista...
201710_50579.jpg
Katto ja kattotarvikkeet kunnossa, koti kunnossa
Koti on useimmille paitsi rakkain myös arvokkain omaisuus. Katto puolestaan on kodin suoja. Sen kunto vaikuttaa koko talon kuntoon, ja siksi siitä kannattaa pitää hyvää huolta. Katto altistuu säänrasituksille ja vaatii säännöllistä huoltoa. Oikea-aikaisella korjauksella voi välttää vesivahingot ja kosteusvauriot ja varmistaa kodin arvon säilymisen. Tähän juttuun on koottu vinkkejä katon huoltoon ja korjaamiseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton