• Etusivu
  • Rakentaminen

SuomiPOP kauppakeskuskiertue

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 18.04.2008
20084_10394.jpg

Huhti- ja toukokuun aikana Kastelli-talot ja –huvilat jalkautuu kauppakeskuksiin yhteistyössä SuomiPOP-radion kanssa. Radio lähettää kauppakeskuksista raportteja, soittaa toivemusaa ja vastaa tapahtuman ohjelmatarjonnasta. Päivän päätteeksi (klo 15-18) jokaisessa tapahtumassa järjestetään tunnetun suomalaisen artistin lyhyt keikka kauppakeskuksessa.

Osallistu arvontaan ja voita liput loma-asuntomessuile!

Kastellin kauppiaat ovat standeillaan mukana tapahtumissa kertomassa Kastelli-taloista ja –huviloista sekä Hurrjan Huhtikuun tarjouksista. Standilla kävijät voivat osallistua kilpailuun, jossa arvotaan messulippuja Reposaaren loma-asuntomessuille!

Kiertueajat ja -paikat

24.5. Jyväskylä, Forum, klo 10-15 (18)

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20233_81202.jpg
Onko jääkaappisi lämpötila oikea?
Voisinko pihistää sähkölaskussa säätämällä jääkaapin lämpötilaa? Ehkä voisit, mutta älä kuitenkaan nosta lämpötilaa liikaa sillä silloin saat aikaan ruokahävikkiä. Varmistat elintarvikkeiden säilyvyyden, kun pidät huolta, ettei jääkaappi ole liian lämmin tai kylmä. Tuotteita sijoitellessa kannattaa muistaa, että jääkaapin lämpötila vaihtelee sen eri kohdissa.Lue neuvot!
20096_17329.jpg
Universal-vedeneristysjärjestelmä
Maaperän kosteus, sulamisvedet ja sadevesi ovat esimerkkejä kosteudesta, jolle sokkeli on jatkuvasti alttiina. Siksi on tärkeää eristää sokkeli ulkoapäin tulevalta kosteudelta. Kun rakennat uutta taloa tai kunnostat vanhaa, varmista, että kaikki rakenteissa oleva ja niihin ajan myötä muodostuva kosteus pääsee poistumaan vahinkoa aiheuttamatta. Samalla turvaat itsellesi miellyttävän, viihtyisän ja terveellisen asuinilmaston.
20115_26039.jpg
Kylpyhuoneremontin kustannussuunnittelu
Pesutilat ovat alttiina kovalle kulutukselleVanhan kylpyhuoneen remontointi tulee aiheelliseksi viimeistään silloin kun pintojen materiaalit ovat kuluneet tai rikkoutuneet. Myös vesikalusteet kuluvat ja niiden käyttöikä on rajallinen. WC- ja pesutiloja käytetään useita kertoja päivässä ja sen pinnat ovat kovassa rasituksessa pelkästään jo kosteudenkin takia.Kylpyhuoneen remontti on hieman isompi projekti kuin muiden huonetilojen, sillä kosteustekniset seikat on otettava huomioon. Vedeneristyksen sekä ilmanvaihdon on oltava kunnossa, jotta tila toimisi suunnitellulla tavalla. Myös vesi- sekä muiden kalusteiden järkevä sijainti tilassa on olennainen osa toimivaa kokonaisuutta.Kylpyhuoneen vanha "kulahtanut" ilme muuttuu täysin remontin jälkeen ja uusittu kylpyhuone lisää asumismukavuutta sekä nostaa huoneiston arvoa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton