• Etusivu
  • Talo

Stora Enso Effex Desing -sisustuspaneeli

Rakentajan toimitus
Julkaistu 21.01.2011
20111_24073.jpg

Stora Enso Effex on sisustustuotteena monikäyttöinen, sillä luot mielenkiintoisen sisustuksen tilaan kuin tilaan. Tuotteella verhoilet sekä seinät että katot, ja luot katseenvangitsevia sisustusratkaisuja. Effex tuotteiden rauhaisa, luonnollinen kauneus on kotonaan missä tahansa.

Näyttävissä Effex tuotteissa yhdistyvät moderni designteknologia sekä edistyksellinen ja innovatiivinen puuntyöstäminen. Puun luontaista vahvuutta ja kestävyyttä on parannettu luomalla oksaton ja selkeä, ulkoasultaan linjakas sisustusmateriaali, joka luo kotiisi tyylikkään ilmapiirin. Effex on luonnon luoma tuote, siksi laadukas ja ajaton sisustusratkaisu.

Lisätietoa Effex Desing -sisustuspaneelista...

Effex Jäsentukusta

Turvallinen

Stora Enso Effex -sisustuspaneelit ovat hyvä valinta terveellistä elinympäristöä rakennettaessa. VTT:n puolueettomissa kokeissa, EN 16000-9, EN 16000-6 & EN 717-1 standardien mukaisesti, Effex on täyttänyt M1 päästöluokitukseen tarvittavat vaatimukset.

Kosteudensäätelykykynsä ansiosta Effex paneelit vaikuttavat positiivisesti sisäilman laatuun. Puolueettomat kokeet osoittavat, että Effex:illä on laminoituja MDF -tuotteita, sementtiä tai kipsilevyä huomattavasti parempi kosteudensäätelykyky. Huoneen ilmankosteuden pitäminen 30–55 %:n välillä on tieteellisesti todettu vähentävän bakteerien, virusten ja hengitystiesairauksien riskiä. Kosteudensäätelykykynsä ansiosta puupaneelit, kuten Effex, voivat kosteutta sitomalla ja vapauttamalla parantaa sisäilman laatua.

Ympäristösertifioidut Stora Enso Effex -sisustuspaneelituotteet ovat valmistettu kokonaan uusiutuvista raaka-aineista.

20111_24074.jpg

Käyttokohteet

Stora Enso Effex Design -sisustuspaneeli tarjoaa monipuolisia sisustusratkaisuja useisiin eri käyttötarkoituksiin kuivissa sisätiloissa. Se sopii kotiin kuin kotiin sekä käytettäväksi myös julkisissa tiloissa.

Lisätietoa Effex Desing -sisustuspaneelista...

Effex Jäsentukusta

Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20161_45200.jpg
Pohjolan olosuhteiden lämpöpumput
Pohjolan eniten myyty invertterimaalämpöpumppuArvostatko laatua, tehokkuutta ja helppokäyttöisyyttä? Uusin teknologia, joka on osoittanut toimivuutensa Pohjolan vaativissa olosuhteissa on myös sinulle tärkeää? Valitsemalla NIBE F1255 -maalämpöpumpun saat luonnosta lämpöä arkeesi ja selvää säästöä energiakuluihisi.NIBEn monipuolisesta maalämpöpumppuvalikoimasta löydät lompakkoosi sopivan, turvallisen ja tehokkaan lämmitysratkaisun sinun kotiisi. Me NIBEllä luotamme tuotteisiimme ja myönnämme kaikille lämpöpumpuillemme ainutlaatuisen kuuden vuoden NIBETURVAn.
26_P_156861_1.jpg
Voisiko kodin runkoratkaisuna olla kennoharkko? Kuuntele uusin jakso
Tiili on kodin runkomateriaalina jo vanha keksintö, ihan jo kuuluisien faaraoiden ajoista lähtien, mutta yhä edelleen se säilyttää suosionsa rakentajien keskuudessa. Tutuimpia ovat ehkä erilaiset julkisivutiilet. Nyt markkinoilla on myös kennoharkkoratkaisuja jotka muokkaavat tapaa rakentaa. Mutta mitä eroa on tiilellä ja harkolla, entä mikä on kennoharkko? Miten Poroton-kennoharkosta sitten rakentuu koti?Wienerbergerin Poroton-kennoharkosta sekä ylipäätään tiilirakentamisesta on tällä kertaa Kivijalka-podcastissa puhumassa Wienerbergerin tekninen asiantuntija Antti Taivalkangas.Podcast on tallennettu 2022 vko 35
20182_51630.jpg
5 perusasiaa hyvään asumiseen
Vahva hirsitalobrändi ei synny hetkessä eikä sattumalta vaan suurella intohimolla ja vahvalla kokemuksella. Kun Saarelaisen veljekset perivät isältään sahan ja ostivat sen kylkeen vielä höylän, alkoi Hongan upea tarina hirsitalojen parissa. Nyt terveelliset ja tyylikkäät hirsitalot palvelevat koteina, huviloina ja julkisina rakennuksina sekä meillä että ympäri maailman.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton