• Etusivu
  • Talo

Sopparuokaa Soppakauhalta

Rakentajan toimitus
Julkaistu 28.12.2007
200712_7718.jpg

Mausteiset keitot maistuvat viileämpinäkin ja ne tarjoillaan tuoreen leivän kera. Maukas liemi on hyvän keiton kulmakivi.

Itämaiset keitot tuovat uutta näkemystä arkisiin lounaskeittoihin ja keittoja valmistettaessa huomaa niiden olevan melko helppo tekosia ja maukkaita.

Keitto on trendikäs...

Jälkiruokana yhdistetään kotosuomalaista ja perinteistä italiaa hienolla tavalla mutta hieman itämaista säväystä antaen. Panna cotanhan voi myös maustaa esim. kardemummalla jolloin siihenkin saadaan mausteisuutta, mutta jotain neutraaliakin on hyvä olla. PC:n voi myös hyydyttää omaan isoon vuokaansa, josta jokainen vieras voi ottaa haluamansa määrän.

Soppakauhan reseptivinkit

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200611_2213.jpg
Tuotemapeista tietoa
Rakentaja.fi -palvelun tietopankkina voidaan pitää tuotemappeja, jotka on jaoteltu vasemman reunan valikkoon rakennusvaiheittain. Jokaisen valikon painikkeen alta löytyy kymmeniä tuotemappeja, joista edelleen kymmeniä sivuja tietoa rakentamisen eri osa-alueista. Mukana on yleistietoa sekä tuote-esittelyjä luotettavista ja laadukkaista tuotteista - eli tuotteista, jotka on kelpuutettu mukaan. Tuotemapit on laadittu seuraavin perustein:
20205_64462.jpg
Ihailetko vanhaa, harmaata pintaa?
Ihailetko vanhan tyylistä harmaata pintaa, jota löytyy ajan patinoimista rakennuksista? Enää ei tarvitse käyttää suolahappoa ja myrkkyjä pinnan saamiseksi. Harmaiden pintojen käsittelyyn on kehitetty uusi tuote, SIOO:X. Vesiohenteinen ja myrkytön tuote on kehitetty puupintojen suojaukseen sekä hoitoon.Patentoitu SIOO:X vaikuttaa mekaanisesti, fossilisoivan menetelmän kautta puupintaan. Pinta pysyy tuulettuvana, SIOO:X ehkäisee halkeilua sekä tikkuuntumista. Puupinta on käsittelyn jälkeen tiivis, pehmeä ja miellyttävä jalkapohjalle. Ulospäin pinta on kaunis ja tasaisen harmaasävyinen peittämättä kuitenkaan puun syitä.Tehokas käsittely suojaa käsiteltyä pintaa sieniltä, tummumista, levää, sammalta, hometta, lahoamista ja tuhoelämiä vastaan (EN 46 ja EN 113 mukaisesti).
20204_64132.jpg
Remonttivastuusta taloyhtiöissä
Asunto-osakeyhtiössä ilmenee varsin usein epätietoisuutta siitä, kuuluuko huoneistoissa, ja erityisesti niiden kosteissa tiloissa, tehtyjen remonttien kustannukset taloyhtiölle vai osakkaalle tai osittain kummallekin.
201611_47779.jpg
Moderni rakentaja valitsee liukuovet
Kotimaisissa Liune-liukuovissa yhdistyvät arjen esteettömyys, pettämätön tekniikka ja tyylikäs ulkonäkö. Huoneiden välisten kääntyvien ovien korvaajina ne lisäävät esteettömyyttä ja säästävät aina 1–3 m² lattiapinta-alaa, kun oven avautumiselle ei tarvitse varata tilaa. Esteettömyydestä hyötyvät kaikki, etenkin lapsiperheet ja iäkkäät asukkaat. Mitä enemmän Liune-ovea käytetään, sitä enemmän helppous palkitsee.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Lattiakaivo vinossa?
Kysymys:Uudisrakennuksen kylpyhuoneen lattiakaivo on 8 mm vinossa. Mikä olisi paras korjaustoimenpide jotta kaivon kansi saadaan suoraan? Kyseessä on keskellä lattiaa oleva kaivo maavaraisessa betonilattiassa.
200711_7320.jpg
Kastelli Kartano 171
Kartano-malliston kookkaimpia malleja, jonka komea ulkonäkö kätkee sisälleen muhkeat tilat. Alakerran avarien oleskelutilojen yhteydessä on pariovin erotettu kirjasto/työhuone. Makuuhuoneesta on yhteys reilunkokoisiin pesutiloihin. Yläkerran suuri makuuhuone voi haluttaessa toimia myös työ- ja harrastetilana tai siitä voi erottaa pienen lapsen nukkumatilan. Monikäyttöisestä aulasta on mukava yhteys talon paraatioven yläpuolelle sijoitetulle parvekkeelle.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton