• Etusivu
  • Talo

Sivuston ilmoitusten poistaminen käytöstä

Rakentajan toimitus
Julkaistu 15.08.2017
20178_49931.jpg

Mikäli olet hyväksynyt sivustokohtaiset ilmoitukset, mutta et halua niitä enää jatkossa, voit poistaa ilmoitukset käytöstä kun ilmoituksen asetuksista, kun seuraava ilmoitus saapuu. Mikäli et halua odottaa seurqaava ilmoitusta, voidaan ilmoitukset poistaa selaimen sivustoasetuksista.

Ilmoitusten poistaminen käytöstä Android laitteista.

20178_49932.jpg
Info välilehti
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

liedellä höyryää kolme kattilaa ja mies sekoittaa yhden kattilan kastiketta
Induktioliesi vai keraaminen liesi?
Kun mietit keittiön liesivaihtoehtoja, eteesi nousee usein kysymys: induktioliesi vai keraaminen liesi? Nyt pureudumme näiden kahden liesityypin eroihin käytännössä ja autamme sinua valitsemaan sen lieden, mikä sopii parhaiten tarpeisiisi.
200810_13501.jpg
Turvallinen käyttövesijärjestelmä
Vakuutusyhtiöt maksavat vuosittain Suomessa vesivahinkokorvauksia liki 100 miljoonan euron arvosta. Rakentaja tekeekin käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmää valitessaan tärkeän ratkaisun. Liian usein "järjestelmä" kootaan yhteen sopimattomista osista. Vaurioiden korjaaminen on yleensä vaivalloista ja kallista.
20112_24361.jpg
KotiOptimi lahjaksi 28 €
Ystävänpäivää vietetään ensi viikolla 14.2. Uuden kodin rakentamista suunnittelevaa ystävää on helppo ilahduttaa ostamalla hänelle lahjaksi KotiOptimi-kustannusarvio-ohjelma.KotiOptimi-kustannusarvio-ohjelma toimii uuden talon rakentamista suunnittelevan apuna. Ohjelmalla voidaan vertailla erilaisten tila- ja materiaaliratkaisujen vaikutuksia kokonaiskustannuksiin. Ohjelma mahdollistaa myös aktiivisen kustannusseurannan, minkä avulla näkee onko arvio ylittymässä vai alittumassa.KotiOptimi aktivoidaan käyttöön lisenssinumerolla ja se latautuu käyttäjän omalle koneelle.
20212_68616.jpg
Minkälaiset trendit näkyvät kylpyhuoneissa vuonna 2021?
Vastuullisuus, luonnonmukaisuus ja kodinomaisuus korostuvat kylpyhuoneissa yhä enemmän. Trendivärejä ovat luonnosta kumpuavat ruskean, sinisen ja vihreän sävyt.
202211_79997.jpg
10 yleisintä kysymystä viemärien kunnosta ja viemärikuvauksesta
Mietitkö ikinä miksi viemäri tukkeutuu tai miten rakenteiden sisässä kulkeva viemäriputki kuvataan? Entä vaatiiko laki viemäreiden kuvausta esimerkiksi uudiskohteessa? Vastauksen saa myös lähiaikoina askarruttaneeseen kysymykseen miten voi olla varma, että viemärikuvauksessa näytettävä video on juuri kuvattavasta viemäristä? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa viemärikartoitusten ja -kuvauksien asiantuntija ja Akvatek Oy:n toimitusjohtaja Ville Hyry.
201411_41588.jpg
Tiilestä muuratut savupiiput
Tiili on perinteisin ja yleisin savupiippujen rakennusmateriaali. Tiilipiippu on edullinen rakentaa ja lämpötaloudellisilta ominaisuuksiltaan ylivoimainen. Se on ainoa massiivinen hormisto, joka pystyy luovuttamaan siihen varastoituneen lämmön huonetiloihin.Tiilipiippu vastaa lämmönvarauskyvyltään jopa toista tulisijaa. Tiilihormiston edut korostuvat erityisesti huonetiloiltaan korkeissa ja kaksikerroksisissa taloissa. Tiilipiippu on paloturvallinen ja tulisijojen määrästä riippuen siihen on helppo tehdä myös tarvittava määrä hormeja.Savupiiput on suunniteltava ja rakennettava Suomen rakentamismääräyskokoelman E3 mukaan.Lisätietoa tiilipiipuista.Tilaa itsellesi veloituksetta Wienerbergerin Pientalon tiiliratkaisut -esite.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton