• Etusivu
  • Energia

Sähköenergian kilpailutus kannattaa - liity mukaan 22.4. mennessä

Rakentajan toimitus
Päivitetty 14.04.2009
verkkolehtiautomaatti_P_6247.jpg

Energiavahtipalvelun ostoyhteenliittymä toteutetaan otollisen markkinatilanteen takia ripeässä aikataulussa ja siihen on mahdollisuus liittyä sivuillamme keskiviikkoon 22.4.2009 kello 12:00 asti.

Ostoyhteenliittymän tavoitteena on auttaa osallistujia saamaan sähkönsä entistä kilpailukykyisemmällä hinnalla, joka pysyy kiinteähintaisena seuraavan kahden vuoden ajan. Saatavien tarjousten kilpailukyky tulee olemaan sitä parempi, mitä suurempi määrä kiinnostuneita kuluttajia on mukana. Tarjouksia tullaan pyytämään kuluttajaystävällisiltä kustannustehokkuuteensa panostavilta sähköyhtiöiltä, joilla on halu todelliseen yhteistyöhön asiakkaidensa kanssa.

Ostoyhteenliittymään ilmoittautuneilta kerätään seuraavat tiedot:

a) asunnon/työpaikan/kesämökin sulakekoko
b) nykyinen sähkönkulutus vuositasolla (aikatariffissa jaoteltuna eri kulutusmaksujen voimassaoloaikojen mukaan)
c) tämänhetkinen tariffitaso ja
d) nykyinen energian myyjä
e) sekä paikallinen sähköyhtiö joka vastaa sähkön siirrosta

Nämä yllämainitut tiedot kerätään ilmoittautumisen yhteydessä. Tarjouspyyntöön voit siis liittää myös useampia kulutuspisteitä. Tietojen täyttöä helpottaa, mikäli otat viereesi viimeisen sähkölaskun.

Tarkista myös että sopimuksesi on joko toistaiseksi voimassa oleva tai että se päättyy viimeistään heinäkuun 2009 aikana, sillä sen jälkeen päättyviä sopimuksia ei voida määräaikaisuutensa vuoksi vaihtaa.

Tarjouspyynnön tekeminen, tarjousten arviointi ja päätöksenteko

Hankkeen vetäjä pyytää tarjoukset sopivaksi katsotulta määrältä sähkönmyyjiä. Tarjouspyyntöön liitetään tiedot asuntojen/työpaikkojen sulakekoosta, sähkönkulutuksesta ja noudatetuista tariffeista.

Tarjouspyynnöt lähtevät liikkeelle keskiviikkona 22.04.2009 kello 12:00 jonka tilanteen kulutusmäärien mukaan tarjoukset pyydetään jättämään. Liittymisiä otetaan vastaan myös tuon ajan jälkeen sillä tarjouspyynnössä esitetty määrä täsmennetään yhtiöille vielä maanantaina 27.4. kello 12:00 jonka jälkeen tilanne lukitaan. Tarjousten saamisen jälkeen teemme jäsenten puolesta tarjousvertailun ja esityksensä siitä, mikä tarjous on edullisin. Vasta tämän jälkeen jokainen jäsen tekee oman päätöksensä hyväksyä tai hylätä tarjous.

Liittyessäsi nyt mukaan tarjouspyyntövaiheeseen et siis vielä sitoudu mihinkään.
Lopullisen päätöksen sähköyhtiön vaihdosta teet tarjouksen saatuasi, eli 29.4.2009 jälkeen mutta ENNEN 13.5.2009, jolloin sähköyhtiöiltä saatu tarjousaika päättyy. Huomioi että sähköyhtiöiden tarjousaika on siis voimassa vain kaksi viikkoa!

Energia
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20127_31729.jpg
ABB-Welcome turvaa kotitalon
ABB-Welcome-ovipuhelinlaitteet sopivat sekä rakennettaviin pientaloihin että saneerauskohteisiin. Puhelimen videotunnistuksella voidaan varmistaa kodin turvallisuus.Pientalopaketti (tyyppi 83021/1-500) sisältää videoulkoyksikön, valkoisen sisäyksikön 7-tuuman kosketusnäytöllä sekä keskusyksikön sähkökeskukseen.Laite on helppo asentaa, sillä kaikki tarvittavat osat ovat yhdessä paketissa. Ovipuhelinjärjestelmä on yhteensopiva muotoilultaan ja värimaailmaltaan Impressivo-kalustesarjan kanssa.
20204_63957.jpg
Kuorikivi tuo harkkorakentamiseen mielenkiintoisen vaihtoehdon
Lammi Kuorikivi on suunniteltu vastaamaan erityisesti ammattilaisten tarpeisiin ja toiveisiin, kerros- ja rivitalorakentamiseen. Se on kuitenkin erinomaisten ominaisuuksiensa takia yleistymässä myös pientalorakentamisessa. Valueristeharkko syntyi halusta parantaa rappaus­alustan ja pinnan hallintaa sekä ominaisuuksia. Se tuo harkkorakentamiseen mielenkiintoisen vaihtoehdon yksinkertaistamalla ja nopeuttamalla rakentamista sekä lisäämällä rakenteen ja rappauspinnan lujuutta ja käyttöikää.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Ullakkotilan muuttaminen asuintilaksi?
Kysymys:Rintamamiestalon yläkerta on ollut lämmittämätöntä tilaa. Jos siitä remontoi normaalin lämmitettävän asuintilan, tuleeko huomioida seinäeristyksessä jotain, esim. kosteussuojaa? Vai riittääkö villaeristäminen ja panelointi? Lähinnä ajattelin rakennusmääräysten mukaista ratkaisua?
20081_7939.jpg
Natur betonikattotiili
Betonikattotiili Natur on läpivärjätty, ympäristöystävällinen, kotimainen kattotiili. Se on pintakäsittelyltään maalaamaton ja Suomen ekologisin kattotiilivaihtoehto. Sen värivaihtoehdot ovat punainen ja grafiitti. Mitoiltaan Ormax-tiilen kaltainen, siten helppo ja nopea asentaa. Kotimaisuutensa ja pitkäikäisyytensä ansioiosta se on ekologisin ja käyttöiältään edullisin kattotiilivaihtoehto.
punatukkainen nainen vaaleanvihreässä asussa osoittaa kummenen euron rahatukkua kädessään
Tiesitkö, että voit saada hyvitystä vanhojen kodinkoneiden kierrättämisestä?
Käytetyissä elektroniikkalaitteissa voi olla vielä paljon poweria jäljellä, vaikka sinä et niitä enää tarvitsisikaan. Powerin RePOWER-konsepti on käytetyn elektroniikan myyntiin erikoistunut second hand -palvelu, jonka tarkoituksena on pidentää kodintekniikan käyttöikää ja auttaa kuluttajia tekemään ympäristöystävällisempiä valintoja.MyPOWER-bonusjärjestelmä tarjoaa taloudellista korvausta elektroniikkatuotteistasi, jonka voit hyödyntää tulevissa POWER-myymälän ostoksissasi.Et ole velvoitettu käyttämään hyvitystä välittömästi, vaan voit säästää sen seuraavaa ostostasi varten. Hyvitys toimii ylimääräisenä budjettina, joka mahdollistaa investoinnin korkealaatuisempaan, kestävään ja korjattavissa olevaan premium-elektroniikkaan, jolla on jälleenmyyntiarvoa.Myös kierrätykseen menevistä tuotteista saat pienen hyvityksen. Tietoturva on Powerille tärkeää. Power huolehtii aina, että henkilökohtaiset tiedot poistetaan laitteesta ennen sen jälleenmyyntiä. Ammattitaitoiset asiantuntijat varmistavat, että älylaitteesi tiedot tuhotaan GDPR-asetuksen mukaisesti turvallisesti. Jos laite lähetetään suoraan kierrätykseen, se kierrätetään tietoturvallisesti.
202110_56440.jpg
Riimukivien muodostama ilmeikäs verkko läpäisee tehokkaasti vettä
Kaiverrettujen kivipaasien eli riimukivien kuvioista ja luontoaiheista löytyy yhtymäkohtia Ruduksen betonikiviuutuus Riimukiveen. Tuotteen innoittajana muinaisten riimukivien tarinat kuljettavat meidät aikamatkalle Skandinavian rautakauteen ja varhaiskeskiaikaan.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton