• Etusivu
  • Ajankohtaista

Rakentaja.fin toimisto muuttaa 13.4. - näin se vaikuttaa sivustoihin

Rakentajan toimitus
Julkaistu 12.04.2021
20214_69933.jpg

Rakentaja.fin vanha toimisto. Uudet tilat sijaitsevat Puuvillassa.

Toimistomme Porissa muuttaa uusiin tiloihin tiistaina 13.4. Palvelimien siirto aiheuttaa käyttökatkoksen sivustoillamme Rakentaja.fi, Omataloyhtiö.fi, Puutarha.net ja Rakentaja PRO. Sivustomme ovat sen vuoksi tiistaiaamuna pois käytöstä. Mutta älä huoli, yritämme hoitaa asian pikaisesti ja saada kaiken valmiiksi mahdollisimman nopeasti! Käyttökatko ei vaikuta Talovertailuun eikä Rakentaja.fi-verkkokauppaan, vaan ne palvelevat normaalisti.

Voit lukea uudesta toimistostamme lisää tästä.

Ajankohtaista
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

keltainen omakotitalo ja keväinen puutarha
Turvalliset ja tehokkaat eristeet
Lämmöneristämisen ja ilmanvaihdon oikeanlainen toteuttaminen on eräs keskeisimmistä tekijöistä rakennuksen asumisviihtyvyyden kannalta. Tehokkaaseen lämmöneristämiseen sijoitetut eurot palautuvat pienentyneinä lämmityskuluina muutamassa vuodessa.ISOVERilta löytyy turvallisia ja tehokkaita ratkaisuja äänen- ja lämmöneristämiseen tuoden asumismukavuutta käyttäjilleen ja samalla auttaen suojelemaan ympäristöä.ISOVER-eristeet on valmistettu ja kehitetty Suomessa, joten ne sopivat suomalaisiin oloihin. Eristeet valmistetaan Hyvinkäällä ja Forssassa. Osoituksena suomalaisesta alkuperästä ja suomalaista työtä edistävästä vaikutuksesta, onkin Suomalaisen Työn Liitto myöntänyt ISOVERille Avainlipun.
20086_11364.jpg
Tee se itse –aitta, vaihe 2
Kutukämpän toisessa vaiheessa pystytämme aittaan rungon. Runkotolppina käytetään 50x125 puutavaraa. Pohjaelementti on nyt rakennettu. Pohjaelementin päälle kiinnitetään alajuoksu, johon on helppo kiinnittää runkotolpat.
20154_42888.jpg
Kaukolämpösuunnitelmat sähköisesti tarkastettaviksi ja projektin käyttöön
Sähköinen tarkastuskansio helpottaa kaukolämpösuunnitelmien toteuttamista. Uusi palvelu säästää suunnittelijan aikaa ja vaivaa.
200812_14373.jpg
Seurantakohteen sisustussuunnittelu aloitettu
Ennen palaveriaUuden talon suunnittelun eri vaiheissa sisustussuunnittelijalta kysyttiin alustavia ehdotuksia ja näkemyksiä mm. värimaailmasta ilmansuunnat huomioiden, tietyn tyylisistä kalusteista, niiden valmistajista, ominaisuuksista, mittasuhteista, vaatimastaan tilasta ja sijoittelusta sekä kommentteja pohjapiirustuksesta, tilojen toimivuudesta, ovi- ja komeroratkaisuista sekä aula- ja parvekenurkkauksista.
20213_69486.jpg
Uusi design liesikupu sulautuu keittiöön ja poistaa käryt tehokkaasti
Liesikupu on yksi tärkeimmistä keittiön varusteista, sillä se poistaa ruuanlaitosta syntyneet käryt ja kosteuden. Näin keittiö ja koko huoneisto pysyvät raikkaana myös ruuanlaiton jälkeen. Yhtä tärkeää on, että kupu sopii keittiön ilmeeseen.Uusi Vallox Delico -liesikupusarja sopii vaativaankin makuun. Sen eleetön ja hillitty skandinaavinen design istuu tyylikkäästi keittiöön, olipa se minkä värinen tahansa.
20147_40271.jpg
Ideat omaan keittiöön Asuntomessuilta
Keittiö on yksi kodin tiloista, jonka suunnitteluun kannattaa käyttää aikaa. Ratkaisuja ei kannata tehdä hetken mielijohteesta, vaan miettiä käyttöä ja keittiön käytännöllisyyttä pitkäksi ajaksi eteenpäin.Keittiötä suunniteltaessa on helpointa lähteä miettimään suunnitelmaa keittiön toimivuuden kannalta. Lähtökohtana on sijoittaa kodinkoneet sekä lasku- ja säilytystilat omille paikoilleen. Keittiötyyppejä on olemassa useita erilaisia yhdelle seinälle sijoitetusta aina saarekekeittiöihin. Se, millainen omaan kotiin parhaiten soveltuu, riippuu tilasta johon keittiö rakentuu.Hyvä perusta keittiön suunnittelulle onkin lähteä miettimään, mitä keittiöönsä tarvitsee ja miten keittiötään käyttää: paljonko säilytystiloja tarvitaan, minne kaikkialle tarvitaan laskutilaa ja minne tarvitaan kattaustilaa. Mikäli olet uudistamassa vanhaa keittiötäsi, mieti mikä vanhassa keittiössäsi oli hyvää ja mikä ei - kun toiveet on listattu paperille, on helpompi lähteä suunnittelemaan unelmien keittiötä yhdessä ammattilaisen kanssa.Keittiötä suunniteltaessa ei sovi unohtaa myöskään ottaa huomioon sähköistämistä sekä valaistusta. Nykypäivän keittiöt sisältävät useita erilaisia sähkölaitteita, joten on syytä varmistua siitä, että jokaiselle koneelle on pistorasia kyllin lähellä.Keittiössä tarvitaan lisäksi tehokas valaistus työskentelyä varten sekä mahdollisuus tunnelmavalaistukseen silloin kun keittiössä vietetään aikaa esimerkiksi ystävien kesken. Tunnelmavaloja voidaan nykyisin sijoittaa helposti esimerkiksi välitilaan, sokkeliin tai vaikkapa saarekkeeseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton