• Etusivu
  • Talo

Rahoitusvaihtoehto keittiöremonttiin

Rakentajan toimitus
Päivitetty 15.01.2016
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Keittiöremontin rahoitus

Keittiö on kodin sydän. Vanha klisee, mutta edelleen paikkansa pitävä. Vanhan talon ostaja useassa tapauksessa haluaa uuden, oman näköisen keittiön. Pitkään samassa talossa asunut saattaa kyllästyä keittiöönsä ja huomata sen olevan toimimaton. Uudet kodinkoneet taas tuovat energiansäästöä keittiöön.

Keittiöremontti ottaa aikansa ja rahaakin se vaatii. Vuosibudjettiin ei välttämättä ole keittiöremonttia otettu - kyllästyminen keittiöön saattaa tulla kuin salama kirkkaalta taivaalta.
Vanhana ostetun talon remontissa budjetti on saattanut pettää tai halutaankin kalliimpi keittiö kuin ensin ajateltiin.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202110_73131.jpg
Myyntitilanteessa paljastunut kosteusongelma uhkasi kaataa asuntokaupat
Asunnon myynti oli ollut jo pitkään Hakalan perheen mielessä, ja viimein keväällä 2021 he päättivät toteuttaa suunnitelmansa. Aika oli otollinen ja talokauppa Pirkanmaalla kävi kuumana, mutta kun kodinhoitohuoneesta yllättäen löytyi kosteutta, kaikki tuntui menevän pieleen.
20196_58694.jpg
Kellari antaa mahdollisuuksia
Olisiko nyt hyvä aika rakentaa pelihuone ja mediahuone? Oma kylpyläosasto? Rakenna kellariin vaikkapa käsityöverstas tai siirrä konttorisi kotiin. Pyykkitupa ja kodinhoitohuone siirtävät monet käytännön tehtävät kätevästi kellariin. Mahdollisuuksia on niin paljon kuin mielikuituksesi sallii.
20216_71163.jpg
Mummon mökin haju kesämökillä - nostalgiaa vai kosteusvaurio?
Mummon mökin haju on monelle tuttu mökkireissuilta. Se voi tuoda mieleen muistoja, mutta kielii valitettavan usein ilmanvaihdon riittämättömyydestä. Kun ilma ei vaihdu, sisäilma ummehtuu ja kosteus tiivistyy pinnoille. Tuulettumattomissa olosuhteissa kosteisiin kohtiin alkaa muodostua hometta ja muita mikrobikasvustoja. Niillä on omat ominaishajunsa. Saunominen lisää tilojen kosteusrasitusta, jos sauna on mökin yhteydessä. Varsinkin vanhemmissa kesämökeissä ilmanvaihto on jätetty usein kokonaan asentamatta. Silloin alipaine imee sisälle epäpuhdasta korvausilmaa rakenteiden raoista ja eristevillojen läpi. Vanhankin mökin ilmanvaihtoa saa parannettua asentamalla jälkikäteen tarpeellisen määrän korvausilmaventtiilejä.
201711_50853.jpg
Imurit verstaalle ja rakennustöihin
Rakennuspuuhissa pölyltä, roskilta ja lialta ei voi välttyä. Eri materiaalien työstämisestä syntynyt puu- ja eristepuru sekä kipsi- ja betonipöly ovat kuitenkin useimille perusimureille liikaa. Irtoaineksen lisäksi myös kiinnityslaastien ja tasoitemassojen siivous vaativat käytettävältä imurilta erikoisominaisuuksia. Boschin tehokkailla ja helppokäyttöisillä kuiva- ja märkäimureilla pidät työskentelypaikan siistinä.
20093_15543.jpg
Lämmitys ja käyttövesi samalla ratkaisulla
Lämmitys ja käyttövesi samalla ratkaisullaAkvatermin avulla lämmitysjärjestelmäsi hyötysuhde nousee ja energiaa säästyy. Lämmityslaitteesi toimii tehokkaammin ja ympäristöystävällisemmin – hyötysuhde nousee. Puuta (klapi, pelletti, hake) poltettaessa palamistulos paranee ja ympäristöpäästöt pienenevät. Lämpöä voi varata silloin, kun on aikaa (puu) tai energia on edullista. Auringon antama energia voidaan hyödyntää jo varhaisesta keväästä siirtämällä lämpö varaajaan. Lämpöpumpun käyttökin tehostuu huomattavasti, kun sen keräämä lämpö voidaan säilöä ja jakaa varaajan kautta.Olemme kiinnittäneet erityisen paljon huomiota lämpöhävioiden minimoimiseen. Varaajiemme eristys pitää lämmön tallessa ja juuri oikeaan kohteeseen käytettävissä. Varaajan eristyksellä on keskeinen merkitys koko lämmitysjärjestelmän energiatehokkuudelle.Lisätietoa Akvatermin varaajista...
20093_15539.jpg
Ikkunoiden asennusnäytös
Asennusnäytöksessä kannattaa piipahtaa juuri nyt!Tiesitkö, että ikkunat ja ovet ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosien aikana? Fenestran käyttämät materiaalit ja tekniset ratkaisut vastaavat entistä monipuolisemmin nykyaikaisen rakentamisen ja remontoinnin vaatimuksiin.Asennusnäytöksessä saat tärkeää tietoa Fenestran laadukkaista ja energiatehokkaista ikkuna- ja oviratkaisuista. Kerromme mm. kuinka paljon uudenlaisilla ikkunoilla voi säästää energiaa ja pienentää lämmityslaskuja tai torjua melua, liiallista auringonpaahdetta ja uv-säteilyä!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton