• Etusivu
  • Rakentaminen

Ovikilvet, postilaatikkokilvet ja talonnumerot nyt Jäsentukusta

Rakentajan toimitus
Julkaistu 13.03.2008
20083_9507.jpg

Ovikilpi kotiovella kertoo ketkä talossa asuvat ja talon numero auttaa oikean osoitteen etsijää löytämään oikean talon. Vähintäänkin postilaatikossa pitää olla selkeä nimikilpi.

Jäsentukusta löydät nyt edullisesti erilaiset messinkiset ovikilpivaihtoehdot ja numerot. Erilaisia vaihtoehtoja on useita. Ovikilven sijaan voi valita myös kolkuttimen nimellä varustettuna. Nimi toteutetaan ammattimaisena kaiverrustyönä. Tutustu myös tarjouspakettiin, jossa ovikilven ostaja saa edullisesti myös postilaatikkoon asennettavan muovikyltin, johon niinikään kaiverretaan nimi.

Kilven valinnassa huomioitavaa

Jos kylttiin halutaan enemmän kuin yksi sukunimi, tulee valita isompi kilpi, esimerkiksi korkeampi tai ovaalin muotoinen vaihtoehto. Tarjolla on myös eri värisävyjä.

Kyltin kiinnitys

Tuotteiden mukana toimitetaan kilpiin sopivat kiinnitysruuvit ja muovinen postilaatikkokilpi sisältää tarvittavan tarrakiinnityksen.

Tutustu nyt tuotteisiin jäsentukussa ja osta itsellesi tai lahjaksi.

Tutustu vaihtoehtoihin

20083_9506.jpg
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20083_9698.jpg
Asunto Oy Sunanniityn
Asunto Oy Sunanniityn rivitalon aluskate oli huonossa kunnossa. Katetta oli paikkailtu alapuolelta ja rikkoutuneita Vartti-levyjä oli vaihdettu. Yhtiössä oli selvitetty pelkän aluskatteen korjaamista, mutta ajatus tyrmättiin kalliina ja epävarmana.Lisätietoa kiviteräskatteesta...Lisätietoa aluskatteesta...Lisätietoa valokatteesta...Icopal-kattolaskuri...
201510_44534.jpg
Rintamamiestalon uusi, ehompi ilme
Vesikatto on perustuksen ohella yksi rakennuksen tärkeimmistä osista. Juho Aurasen rintamamiestalon katto oli tullut tiensä päähän. Hän halusi palauttaa talolle sen alkuperäisen ilmeen ja päätti vaihtaa 1970-luvulla asennetun peltikaton uuteen Katepal -huopakatteeseen.- Ajattelin, että perinteinen kolmiorimakate voisi olla mukavan näköinen tällaisessa 1960-luvun alun talossa, hän kertoo.Huopakatteen puolesta puhui myös sen hiljaisuus sekä sateella että tuulisella säällä. Katteeksi Auranen valitsi Katepal Pintarin, josta on helppo tehdä aito kolmiorimakate. Pintarissa yhdistyvät perinteisen huopakaton kauneus sekä nykyaikainen vahva ja tiivis kumibitumikermirakenne. Luja polyesteritukikerros takaa, että katto kestää niin pakkaset kuin kesähelteet.Jätä yhteydenottopyyntö bitumikatteesta
20226_78540.jpg
Viikon sisustusidea: Näin lasket tapetin menekin oikein
Tapettia ei kannata ostaa neliöiden mukaan. Älä siis mene rautakauppaan seinien pinta-alalla varustettuna, vaan mittaa seinien pituus ja korkeus. Ota huomioon ikkunat ja ovet, varsinkin jos huone on kovin rikkonainen, eikä ehjää seinäpintaa juuri ole. Tämä vaikuttaa oleellisesti tapetin menekkiin ja varsinkin, jos valitset suurikuvioiden tapetin.
20082_8624.jpg
Langaton ohjaus ilmanvaihtoon
Vallox Oy toi ensimmäisenä Suomessa markkinoille langattoman ilmanvaihdon ohjausjärjestelmän. Ilmanvaihtokoneen ja ohjaimen välillä ei tarvita enää kaapelointia ja ilmanvaihtoa voi ohjata kätevästi kaukosäätimellä mistä tahansa asunnon tilasta. Kodin musiikki- ja tv-laitteista tuttu langattomuus on siirtynyt Valloxin tuotekehitystyön ansiosta myös ilmanvaihtoon. Säädön vaivattomuus varmistaa entisestään myös koko ajan tarpeen mukaisen ilmanvaihdon, mikä edelleen parantaa ilmanvaihdon energiatehokkuutta ja asumisviihtyisyyttä. Langattoman säädön ansiosta ilmanvaihto on entistä helpompi ottaa käyttöön rakentamisen loppuvaiheessa. Asennustyöt nopeutuvat, kun sähkötöitä ei enää tarvita ohjaimen ja koneen välisten yhteyksien toteuttamiseen.Langattomalla säätimellä ilmanvaihtoa voidaan säätää juuri haluttuna hetkenä ja mistä tahansa asunnon tilasta. Toimintasäde kattaa normaalit omakotitalot, ja radioaallot kulkevat myös seinien läpi. Ohjaimet on identifioitu, jolloin tietty ohjain ohjaa vain haluttua ilmanvaihtokonetta.
201410_41309.jpg
Talopaketti haluamaasi valmiusasteeseen
Valitse sopivin toimitusvaihtoehtoKastellin rakentamistavan ansiosta on helppoa huomioida rakentajan omat toiveet ja mahdollisuudet rakentamiseen. Kastellin Peruspaketti on erinomainen vaihtoehto silloin, kun rakentaja haluaa hyödyntää omaa työtä ja säästää kustannuksia. Suurin osa Kastellin talomalleista on saatavana Peruspakettia laajempana ja pitemmälle rakennettuna toimituksena.Tilaa veloitukseton Kastelli-talokirjaJätä yhteydenottopyyntö tästä
20223_77526.jpg
Oma koti syntyi kivuttomasti - rakentamalla saimme enemmän
Pauliina ja Aki Tammilehdon taloprojekti eteni alusta loppuun sujuvasti. Aikataulu ja hermot pitivät. Miten se on mahdollista? Tutustutaanpa projektiin tarkemmin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton