• Etusivu
  • Remontti

Miksi kannattaa valita Kattokeskus remonttikumppaniksi?

Tapio NäslundKaupallinen yhteistyö Kattokeskus Suomi Oy
Julkaistu 18.04.2024
Kattokeskus_aluskatteen_asennus_inkku

Vaikeina aikoina korostuu yrityksen vakavaraisuus ja pitkä toimintahistoria, olipa kyseessä sitten uuden talon hankinta tai isompi remontti, johon kuuluu usein pitkä takuuaika. Kattokeskus on tehnyt kattoremontteja jo yli 25 vuoden ajan, jona aikana on kertynyt jo lähes 16 000 remontin kokemus.

Kattokeskuksen talous on vakaa ja sillä on AA-luottoluokitus. Kattokeskus kuuluu Suomen Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmaan ja yrityksellä on RALA-pätevyys ja se kuuluu DNV:n ISO 9001 -laatujärjestelmään. Palvelulle on myönnetty Avainlippu.

Kattokeskus toteuttaa kattoremontin Avaimet käteen -remonttina aina katon kuntokartoituksesta loppukatselmukseen asti ja prosessi hoidetaan sertifioidun laatujärjestelmän mukaan.

Kattokeskus toteuttaa remontit eri katemateriaalivaihtoehdoilla ja materiaalivalinnoissa kattoasiantuntija kuuntelee sinun toiveistasi ja auttaa valitsemaan parhaiten soveltuvat materiaalit. Kattoasiantuntijat auttavat myös rahoitukseen ja kotitalousvähennykseen liittyvissä asioissa.

Info

Info

Avaimet käteen -kattoremontilla kattavat takuut:

- Annamme työllemme 5 vuoden asennustakuun.

- Valmistajan antama takuu katemateriaalille on 20–50 vuotta riippuen valitusta katemateriaalista.

- Käytämme parhaita materiaaleja: Ruukin kattopeltejä, Bendersin kattotiiliä ja Piskon sadevesijärjestelmiä ja kattoturvatuotteita.

- Kattoremontin tekevät omat, ammattitaitoiset asentajamme omalla kalustollamme.

- Teemme kattoremontin sovitusti ja aikataulussa ja lopuksi siivoamme työmaan ja kierrätämme jätteet asianmukaisesti.

- Remontin päätyttyä kattoasiantuntijamme luovuttaa kohteen sinulle ja luovutuksen yhteydessä käytte läpi, että kaikki on kunnossa ja tehty sovitusti.

Myös aurinkopaneelit ja kattohuollot

Kattokeskus tarjoaa kattoremonttien lisäksi kattohuoltopalveluita. Säännöllinen vesikatteen puhdistus, vaurioita ennaltaehkäisevät huollot ja täsmäkorjaukset pidentävät remontoidun katon elinkaarta ja säästää myös rahaa.

Kattokeskukselta hankit myös aurinkopaneelit helposti ja luotettavasti. Aurinkopaneeleja ei kannata asentaa huonokuntoiselle katolle ja Kattokeskuksen lähtökohta onkin, että katon kunto kannattaa ehdottomasti tarkistaa ennen aurinkopaneeleiden asentamista. Siten säästyy aikaa, vaivaa ja riihikuivaa rahaa. Kun paneelit asennetaan ehjälle katolle, vältytään ikäviltä yllätyksiltä ja turhilta ja kalliilta töiltä, jos paneelit joudutaan purkamaan katon korjauksen tai jopa kattoremontin tieltä.

kattokeskus

Osana vastuullista arvoketjua

Vastuullisuus kaikessa yritystoiminnassa on tulevaisuuden trendi, joka monella yrityksellä on jo tätä päivää. Kattoremonttien osalta tätä edistävät mm. materiaalien kierrätyksen määrä ja materiaalien valmistajien valinta. Kattokeskus tekee vahvasti yhteistyötä mm. Ruukin kanssa, joka osaltaan on asettanut hiilidioksidipäästöjen määrän alentamisen merkittäväksi tavoitteeksi. Ruukki Construction aikoo ensimmäisenä tarjota asiakkailleen fossiilivapaita teräsrakennustuotteita, mm. SSAB:n fossiilivapaaseen teräkseen pohjautuvien tuotteiden myötä. Matkalla kohti hiilineutraalisuutta on tärkeää, että rakentamisessa ja remontoinnissa jokainen arvoketjun toimija pienentää osaltaan ympäristöjalanjälkeään.

Jätteet ja kierrätys kunnossa

Merkittävä jätteiden ja siten hiilidioksidipäästöjen lähde Kattokeskuksella on vanhojen kattojen purkujäte. Purkujäte on pääasiassa peltiä, joka on 100 % kierrätettävissä sekä maantäyttöaineeksi käytettävää tiiltä. Asennuksen yhteydessä jää hieman puutavarahukkaa, joka lajitellaan ja toimitetaan jäteasemille jatkokäsittelyyn.

Kattokeskus Suomi Oy
Remontti
katto
vesikatto
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202211_80132.jpg
Kodin arvo nousee, kun paikat pitää kunnossa - Näin kotitalous­vähennyksen voi hyödyntää kattoremontissa
Oman kodin tai vapaa-ajanasunnon tiili- tai peltikatto on paljon enemmän kuin näkymä kadulle. Se kätkee alleen vuosikymmenten takaiset aluskatteet, läpiviennit ja mahdolliset vuotokohdat. Katon tarkastus on hyvä tehdä vuosittain. Kun oman katon kunto alkaa mietityttää, Kattokeskuksen kattoasiantuntijoilta saa apua katon kunnon tarkastuksen lisäksi myös sopivista rahoitustavoista sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämisestä.
20224_77764.jpg
Kevät on paras aika tarkistaa tiili- tai peltikaton kunto, ota tsekkilista talteen
Kevät on paras aika tarkistaa katon kunto. Kun tiili- tai peltikaton huoltaa säännöllisesti, välttyy monilta ikäviltä yllätyksiltä. Katon kunnon voi tarkistaa myös itse. Lue ammattilaisten vinkit, jotta talosi säilyisi terveenä tulevatkin vuosikymmenet ja osaat ajoittaa omakotitalon tai mökin kattoremontin oikein.
Mies kuvaa kattoa puhelimella
Juuri nyt on omakotiasujan ja mökkiläisen aika tarkistaa katon kunto
Lumen ja jään katoille aiheuttamat vauriot saattavat paljastua sattumalta. Asiantuntija kehottaakin tarkistamaan katon kunnon säännöllisesti. Ammattilaisen tekemä kuntokartoitus sisältää korjauskehotukset, mutta ei vielä sido mihinkään.
20209_66815.jpg
Miten asentaa putket katolle vesitiiviisti?
Aukoton ratkaisu kattoläpivienteihinKatto on yksi talon tärkeimmistä suojista sadetta ja kosteutta vastaan. Sen vuoksi on tärkeää varmistaa katolle asennettavien poistoputkien, huippuimureiden ja viemärin tuuletusputkien läpivientien vesitiiveys.Ammattimainen ratkaisu tuotteiden vesitiiviiseen asentamiseen on VILPE Aluskatteen 2K-tiiviste. 2K-tiiviste ulottuu saumattomasti katon aluskatteen alta läpiviennin yläosaan asti, joten se estää täysin veden ja lumen pääsyn läpiviennin reiästä katemateriaalin ja aluskatteen väliin ja edelleen eristeisiin.
20231_80673.jpg
Mitä kattomateriaalin valinnassa kannattaa huomioida? Katso vinkit!
Katon tärkein tehtävä on suojata rakennusta säärasituksilta. Suomessa sääolosuhteet ovat vaihtelevat ja haastavat, mikä luo korkeat vaatimukset katon kestävyydelle ja hyvälle huollettavuudelle. Painoarvoa kannattaa antaa myös katon helpolle asennettavuudelle kylmälläkin säällä, sillä joustavan aikataulun mahdollisuudella voi usein säästää kattoremontissa.
20214_69885.jpg
Kaipaako kattosi uutta ilmettä? Tartu kevättarjoukseen!
Onko tiilikattosi vielä ehjä ja hyväkuntoinen, mutta katteen pinta on menettänyt värinsä ja roskat jäävät siihen helposti kiinni. Tiilikaton pinnoituksella saadaan helposti pidennettyä katon käyttöikää ja varmistetaan katon helppohoitoisuus sekä kaunis ulkonäkö vuosiksi eteenpäin. Pinnoitusta varten paikalle kannattaa pyytää BMI Ormaxin valtuuttama kattourakoitsija, joka tarkastaa katon kunnon ja antaa suosituksen toimenpiteistä.Katso tarjous

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton