• Etusivu
  • Rakentaminen

Meidän Talo 6 kk vain 21,50 €

+ saat lahjaksi monitoimityökalun, arvo 39 €

Rakentajan toimitus
Päivitetty 28.07.2009
200812_14412.jpg

Juhlavuoden kunniaksi uudistunut Meidän Talo nyt puoleen hintaan!
Meidän Talo antaa hyviä asiantuntijan neuvoja, olipa aiheena talon rakentaminen, kunnostus, talon tekniikka tai pintamateriaalit. Meidän Talon energia- ja ympäristö -juttusarja evästää osallistumaan ilmastonmuutoksen torjuntatalkoisiin. Meidän Talossa on tietopaketti rakentamisen sudenkuoppien välttämiseksi, uusia unelmataloja ja vanhoja kunnostettuja, viihtyisän pihan teko-ohjeita, kodinkoneiden ja viihde-elektroniikan ideoita…

Tilaa Meidän Talo tästä, etu -50 %

Meidän Talo 6 kk vain 21,50 € (norm. 42,90 €)

Tilaus on edullinen kestotilaus, joka jatkuu kulloinkin voimassa olevaan kestotilaushintaan niin kauan kuin itse haluat. Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta. Tarjous on voimassa 4.8.2009 asti ja se koskee vain Rakentaja.fi-palvelun jäseniä (Rakentaja.fi / Puutarha.net / Sisustaja.com ). Tarjous koskee vain tilauksia Suomeen.

Joka numerossa

Kysy asiantuntijalta -palstat: Kunnon konsti, Muotoseikka, Väripaletti ja Oma oikeus.

Uusia asiantuntijapalstoja: Rakentajan pakki, Energiataju

Vakiopalstoja: Oma budjetti, Asumisen näköalat, Kokeiltu kotona, Naulan kantaan (lukijan kynästä), Talon tapaan (ruokaohje), Kauppatori (lukijoiden ilmoituksia), Oma vinkkeli (asiantuntijat kirjoittavat) ja Uutta kotiin (tuoteuutuuksia).

Uusia palstoja: Kodinkoneet, Viihde-elektroniikka, Rakentajan työkalut, Materiaalit ja tarvikkeet, Ratkaisuja säilytyspulmiin

Sarjoja: Tee itse, Remonttikoulu, Piha ja puutarha.

Uusia sarjoja: Energia ja ympäristö, Sisustamisen vaihtoehtoja, Uhoa ja uskallusta (rakentaminen), Sisulla ja sydämellä (arkkitehtuuri).

Tilaa Meidän Talo tästä, etu -50 %

20086_11319.jpg
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Tekniikan Maailman luotettavat testit ja vertailut ovat käsite
Tekniikan Maailma kertoo lehdessä ja digipalvelussa kaiken tietämisen arvoisen uusimmasta tekniikasta. Se testaa ja vertailee merkittävimmät tuotteet avainalueiltaan kuten autoista, mobiililaitteista, viihde-elektroniikasta, tietotekniikasta, kameroista, kodinkoneista ja urheiluvälineistä. Lisäksi lehti seuraa aktiivisesti tiedemaailman tapahtumia.TM:n luotettavat ja puolueettomat testit ja vertailut ovat käsite. TM välittää lukijoilleen tietoa, josta on hyötyä, ja auttaa kuluttajia tekemään oikeita valintoja.Lehti ilmestyy 23 kertaa vuodessa.
20194_57641.jpg
Näe ja koe puukuitueristetyt Kuori-talot Tuusulan asuntomessuilla
Luonnollinen puutalo hengittävällä puukuidulla? - Kyllä kiitos! Tuusulan Asuntomessuilla pääset näkemään ja kokemaan kaksi Kastellin Kuori-malliston taloa, jotka on toteutettu Kastelli Green™-rakenteella. Kastelli Green™-talot ovat aitoja puutaloja, joissa lämmöneristeet ja tuulensuojalevyt ovat puukuitua. Talojen hyvä sisäilma muodostuu hengittävän rakenteen ansiosta.
Perhe yhdessä sohvalla
Puhtaampi koti - mikrohiukkaset pois sisäilmasta
Vietämme päivittäin lähes 90 % ajastamme sisätiloissa. Työpaikoilla on kiinnitetty huomiota sisäilman laatuun jo pitkään, koska sen on todettu vähentävän ihmisten sairastelua ja parantavan työtehoa. Sen sijaan koti-ilman laatu on jäänyt pienemmälle huomiolle homeongelmaisia koteja lukuun ottamatta. Keskuspölynimuri on yksi ratkaisu parantamaan sisäilman laatua ja tekemään kodistasi miellyttävämmän ja terveellisemmän ympäristön.
20205_65007.jpg
Betonikorjausjärjestelmän avulla korjaat betonivauriot
Aina joskus käy niin, että betoniseinä tai -lattia vaurioituu. Koko lattiaa tai lattiapintaa ei ole kuitenkaan mielekästä uusia, etenkään jos vauriokohta ei ole kovin suuri. Betonipintojen korjaukseen on kehitetty ratkaisuksi järjestelmä, oletko sinä kuullut REP-betonikorjausjärjestelmästä?
20082_8585.jpg
Laudelaudat ja saunapaneelit
Varsinkin suomalaiselle sauna on yksi kodin tärkeimmistä huoneista. Saunamateriaalien valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota.
20231_80537.jpg
Kasvit tarvitsevat talvella lisävaloa - nykyaikaiset kasvivalot kuluttavat vain vähän energiaa
Pimeään vuodenaikaan on tärkeää tarjota kasveille riittävästi lisävaloa, sillä muuten niiden lehdet kellastuvat ja kasvu hidastuu. Energiapihejä ledejä käyttävät kasvivalaisimet tarjoavat edullisen ja helpon keinon kasvien riittävän valonsaannin turvaamiseen. Lue viherpeukalon vinkit, mitä kasvivalaisimen valinnassa kannattaa huomioida.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton