• Etusivu
  • Rakentaminen

Maksu- ja rahoitusaikataulu

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Toimenpiteet:
Rakennuttajatehtävistä vastaava laatii alustavan maksu- ja rahoitusaikataulun ennen urakkapäätöksiä. Maksu- ja rahoitusaikataulu tarkistetaan urakkasopimusten hyväksymisen jälkeen ottaen huomioon sopimusten mukaiset maksuerätaulukot.

Vastuuhenkilöt:
Projektipäällikkö

Dokumentit:
Maksu- ja rahoitusaikataulu

Hyväksyntä:
Tilaaja

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20192_56156.jpg
Ei huuhtelukaulusta - ei likaa eikä bakteereja
IDO Glow Rimfree® wc:issä ei ole lainkaan perinteistä likaa ja bakteereja keräävää huuhtelukaulusta, mikä parantaa wc:n hygieenisyyttä ja helpottaa siivousta.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Leikkimökin materiaalilista
Materiaalilistaan on kerätty mökin runkoon tarvittavat materiaalit. Listassa ei ole huomioitu sisäpuolelle tulevia sisäverhouspaneleita tai levyjä. Listan puutavaroiden koot ovat esimerkkejä. Materiaalien määrät eivät sisällä hukkaa. Puutavaran yleinen hukkaprosentti on n. 15 %. Hukkaprosenttiin vaikuttaa mm. työtavat.Katso rakennusohjeet ja piirustukset
20209_66347.jpg
Puukuitueristetyt Kuori-talot herättivät kiinnostusta Tuusulassa
Tuusulan Asuntomessuilla nähtiin Kastellin uuden Kuori-malliston satoa kaksin kappalein ja kohteet herättivät mielenkiintoa erittäin paljon. Moni olisikin halunnut jo käpertyä omaan Kuoreensa, käytyään upeissa kohteissa. Tuusulassa esillä olleet Kuori-talot on toteutettu Kastelli Green™-rakenteella. Kastelli Green™-talot ovat aitoja puutaloja, joissa lämmöneristeet ja tuulensuojalevyt ovat puukuitua. Talojen hyvä sisäilma muodostuu hengittävän rakenteen ansiosta.
20087_12074.jpg
Messukeittiöiden antia
Asuntomessuilla keittiöt ovat yksi yleisöä eniten kiinnostavista tiloista messutaloissa. Messukeittiöt ovatkin aina tutustumisen arvoisia ja niistä on helposti nähtävissä tämän hetken keittiötrendit. Yhtenä vahvana pääteemana tämän vuoden messukeittiöissä on valkoinen väri ja korkeakiiltoisuus. Messukeittiöistä löytyy myös pieniä, hauskoja yksityiskohtia sekä toteuttamisen arvoisia ideoita.Tutustu Vaasan messukeittiöihin...
Vallox 99 MV -ilmanvaihtokone
Huippuunsa menevää energiatekniikkaa ja laatua
Vallox-ilmanvaihtokoneiden laatu näkyy lukuisissa energiaa säästävissä yksityiskohdissa: maalämmön hyödyntäminen, suora kytkentä vesikiertoiseen lattialämmitykseen, kehittynyt lämmöntalteenottotekniikka, energiaa säästävät tasavirta puhaltimet, älykäs, digitaalinen ja tarpeenmukainen Digit SED -ohjausautomatiikka.
20154_43194.jpg
Välioven asennus
Tarvittavat materiaalit- akkukone- puukiiloja- karmi- tai puuruuveja (sinkittyjä ja vähintään 6 mm halkaisijaltaan)- vesivaaka- rullamitta- vasara- käsisaha- ruuvinväänninOvien mitat ilmoitetaan moduulimittana, jossa yksi moduuli (M) on 100 mm. Väliovea valittaessa mittaa asennusaukon leveys ja korkeus useasta eri kohdasta. Karmin ja seinän väliin jätetään yleensä 10–15 mm:n asennusväli. Esimerkiksi 800 x 2100 aukkoon sopii 8 x 21M (790 x 2090 mm) kokoinen ovi.1. Ennen asennustyön aloittamista karmin yläpuu kiinnitetään sivupuihin ruuveilla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton