• Etusivu
  • Rakentaminen

LVI-suunnittelu ja asennus ammattitaidolla

Rakentajan toimitus
Julkaistu 26.04.2011
20114_25542.jpg

Suunnittelupalvelu

LVI-suunnitelmat
Hanakat-ketju tarjoaa LVI-suunnitelmat asiakkaan tarpeiden ja rakennuspaikan viranomaismääräysten mukaisina. Kerro mitä toivot asumiselta ja kuinka aiot rakentaa. Pientaloasumisen ammattilaisina huolehdimme suunniteltujen ratkaisuiden toimivuudesta ja taloudellisuudesta.

Ratkaisusuunnittelu ja neuvonta liikkeessä
Yhdessä suunnittelemalla pyrimme löytämään asiakkaamme tarpeisiin soveltuvimman ratkaisun. Haluamme laadukkailla tuotteilla varmistaa asiakkaamme kodin toiminnallisuudelle, viihtyisyydelle, energiataloudellisuudelle, äänettömyydelle ja vaivattomalle käytölle asettamat odotukset. Neuvomme myös laitteiden asentamisessa kun haluat hyödyntää omaa osaamistasi.

Lisätietoa palveluista

Asennuspalvelu

KVV- IV -pätevyys, erikoistyöluvat- ja sopimukset
Hanakat-liikkeen kanssa voit sopia KVV- ja IV -pätevyyksistä. KVV- IV -pätevyyden haltijat ovat oikeutettuja toimimaan kiinteistöjen vesi-, viemäri- ja ilmanvaihtolaitteistojen suunnittelijana ja työmaan vastaavana työnjohtajana.

Hanakat-liikkeen asennus
Voit valita hankkeeseen ja toteutustapaasi parhaiten soveltuvan urakkamuodon. Kokonaishintaurakka soveltuu hankkeisiin joissa on lopulliset suunnitelmat ja rakentamisprosessi on tarkkaan tiedossa.

Yksikköhinta ja laskutyöurakka soveltuvat joustavina vaativiin kohteisiin joissa hankkeen laajuus ja lisätyöt ovat vaikeita määritellä.

Lisätietoa palveluista

20114_25543.jpg
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201212_33237.jpg
Kastellin yllätys talokuumeisille
Kastelli toi jouluksi yllätyksen talokuumeisille lanseeraamalla innovatiivisen ja erittäin edullisen omakotitalon, Verson. Ennakkovarauksia Verso-kodeista vastaanotettiin ensimmäisten päivien aikana runsaasti ja kiinnostuneita oli tuhansia 21.12.2012 alkaneessa kampanjassa. 10 nopeinta kaupantekijää sai muuttovalmiin Verso-kodin kampanjahintaan, ja nopeimmat ehtivät kaupantekoon jo ennen joulunpyhiä. Innovatiivisen Verson saa jatkossakin muuttovalmiina huippuedullisesti. Tutustu tarkemmin Versoon!Katso Verso-video
201111_28479.jpg
Elämänvirtaa antaa
Vapaa-ajan asuntoon ja omakotitaloonABB:n kotimaiset mittauskeskukset on tehty kestämään kovissa olosuhteissa ja sulautumaan ympäristöönsä. Rakennusprojektin alkaessa mittauskeskus pystytetään usein ensimmäisenä tontille.Näpsä plus -mittauskeskuksen voit sijoittaa heti oikealle paikalleen, jolloin säästyt keskuksen myöhemmältä siirtämiseltä ja uudelleen asentamiselta. Näpsä plus -mittauskeskus on varustettu kahdella maadoitetulla pistorasialla ja voimapistorasialla. Voit yhdistää niihin kellokytkimen esimerkiksi auton lämmitystä tai pihavaloja ohjaamaan.Kaikki keskuksen pistorasiat ovat vikavirtasuojattuja. Vikavirtasuojakatkaisija voi pelastaa tapaturmalta johto- tai laitevaurion sattuessa. Jokaisessa mittauskeskuksessa on varattu tila sisäänrakennetulle Stotz-ylijännitesuojalle. Se estää tehokkaasti salaman iskun tai kytkentäylijännitteiden siirtymisen sähköverkkoon. man iskun tai kytkentäylijännitteiden siirtymisen sähköverkkoon. Vaurioalttiit sähkölaitteesi, kuten tietokoneet ja televisiot ovat ylijännitesuojan ansiosta turvassa.
20115_26348.jpg
Mäntyharjun kunta
Mäntyharju on Etelä-Savossa sijaitseva n. 7 000 asukkaan kunta. Kunnan alueella sijaitsee kolmen heimon, eli hämäläisten, savolaisten ja karjalaisten rajapyykki. Nykyiset mäntyharjulaiset ovat pääasiassa savolaista sukujuurta.Mäntyharjun yrittävä kulttuurikunta tarjoaa sekä ainutlaatuisen luonnon että tasokkaan rakennetun ympäristön vuoksi hyvät olosuhteet yrittämiselle, asumiselle ja vapaa-ajan vietolle. Kesäisin vilkkaassa keskustaajamassa palvelut ovat osin kaupunkimaisia ja tyydyttävät niin kuntalaisten kuin matkailijoidenkin tarpeet.Mäntyharjun loma-asuntomessut 27.6.-10.7.2011
202212_78868.jpg
Lataa älylaitteesi turvallisesti - vinkit, miten välttää sähkölaitepaloja
Suomalaisiin koteihin on vähitellen hivuttautunut yhä enemmän elektroniikkaa. Erilaisten älylaitteiden myötä myös tarve erilaisten laitteiden lataukselle on kasvanut. On olemassa kuitenkin muutamia selviä sääntöjä, joiden avulla lataat laitteesi turvallisesti vuodesta toiseen.
201411_41778.jpg
Kerrostaloasunnon ahdas keittiö uusittiin lattiasta kattoon
Säpin perheen unelmista tuli totta, kun he voittivat arvonnassa 10 000 euron arvoisen Petra-keittiön. Jo heti palkinnon luovutustilaisuudessa keittiösuunnittelija Virpi Järvinen ja asiakas Eija Säppi kartoittivat, minkälainen kohde on kyseessä. He sopivat myös ajankohdasta, jolloin Virpi tulisi paikan päälle mittoja ottamaan ja huomioimaan kaikki suunnitelman tekemiseen vaikuttavat asiat.Kohdeasunto on kerrostalokolmio, kooltaan 74 m2, ja se sijaitsee Malmin keskustassa. Talo on rakennettu vuonna 1966. Keittiö on uusittu kokonaan 90-luvun paikkeilla. Säpin perhe on vaihtanut tasot, altaan, liesituulettimen ja välitilan laatat. Allaskaappi on lisäksi muunnettu, jotta siihen saatiin astianpesukone mukaan. Asunnossa asuu nykyisin vain kaksi henkilöä, sillä lapset ovat muuttaneet jo pois.Tutustu tarkemmin Petra-keittiöihinJätä yhteydenottopyyntö!
20074_4465.jpg
Rudus Betonituotteen pihanäyttely Tuusulassa
Tuusulan pihakivinäyttely Ristikiventie 2 04300 Tuusula pihakivinäyttely avoinna ympäri vuorokauden

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton