• Etusivu
  • Talo

Lisätty todellisuus helpottaa hana- ja suihkutuotteiden valintaa

Mariana RavoniusKaupallinen yhteistyö Oras Oy
Päivitetty 07.11.2023
20224_77789.jpg

AR-teknologia auttaa luomaan sisustuksesta upean kokonaisuuden ja havainnollistamaan, miltä remontoitu tila tulee näyttämään valmiina.

Mitä on lisätty todellisuus? Lisätty todellisuus (Augmented Reality, AR) tarkoittaa teknologiaa, jossa virtuaalinen sisältö liitetään osaksi oikeaa maailmaa AR-tuetun sovelluksen tai selaimen avulla.

Projekteissa ja remontoinnissa hyvä mielikuvitus on eduksi, kun erilaisia laite- ja materiaalivalintoja tehtäessä valitaan runsaslukuisesta valikoimasta se itseä miellyttävä vaihtoehto. Tämä pätee myös hana- ja suihkuvalintoihin. Miltä mattamusta hana näyttäisi omassa kylpyhuoneessa? Sopiiko tilaan kaksi sadesuihkua, ja miltä se näyttäisi? Mielessäsi saattaa olla jo tietty hanamalli, mutta hieman vielä mietityttää sopiiko se sittenkään...

AR-teknologia auttaa luomaan sisustuksesta upean kokonaisuuden ja havainnollistamaan, miltä remontoitu tila tulee näyttämään valmiina. Sen avulla on myös helppo vertailla erilaisia vaihtoehtoja ja valita niistä omaan tarkoitukseen sopivin – huomattavasti helpommin kuin esitettä selailemalla tai myymälässä eri vaihtoehtojen edessä tuskailemalla.

Miten hanaan tutustuminen AR-teknologialla sitten toimii?

  • Valitse Oraksen verkkosivuilla toiminnoiltaan ja muotoilultaan miellyttävä hanamalli ja siirry vuorovaikutteiseen 3D näkymään sivun oikean laidan 3D-malli -kohdasta.
  • Aktivoi AR-toiminto ja skannaa mobiililaitteella (view in AR).
  • Suuntaa mobiililaitteen kamera tasaiseen pintaan, kunnes tuote tulee näkyviin.

Voit nyt tarkastella valittua mallia eri kulmista ja eri etäisyyksiltä käyttämällä mobiililaitetta suurennuslasin tapaan. Voit esimerkiksi tarkistaa, sopiiko valittu malli kylpyhuoneesi tai keittiösi mittoihin, koska jokainen tuote esitetään todellisessa mittakaavassa.

Tutustu uutuustuotteisiimme Oraksen virtuaalisessa esittelytilassa, joka on toteutettu vastaavalla teknologialla.

Aiheesta löydät lisää täältä!

Tutustu Oraksen hanamalleihin aivan uudenlaisella tavalla.
Tutustu Oraksen hanamalleihin aivan uudenlaisella tavalla.
Oras Oy
Talo
keittiö
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20203_63659.jpg
Edistä käsihygieniaa kosketusvapaiden hanojen avulla
Ihminen altistuu päivittäin useille erilaisille viruksille, bakteereille sekä muille taudinaiheuttajille jo perus arjessaan. Mikäli taudinaiheuttajat pääsevät kehoomme nenän, suun tai silmien kautta, voivat ne johtaa ikäviin tartuntoihin ja pahimmillaan jonkinlaiseen tautikierteeseen.
20226_78500.jpg
Mattamusta väri on tullut jäädäkseen
Mustat hanat ovat tulleet sisustukseen jäädäkseen. Mattamusta on ajaton värivalinta, jonka voit helposti yhdistää minkä tahansa värin tai materiaalin kanssa – se toimii täydellisenä kontrastivärinä korostaen kauniisti muita värejä ja sopii näin täydellisesti nykyaikaisiin kylpyhuoneisiin ja keittiöihin.Oraksen pinnoitusprosessi tekee hanan pinnasta vahvan ja kestävän. Pinnoite sietää hyvin myös pesuaineita, eikä naarmutu helposti. Tästä huolimatta hanan pinta on silkinpehmeä ja musta pinnoite alleviivaa hanan muotoja, koska mattapintaisen viimeistelyn ansiosta pinta ei heijasta häiritsevästi.
20221_74359.jpg
Pienennä asumiseen liittyviä kustannuksia helposti
Hyvä tapa pienentää kustannuksia on lähteä tarkastelemaan omia tottumuksiaan. Yksi, mitä olemme tottuneet käyttämään huolettomasti on vesi. Arkipäivän ruoanlaitossa sekä peseytymisessä jätämme hanan valumaan jopa huomaamattamme. Voisimmeko oikeasti säästää miettimällä tekniset ratkaisut kuntoon sekä tottumustemme tarkastelulla?
20185_53255.jpg
Mitä jos palkkaisi avuksi sisustussuunnittelijan?
Oman kodin sisustaminen kuulostaa hauskalle projektille ja parhaimmillaan onkin sitä. Oletko koskaan ajatellut, että mitäpä jos ottaisit avuksi sisustussuunnittelijan tai saisit neuvoja ja vinkkejä ammattitaitoiselta myyjältä? Ammattihenkilöllä on paras tuntemus eri materiaalien sekä värien yhdistelemisestä, tuotteiden toimivuudesta ja ominaisuuksista. Kun saat hyviä vinkkejä ammattilaiselta, lopputuloksesta tulee taatusti toimiva.Tulikiven valikoimasta löydät upeat sisustuskivet jokaiseen kohteeseen kylpyhuoneesta keittiöön, saunan kiukaat ja suuren valikoiman tulisijoja. Näistä löytyy varmasti jokaiseen kotiin omat tuotteet. Näitä kaikkia tuotteita yhdistämällä, tulee sisustuksesta yhtenäinen ja harmoninen.
kipsilevyratkaisut remontoijalle
Remontoijan luottokaveri – monipuolinen kipsilevy
Jokaiselle se oma koti on kaikkein rakkain paikka. Siellä viihdytään niin yksi kuin perheen ja ystävien kanssa. Ajan myötä kuitenkin se kaikkein rakkainkin paikka kaipaa pientä huolenpitoa ja laittoa – vaikkei muusta syystä kuin perheen koon kasvamisen tai pienenemisen johdosta.Toisinaan tuotevalikoima häkellyttää, voiko näin monelle ratkaisulle ja vaihtoehdolle olla todella tarvetta. Kyllä voi, sillä ratkaisut on tehty sillä ajatuksella että rakentaja ja remontoija löytää niiden joukosta omiin tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan tuotteen ja rakennustavan. Vaikka vaihtoehtoja on paljon, löytyy niiden joukosta sopiva tuote nopeasti.
20211_68240.jpg
Viikon sisustusidea: Mikä on oikean kokoinen matto?
KYSYMYS:Mikä on mielestäsi oikean kokoinen matto kuvien olohuoneeseen? Sohvan pituus on 230cm ja lattialla näkyvä rullamitta on sohvan reunasta 200cm. Entä maton materiaali ja väri?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton