• Etusivu
  • Varusteet

Keskuspölynimurilla helposti puhdasta

Rakentajan toimitus
Julkaistu 28.05.2015
20155_43504.jpg

Keskuspölynimurilla pidät kodin siistinä vähällä vaivalla. Imurointi sujuu kevyesti, nopeasti ja hiljaisesti. Sistem Air tehokkaat keskusyksiköt takaavat erinomaisen lopputuloksen.

Kotiisi sopiva keskuspöynimuri

TECNO Style -sarjan imureita voi käyttää vain yksi käyttäjä kerrallaan. Parhaan suorituskyvyn takaamiseksi imurimalli kannattaa valita imuroitavan pinta-alan mukaan. Viidestä imurimallista löytyy 0-450 neliöön mitoitetut vaihtoehdot. Imuyksikköön on mahdollista lisätä myös etäohjauspaneeli.

20155_43506.jpg

Tecno R-evolution -sarjan imurit on valmistettu muovista, polypropyleenistä sekä ABS:stä, jotta laite kestää hyvin kaikenlaista pölyä. Imurit on suunniteltu ja tuotettu kaikkien voimassaolevien sääntöjen ja Euroopan direktiivien mukaisesti. Lisäksi tuotteissa on panostettu toiminnallisuuteen ja tehokkuuteen.

Info

Info

Keskeiset ominaisuudet:

  • sisäänrakennettu imurasia;
  • putkiliitännät mahdollista liittää molemmilta puolilta (oikea tai vasen);
  • suodatinpatruuna (pölyluokka M, polyesteri, pestävä);
  • moottoria suojaava korvausilmaventtiili;
  • äänieristetty moottoritila (keskusyksikön äänenvoimakkuus alle 70 dB);
  • 1-vaiheinen sähkömoottori harjoilla ja suoralla jäähdytyksellä;
  • Soft Start -toiminto vähentää moottorin kulutusta käynnistyksen aikana;
  • Piirikortti sulakkeella varustettuna suojaa moottoria ja katkaisee päävirran ja heikkovirran
  • lämpösuoja sammuttaa moottorin automaattisesti ongelmatilanteissa;
  • 12 V liitäntä imurasioille.
20155_43507.jpg

Hanki kotiisi keskuspölynimuri helposti

Jätä yhteydenottopyyntö!

Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

valmis amperla thermolla eristetty sokkeli
Rintamamiestalon sokkelin eristäminen
Ikosen perheen rintamamiestaloa on kunnostettu huolella ja hartaudella. Kunnostustöitä on tehty vähitellen vuonna 1948 rakennettuun omakotitaloon. Nyt viimeisimpänä lisälämmöneristettiin talon sokkeli ulkoa käsin. Millä, miten ja miksi lisäeristys toteutettiin?
201810_55104.jpg
Pakkasessa ilman esilämmitystä käytettävä pistoolivaahto
Tytan ICE 65 toimii kylmissä lämpötiloissa, joissa tavallinen pistoolivaahtopullo on tuotava lämpenemään sisätiloihin ennen käyttöä.Katso videolta muun muassa, miten talvivaahdon käyttäytyminen eroaa kesävaahdosta, kun pakkasta on -20 °C.
20097_17733.jpg
Kohde 10: Valokaari
Valokaari on asunpinta-alaltaan varsin järkevän kokoinen talo, joka hyvällä suunnittelulla on saatu varsin toimivaksi kokonaisuudeksi. Näyttävyyttä luo oleskelutilat yhdistävä valokaari. Valokaari on puurunkoinen ja puuverhoiltu talo, jossa on betonitiilikate. Talo on hyvin eristetty ja on energialuokaltaan A. Olohuoneen korotettu sisäkatto antaa avaruutta oleskelutiloihin.
20139_36281.jpg
Kiinnityskoulu osa 1
Huokoisille materiaaleille kuten kevytbetoni- ja kevytsoraharkkoihin tehtävät kiinnitykset vaativat oikeanlaiset kiinnikkeet. Huolellinen asennustyö osaltaan varmistaa kiinityksen kestävyyden.
201910_60519.jpg
Koti kennoharkoista
Helsingin Suutarilassa odotetaan jo malttamattomana muuttoa uuteen kotiin. Keraamisista kennoharkoista muurattu kivitalo on sisä- ja ulkopinnoiltaan viimeistelyvaiheessa.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Välipohjarakenne kaksikerroksisessa talossa?
Kysymys:Kuuluuko laittaa höyrynsulkumuovia puurakenteiseen välipohjaan? Kyseessä on uudisrakennus. Tarkoitus olisi tehdä seuraavanlainen rakenne alhaaltapäin katsottuna: sisäkattopinnoite, laudoitus k 300, eristeet, lattialämmitysputket lattiavasojen välissä, 28mm lautalattia.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton