• Etusivu
  • Varusteet

Kesän ihanimmat ulkolelut edullisesti ja toimituskuluitta MSO-verkkokaupasta!

Rakentajan toimitus
Päivitetty 09.05.2014
20144_38987.jpg

Kesän riemut odottavat jo nurkan takana. Kaikenikäset lapset rakastavat ulkoleikkejä, joihin laadukkaat Little Tikes -ulkoleikkivälineet tuovat aivan erityistä hauskuutta ja lisäiloa! Kun halutaan edistää pienten leikkiä, leikkivälineet on pidettävä lasten ulottuvilla, ja ympäristössä on oltava mahdollisuuksia eri tyyppisiin leikkeihin. Virikkeellinen ja lapsille mieluinen piha syntyy nyt edullisesti Little Tikes -tuotteilla.

Info

Info

Katso huipputarjoukset Little Tikes -tuotteista - tilaa ilman toimituskuluja!

Lähestyvän kesän kunniaksi ovat Little Tikes -ulkoleikkivälineet huipputarjouksessa MSO-verkkokaupassa. Huipputarjousten lisäksi saat tilattua tuotteet ilman toimituskuluja!

Katso kaikki Little Tikes -tuotteet MSO-verkkokaupasta

Poimintoja leikkiin kannustavista Little Tikes -tuotteista

Little Tikes -lelut kannustavat lasta vapaaseen leikkiin luomalla siihen otolliset olosuhteet. Alla muutamia poimintoja lasten rakastamista Little Tikes -ulkoleluista ja mahtavista tarjoushinnoista. Valitse omasi ja tilaa tai tutustu koko Little Tikes -valikoimaan MSO-verkkokaupassa.

Keinuhetkiin yksin...

Keinuminen on aina lapsille mieluisaa puuhaa ja kehittää myös lapsen motoriikaa. Little Tikes -keinuhevonen tarjoaa virikkeitä sekä liikkumiseen että mielikuvitusleikkiin.

Söpö keinuhevonen on saatavissa sinisenä tai pinkkinä.

Tutustu keinuhevoseen tarkemmin ja tilaa

Usean lapsen keinuhetkiin...

Ihastuttavaan valaskeinuun mahtuu keinumaan jopa kolme lasta samanaikaisesti.

- Sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.
- Hyvät kädensijat ja leveät jalkatuet.
-Tarkoitettu 1,5-5 vuotiaille lapsille.
- 1-3 lapselle

Tutustu valaskeinuun tarkemmin ja tilaa

Liukkaisiin laskuihin...

Pieni, suloinen liukumäki kutsuu hurjiin laskuihin! Vauhdikas liukumäki tarjoaa turvallisuutta ja jännitystä samassa paketissa.
Liukumäen mitat noin: pituus 120 x leveys 49 x korkeus 71 cm.
Värivaihtoehtoina sininen ja pinkki.

Tutustu liukumäkeen tarkemmin ja tilaa

Kioski- ja kotileikkeihin...

Majat sekä kioski- ja kotileikit ovat aina olleet lapsille tärkeitä. Maja toimii verrattomana leikin käynnistäjänä, ja lapsi loihtii itse puitteista kokonaisen leikin maailman.

Tikes Town on enemmän kuin leikkimökki, se on leikkikeskus, jossa on neljä erilaista teemaa: urheilu, bensa-asema, kauppa/pankki sekä koulu!

Tutustu leikkimökkiin tarkemmin ja tilaa

Vauhdikkaisiin autoajeluihin...

Suloiset potkuautot kutsuvat vauhdin hurmaan! Valikomassa omansa tytölle, pojalle ja pikkupoliisille. Ikäsuositus 1,5 - 5v.

Tutustu autovaihtoehtoihin tarkemmin ja tilaa

Info

Info

Katso koko ihastuttava Little Tikes -valikoima

Little tikes -ulkoleikkivälineet kannustavat lapsia leikin ja liikunnan pariin iloisesti ja turvallisesti.

Katso kaikki mahtavat Little Tikes -tarjoustuotteet MSO-verkkokaupassa!

Huomaathan, että kaikki tuotteet lähetetään toimituskuluitta!

Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20214_70042.jpg
Näin rakennat hirsitalon - 5 vaihetta
Yksi elämän suurimmista päätöksistä on oman kodin tai hirsimökin rakentaminen. Projektin edetessä teet ratkaisuja, jotka vaikuttavat sinun ja perheesi elämään vuosia – jopa vuosikymmeniä.
20224_77761.jpg
Hajosiko kittipistooli kesken liimauksen?
Hajosiko kittipistooli kesken liimauksen? Suljitko liimatuubin kärjen roudarinteipillä? Ei siis riitä, että löydät parhaat liimat ja massat, vaan ne pitää saada myös puristettua paikoilleen. Ja mitenkäs ne muut lisävarusteet liimatuubeille: uudet suuttimet ja pitävät sulkijat? WTF® on sarja, joka täyttää kaikki liimaajan unelmasi.
20118_27322.jpg
Knapen talo Kokkolan vanhakaupunki Neristanissa
Asuntomessujen oheiskohde, Knapen talo, on herättänyt suurta mielenkiintoa. Kokkolan vanhakaupunki Neristanissa sijaitseva, vuonna 1818 rakennettu ja juuri remontoitu, kohde on houkutellut päivittäin satoja vieraita. Kävijöitä on kiinnostanut sekä Jukka Rintalan sadunomaisen värikäs sisustus että talon historia ja perinteitä kunnioittaen tehty remontti.
20105_21667.jpg
PFS-hienoruiskutusjärjestelmä
Boschin uudella hienoruiskutusjärjestelmällä maalaustyö sujuu jopa kolme kertaa nopeammin kuin pensselillä sutiessa. Maalisuihku voidaan säätää pysty- tai vaakasuoraan maalaamiseen tai pisteentarkkaan ruiskutukseen.Lopputulos on tasaisempi, koska maali levittyy tasaisesti - ilman pisaroita ja valumia. Maalisumua syntyy vain vähän, joten maalia säästyy n. 15 %. Laitteen puhdistaminen onnistuu käden käänteessä, koska puhdistettavat osat irtoavat ilman työkaluja.Tuotteita on saatavilla hyvinvarustetuissa rautakaupoissa ja tavarataloissa.
20125_30852.jpg
7. Soklex-perustusmuottien yleinen asennusohje
1. Rakennuksen pohjan kaivutöiden jälkeen sokkelilinjat täytetään vähintään 200 mm:n sorakerroksella. Sora tasataan perustamistasoon ja tiivistetään kerroksittain huolellisesti tärylevyllä. Tässä vaiheessa asennetaan routalevyjen alle jäävät salaoja- ja sadevesiputket. Routaeristelevyille on varattava riittävä tila pohjatöiden yhteydessä.
20235_81861.jpg
1700-luvun talon ullakon lisäeristys toteutettiin vanhan talon ehdoilla
Ruotsin Smålandissa, Bråbyn kylässä, kohoaa kaunis punainen rakennus. Kyseessä on vanha, 1700-luvun lopulla rakennettu hirsitalo, jossa Hellströmin viisihenkinen perhe asuu ja elää. Kotia on remontoitu ulkopuolelta ja nyt on tullut aika remontoida myös kodin sisätiloja. Ensimmäiseksi remonttiprojektiksi valittiin ullakko.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton