• Etusivu
  • Talo

Kastellin uudet CityEconomy-mallit ilmestyneet!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 12.11.2009
200911_19402.jpg

Kastellin uudet CityEconomy-mallit täydentävät todella edullista ja huippusuosittua Economy-mallistoa. Laadukkaasti rakennetut CityEconomyt ovat aitoja Kastelli-koteja, jotka ihastuttavat nyt trendikkyydellään ja modernilla julkisivullaan. Sisätiloista löydät Kastellin taattua toimivuutta ja Virpi Illmannin suunnittelemat tyylikkäät sisustuskokonaisuudet.

CityEconomy on laadukas ja aito Kastelli-koti, jonka Muuttovalmis-toimituksessa kaikki tämä valmiina:

  • Aito Kastelli-koti MUUTTOVALMIIKSI rakennettuna
  • Trendikäs ja moderni ulkonäkö
  • Puustelli-kalusteet asennettuna
  • Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla
  • Energiatehokkaat Siemens -kodinkoneet
  • Lattialämmitys koko talossa
  • Pukkilan laatoitetut pesutilat
  • Upofloor-laminaattilattiat valmiina
  • Sisustussuunnittelija Virpi Illmanin suunnittelema sisustus valmiiksi tehtynä!

Lue lisää uusista CityEconomy-malleista...

Minihintaan Muuttovalmiina tai itse rakentaen

Uudet CityEconomy-mallit saat nyt Muuttovalmiina uskomattomaan minihintaan. Jos taas haluat sisustaa tai rakentaa itse, niin valitse silloin ViittäVailleValmis -toimitus tai hanki Kastellin Peruspaketti haluamaasi vaiheeseen asennettuna. Ota yhteyttä Kastelli-kauppiaaseen, niin saat kuulla lisää CityEconomy-mallien toimitussisällöistä.

Hae tai tilaa Economy-uutuusesite!

Juuri ilmestyneessä uutuusesitteessä on kaikki huippusuositut Economy-mallit samoissa kansissa. Mukana myös kuumat CityEconomy-uutuudet! Hae esite viikonlopun Kastelli-tapahtumista tai tilaa se Kastellin nettisivuilta www.kastelli.fi

Kastelli-Talot Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20217_71726.jpg
Hyvä LVI-suunnittelija toteutti toiveet Lohjan Asuntomessuilla
Lohjan Asuntomessualueelle kotinsa rakentaneille Saara ja Tomi Norrbylle tärkeä suunnittelun lähtökohta oli raikas ja puhdas sisäilma. Kullanarvoinen apu tavoitteiden saavuttamisessa oli ammattitaitoinen LVI-suunnittelija.
20199_59867.jpg
Terassikauden ei tarvitse olla vielä ohi
Syksyn sateet kertovat, että terassikausi alkaa olla auttamatta ohi. Ei välttämättä.Lasituksen myötä terassin käyttöaika pidentyy ja terassilla on miellyttävää nauttia pimenevistä illoista tunnelmallisessa valaistuksessa pitkälle syksyyn. Lasitettu terassi pitää myös tuulen tehokkaasti loitolla. Sääsuojan lisäksi hyvin suunniteltu ja kodikas lasiterassi toimii toisena olohuoneena, johon on mukava istahtaa nauttimaan lämpimästä kahvista tai vilvoitella saunan jälkeen. Kylmät varpaat lämpenevät termomatolla. Myös LED-valot on järkevä asentaa lasituksen asennuksen yhteydessä.
20099_18869.jpg
Hallittu sadevesijärjestelmä
Sadetar käy täydellisenä ja monipuolisena sadevesijärjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Sadetar-tuotteet valmistetaan sinkitystä teräsohutlevystä, joka on kauttaaltaan pinnoitettu Plastisol-muovipinnoitteella. Sadettaressa yhdistyvät teräksen ja muovin parhaat puolet ja se kestää vuodesta toiseen haalistumatta ja laadukkaan ulkonäkönsä säilyttäen. Siksi Sadettarelle annetaan kymmenen vuoden takuu!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton