• Etusivu
  • Energia

Innohome Oy – ennakoivaa paloturvaa ja turvallista sähköauton latausta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Innohome Oy
Julkaistu 28.06.2022Päivitetty 05.07.2022
20226_78858.jpg

Innohome Oy:n kotimaiset sähköautojen latausasemat ovat luotettavia.

Innohome Oy tarjoaa Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja sähköautonlataukseen tarvittavia kotilatauslaitteita sekä kodin ennakoivia paloturvatuotteita. Innohome Oy on tuonut markkinoille älykkäitä, innovatiivisia ja turvallisia paloturvatuotteita jo vuosien ajan ja sen jälleenmyyntiketju kattaa koko Suomen. Innohomen liesivahdit ja SSA ovat nykyaikaisinta paloturvatekniikkaa, joilla voidaan ennaltaehkäistä suuri osa kotien tulipaloista, kuten liesipalot ja sähkölaitepalot.

Info

Info

Innohome Oy yrityksenä

Innohome on suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2005. Innohomen pääkonttori on Espoossa.

Tiesitkö?

  • Innohomen Liesivahdit täyttivät ensimmäisinä Euroopan Unionin 50615-standardin vaatimukset.
  • Innohomen Charlie Latausasema sähköautoille on suunniteltu ja valmistetaan Suomessa.
  • Innohomella on laaja IPR portfolio suojaamassa sen kehittämiä tuotteita ja niiden toimintoja.
  • Innohomen tuotteita on asennettu jo yli 400 000 kohteeseen maailmanlaajuisesti.

Tuotteet

Kotimainen sähköautojen latausasema Charlie on kotilataukseen suunniteltu turvallinen ja tehokas latausasema. Tutustu tuotteeseen tuotesivulla.
Kotimainen sähköautojen latausasema Charlie on kotilataukseen suunniteltu turvallinen ja tehokas latausasema. Tutustu tuotteeseen tuotesivulla.

Tuotetuki

Jokaisen tuotteen kohdalta pääset lataamaan tuotteiden asennus- ja käyttöoppaita sekä tutkimaan Q&A:ta. Jos et löydä vastausta etsimääsi asiaan, niin laita viestiä tuotetukeen Innohomelle osoitteeseen: support@innohome.com

Liesivahti SGK5010
Charlie
Innohome SSA – palovaroitin sähköjen turvakatkaisulla

Ota yhteyttä

Jälleenmyyjät

Tutustu lisää Innohomen tuotteisiin

Innohome Oy
Energia
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20227_78873.jpg
Ethän lataa sähköautoa tavallisesta suko-pistorasiasta?
Viime kuukaudet ovat osoittaneet kaikille, että kustannukset joka saralla nousevat koko ajan, eikä loppua hintojen nousulle ole näköpiirissä. Monet ovat joutuneet nipistämään omista kulutustottumuksistaan ja korvaamaan tuttuja ja turvallisia asioita edullisimpiin tai ympäristön kannalta järkevimpiin ratkaisuihin. Muun muassa polttoaineiden hintojen nousu on lisännyt kiinnostusta erityisesti sähköautoihin. Sähköautojen kanta kasvaa koko ajan, samoin latausverkon, mutta tässä vaiheessa kaikille sähköautoille ei riitä julkisia latauspaikkoja nimeksikään. Ladattavia sähköautoja on Suomessa jo noin 100 000 kappaletta, joten kotilatauslaitteiden tarve on merkittävä.
20235_78879.jpg
Lataa sähköautosi suomalaisella latauslaitteella helposti kotona ja mökillä
Suomalaisten kiinnostus sähköautoiluun on kasvanut parin viime vuoden aikana valtavasti, osittain omasta tahdosta, mutta osittain myös valtion rohkaisemana. Useat valtiot ovat asettaneet myös kovia tavoitteita ilmastopoliittisista syistä korvata bensiini- ja dieselkäyttöiset ajoneuvot sähköajoneuvoilla. Latauspisteitä onkin alettu rakentaa ympäri Suomen muun muassa kauppojen yhteyteen, jotta sähköautojen lataus olisi mahdollisimman vaivatonta kaikille. Useat taloyhtiötkin ovat jo ottaneet mukaan viisivuotissuunnitelmiinsa latauspisteiden hankinnan. Pientaloasujille koti tulee jatkossakinolemaan tärkein latauspaikka, koska autot yleensä siellä seisovat pisimpään paikoillaan. Latauslaitteen virallinen nimitys on latausasema.
202210_79752.jpg
Sähköautoilu helpottuu talvella huomattavasti, kun kotona on oma latausasema
Säiden kylmetessä ja iltojen pimetessä kotien energiankulutus kasvaa lämmityksestä ja valaistuksen tarpeesta johtuen. Monia saattaa lisäksi mietityttää tämänhetkinen maailmantilanne ja korkeat energiahinnat, mutta sähköautoilusta ei kannata olla huolissaan. Sähköautoa ladataan pääsääntöisesti yöllä, jolloin kiinteistön muu kulutus on pienimmillään ja lataus on mahdollista ajoittaa edullisimmille tunneille. Turvallisinta lataaminen on siihen suunnitellulla laitteella.
200712_7718.jpg
Uuden vuoden tarjoiluun
Mausteiset keitot maistuvat viileämpinäkin ja ne tarjoillaan tuoreen leivän kera. Maukas liemi on hyvän keiton kulmakivi.Itämaiset keitot tuovat uutta näkemystä arkisiin lounaskeittoihin ja keittoja valmistettaessa huomaa niiden olevan melko helppo tekosia ja maukkaita.Keitto on trendikäs...
20106_22463.jpg
Valitse mukavuus
Oikein mitoitettu Akvaterm-varaaja vapauttaa Sinut pannuhuoneesta vaikkapa olohuoneen sohvalle. Akvaterm-mallistosta löydät kotiisi soveltuvan, huolettoman ja helppokäyttöisen lämminvesivaraajan. Ensisijaisesti suositeltava vaihtoehto on vakiovaraaja, jonka tilavuus on 500-5000 litraa.
20183_52059.jpg
Usein kysyttyä IV-kanavien eristämisestä
Ilmanvaihdolla tarkoitetaan sitä, että rakennuksen sisäilmaa poistetaan ja tilalle tuodaan ulkoilmaa. Ilmanvaihdolla tarkoitetaan myös sisäilman puhdistusta. Ilmanvaihtokanavat voidaan eristää ISOVER-tuotteilla.Hyvän sisäilman avulla olet virkeämpi ja jaksat paremmin. Lisäksi se luo miellyttävän työ- ja oleskeluympäristön. Tehokkaasti ilmastoidussa talossa kosteus- ja homeongelmat eivät pääse vaurioittamaan rakenteita. Terve rakennus kestää sukupolvelta toiselle ilman suurempia rakenteellisia remontteja. Ilmanvaihdon kanavien lämmöneristämisellä vähennetään kanavien ja laitteiston lämpöhäviöitä ja varmistetaan ilmanvaihtojärjestelmän suunnitelman mukainen hallinta ja toiminnallisuus.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton