• Etusivu
  • Talo

Ikkunoiden asennusnäytös Oulunsalossa ke 28.10

Rakentajan toimitus
Julkaistu 16.10.2009
20095_17001.jpg

Tiesitkö, että ikkunat ja ovet ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosien aikana? Fenestran käyttämät materiaalit ja tekniset ratkaisut vastaavat entistä monipuolisemmin nykyaikaisen rakentamisen ja remontoinnin vaatimuksiin.

Asennusnäytöksessä näet, miten kätevää ja nopeaa nykyaikainen ikkuna-asennus on. Saat myös tärkeää tietoa Fenestran laadukkaista ja energiatehokkaista ikkuna- ja oviratkaisuista. Kerromme mm. kuinka paljon uudenlaisilla ikkunoilla voi säästää energiaa ja pienentää lämmityslaskuja tai torjua melua, liiallista auringonpaahdetta ja uv-säteilyä! Samalla saat asiantuntijoiltamme hyödyllisiä vinkkejä.

Ikkuna-asennus ke 28.10.

Aika: klo 10-18.00
Paikka: Salaattikuja 3, 90460 Oulunsalo

Oka Oksman 050 400 6163.

Lisätietoa Fenestran ikkunoista...

Lisätietoa Fenestran ulko-ovista...

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20145_39379.jpg
Osallistu NIBEn kevätkampanjaan
Tehokasta ja ympäristöystävällistä lämmitystä!NIBEn laajasta lämpöpumppuvalikoimasta löydät toimivan, pohjoismaisiin olosuhteisiin suunnitellun ratkaisun niin uuteen kuin remontoitavaankin kotiin.Energiakustannukset pienenevät jopa 80% ja saat ekologista lämpöä energiatehokkaasti. NIBEn lämpöpumpuilla vuosihyötysuhde (SCOP) on jopa yli 5! (EN 14825- Cold climate )NIBE laatuun voit aina luottaa!Nyt kannattaa hankkia NIBE maalämpö- tai ilmavesijärjestelmä. KAUPAN PÄÄLLE SONY α3000 JÄRJESTELMÄKAMERA!
20135_35116.jpg
Huolella täytetty huoltokirja nostaa talon arvoa
Huoltokirja on asiakirjakokonaisuus, josta tulisi selvitä kaikki taloon liittyvät tiedot. Uusissa asuinrakennuksissa huoltokirja on tullut pakolliseksi vuonna 2000 ja täytetty huoltokirja tulee esittää rakennuksen lopputarkastuksen yhteydessä.Perinteisesti huoltokirjat ovat olleet paperisia, ja pitkän rakentamisprojektin aikana näillä paperinivaskoilla on ollut vaarana kadota tai sotkeutua. Perinteisesti on myös ajateltu, että talon lopputarkastuksen jälkeen huoltokirja on hyödytön. Käytännössä huoltokirjan arvoa tuova osuus alkaa kuitenkin vasta tämän jälkeen, kun siihen aletaan kirjaamaan talolle tehtyjä huoltotoimenpiteitä ja tarkastuksia.
20234_81394.jpg
Energiaremontti aurinkopaneeleilla - miksi se kannattaa?
Sähkön rajusti heittelehtivät hinnat ovat viime aikoina saaneet monet pohtimaan sähkönkulutustaan sekä miettimään keinoja kustannusten hillitsemiseksi. Kohonneiden kustannusten myötä energiaremonttien kysyntä onkin kasvanut merkittävästi. Energiaremontilla tarkoitetaan sellaisia toimenpiteitä, joilla parannetaan rakennuksen energiatehokkuutta ja hillitään energiakustannuksia. Energiaremontti ei ainoastaan auta säästämään kustannuksissa, vaan se usein myös parantaa asumisviihtyvyyttä ja -mukavuutta, lisää kiinteistön jälleenmyyntiarvoa, sekä pienentää lämmityksen aiheuttamaa hiilijalanjälkeä.
20152_42279.jpg
Julkisivua kosteudelta suojaava rappaus
Seinä pysyy kuivanaRapatussa seinässä näkyy toisinaan kosteusläikkiä, kun sadevesi tai ilmankosteus on päässyt pinnoitteen alla olevaan rakenteeseen. Weber VarmaRappaus pitää kosteuden rakenteen ulkopuolella. Kuituvahvistettua sementtilaastia sekä silikaattipinnoitetta, joka kapillaarista veden imeytymistä vähentäviä aineita, sisältävä laasti pienentää sadeveden kulkeutumisen julkisivun läpi alla olevaan rakenteeseen.
20081_7877.jpg
Seinätekstiilillä vaihtelua
Suurella seinätekstiilillä saa nopeasti ja edullisesti persoonallisuutta eri tiloihin. Sileä kangas ei kerää paljon pölyä kun muistaa imuroida ja tuulettaa sitä riittävän usein.Kuvassa Marimekon puuvillakangas on ripustettu makuuhuoneen katonrajassa olevaan kiskoon.
20185_53044.jpg
Raikasta ja viileää sisäilmaa
Ilmalämpöpumppu on yksi edullisimmista ja helpoimmista tavoista saada kustannussäästöjä omaan energiankulutukseen. Myös sisäilman laatu ja erityisesti viilennysominaisuus ovat monelle tärkeitä syitä ilmalämpöpumpun hankinnalle.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton